LS
Moderator: swieta_barbara
LS
zmiast robic jakis dzwnych jazd z glosowaniem nad wrzuceniem malala do ls zrobcie normalnie glosowanie w sprawie ls zeby potem nie bylo problemu kogo wyrzucic za malala jesli przejdzie bo liczba 6 jesli chodzi o osoby w ls jest dosc analna masa uscislen nie przejdzie bo bedzie 3-3
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
To chyba jakieś nieporozumienie.Shino pisze:zmiast robic jakis dzwnych jazd z glosowaniem nad wrzuceniem malala do ls zrobcie normalnie glosowanie w sprawie ls zeby potem nie bylo problemu kogo wyrzucic za malala jesli przejdzie bo liczba 6 jesli chodzi o osoby w ls jest dosc analna masa uscislen nie przejdzie bo bedzie 3-3
Głosowanie na LS - a juści - nowy sezon, nowa LS.
Dopisywanie Malala? Do LS?
Wolne żarty, z całym szacunkiem dla tego miłego chłopca.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=9776 tak jakbys przypadkiem nie zauwazyl
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Normalka.Shino pisze:http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=9776 tak jakbys przypadkiem nie zauwazyl
Nowy sezon, nowa LS, Malal kandydatem.
Ten miły i lubiany gracz - ma na LL spore szanse, choć nie zna zasad tak dobrze jak TruePunk.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Panowie stop.
Jak chcecie nową listę sędziowską, to po powstaniu nowej LL możecie zrobic nowe głosowanie. Ale dopisywanie ludzi w środku kadencji nie wiadomo po co? No sorry, nie zachowujcie się jak horda barbarzyńców.
Jak chcecie nową listę sędziowską, to po powstaniu nowej LL możecie zrobic nowe głosowanie. Ale dopisywanie ludzi w środku kadencji nie wiadomo po co? No sorry, nie zachowujcie się jak horda barbarzyńców.
ja też chce! ja też chce! :]
mam już nawet pare pomysłow na uściślenia:
czołg na monster base...
altar wlicza się do corów, ma magiczne ataki, widzi 360, ma 10 ruchu eterycznego, ma ward na 3+ i nie ginie od siły 7+ ALE za to podrożałby 12pkt i zjadał dodatkowy slot core.
I to nie wsyzstko co mam
mam już nawet pare pomysłow na uściślenia:
czołg na monster base...
altar wlicza się do corów, ma magiczne ataki, widzi 360, ma 10 ruchu eterycznego, ma ward na 3+ i nie ginie od siły 7+ ALE za to podrożałby 12pkt i zjadał dodatkowy slot core.
I to nie wsyzstko co mam
Ostatnio zmieniony 8 maja 2008, o 22:49 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Ty?Robson pisze:ja też chce! ja też chce! :]
Nie.
Ty akurat znasz zasady.
po co czekac? i tak w koncu powstanie to glosowanie. lepiej zrobic to szybko i za jednym zamachem.. niz potem glosowac się przez najblizszy miesiac.Scimitar pisze:Na LS nowe głosowanie - po wyborze modów myślę, chyba, że równolegle chcecie ??
załątwione shino, mogę cię jeszcze dopisać do tura w lotr-a co mamy niebawem
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
jestesmy zgloszeni z robsonem i troche obsysamy wynikami ale warto bylo, moze za rok ktorys z nas sie dostanie
gdzei mozna wniesc skargi na LS
ja bym prosił o przeanalizowanie uściślenia dotyczącego beast cover i jego efektu na duże demony. jako powód podam że na euro nie działa i analogia do uściślenia GW w sprawie rune of thrue beast jest ewidentna.
ja bym prosił o przeanalizowanie uściślenia dotyczącego beast cover i jego efektu na duże demony. jako powód podam że na euro nie działa i analogia do uściślenia GW w sprawie rune of thrue beast jest ewidentna.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE