Mighty Empires

SZARŻAAA!!!
new steggie has super huge multi fire high strength big blowguns
jak wyjdzie 2 edycja, to za tlumaczenie bede pobieral oplaty smsowo chyba:P
kolejna partie poslalem.
pzdr
kolejna partie poslalem.
pzdr
bardzo bym prosił, janekx5@o2.pl - prawdopodobnie szybko zagram w pare osób i za ok 2 tygodnie załatwie ci relacje 
ps możesz wrzucic plik na strone np www.wyslijto.pl i dac linka, wtedy nie będziesz musiał wysyłać każdemu a wszyscy bez problemu sobie ściągną

ps możesz wrzucic plik na strone np www.wyslijto.pl i dac linka, wtedy nie będziesz musiał wysyłać każdemu a wszyscy bez problemu sobie ściągną

Ekhm, chyba trzecia.TruePunk pisze:jak wyjdzie 2 edycja, to za tlumaczenie bede pobieral oplaty smsowo chyba:P

My ruszamy z II sezonem ME w Pilchowicach, o wynikach za jakiś czas zacznie się donosić na forum ImperatoraFF. Na zachętę powiem, że już faza challenge była wesolutka.
HE wybrały eventa assasin, na co dowódca VC zareagował nieco nerwowo i użył eventu "diplomacy". Jakaś ponętną Lahmia użyła swego uroku, aby odwieźć generała Elfów Wysokiego Rodu na posępne zamczysko krwiopijców. Zaowocowało to tym, ze na końcu fazy challenge HE jako jedynego, niezajętego przeciwnika, miały właśnie VC (wszyscy omijają wampiry brata, bo ma nowego AB, a niewielu lubi grać z nieznaną armią). Jako ze VC nie można było zaatakować, gracz HE musiał się do kogoś podczepić... Już zaczynają się kombinacje, co wróży ciekawą i momentami skomplikowaną kampanię.

To jak wszyscy biorą to i ja poproszę o te tłumaczenie 
kokeszorneta@interia.pl
Z góry dzięki, robisz coś dobrego dla ludzkości

kokeszorneta@interia.pl
Z góry dzięki, robisz coś dobrego dla ludzkości

Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action

Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)

jeśli nie sprawi problemu, to czy i ja mógłbym zgłosić z gorącą prośba o puszczenie tego pdf-a?? helion-merlin@wp.pl
poslane
pzdr
pzdr
trzeba bylo pisac ze nie doszlo
zara wysle jeszcze raz

Mojego maila znasz ^^
wyślij też
wyślij też

Liczą się tylko czterej bogowie:Khorne,Tzeentch.....Gork i Mork

sorki nie miałem podłączenia do netu przez jakieś 1,5 tygodnia i pewnie wirtualna asekuracyjnie wywaliła, ponawiam prośbę
helion-merlin@wp.pl
helion-merlin@wp.pl