Obawiam się, że Piotrusiowi nie dałbyś radyW pomorskim stylu to mozesz z bańki dostac ze takie teksty.

Moderator: swieta_barbara
Jezeli nie masz dowodów to wtedy Twoje posty są oszczerstwem i pomówieniem.Przyłapałes kiedys Mlodego jak wałuje przy stole?Mlody czasami ma parcie na szkloMłody miał już dość wałowania przy stole stwierdził , ze trzeba zrobić wal na większą skale.
Brzmi prawie jak cytat z Wojownika światła Paulo CoelhoKomputerowy wojownik
Dla nas zbawia swiat,
Komputerowy wojownik
Rozsiewa smierc i strach,
Komputerowy wojownik
Nie ugnie sie przed niczym!
A to Blacer sie skrywa:).No Balcerowi nie dalbym rady;).Obawiam się, że Piotrusiowi nie dałbyś rady
Adrian a ostatni Master w Lublinie, gdzie był pewien Worst Play dla Młodego - daleko nie trzeba szukać. Przerzucenie zasięgu latarki jak przeciwnik sie odwrócił bym po to raczej zaliczył i osobiście bym sie bardzo "zmęczył" gdyby to było w bitwie ze mną. To są tzw. fakty.Chory pisze:Jezeli nie masz dowodów to wtedy Twoje posty są oszczerstwem i pomówieniem.Przyłapałes kiedys Mlodego jak wałuje przy stole?Mlody czasami ma parcie na szkloMłody miał już dość wałowania przy stole stwierdził , ze trzeba zrobić wal na większą skale.ale "troszke" sie zagalopowales.Bo to ze Mlody nie dopisal 2 osob na master mindzie nie jest wałem.
tak przyplapalem... w lublinie podczas bitwy z fiszem a czemu sie pytasz?Chory pisze: Jezeli nie masz dowodów to wtedy Twoje posty są oszczerstwem i pomówieniem.Przyłapałes kiedys Mlodego jak wałuje przy stole?Mlody czasami ma parcie na szkloale "troszke" sie zagalopowales.Bo to ze Mlody nie dopisal 2 osob na master mindzie nie jest wałem.
Juz nie powinniscie wracać do tamtej akcji.Shino pisze:tak przyplapalem... w lublinie podczas bitwy z fiszem a czemu sie pytasz?Chory pisze: Jezeli nie masz dowodów to wtedy Twoje posty są oszczerstwem i pomówieniem.Przyłapałes kiedys Mlodego jak wałuje przy stole?Mlody czasami ma parcie na szkloale "troszke" sie zagalopowales.Bo to ze Mlody nie dopisal 2 osob na master mindzie nie jest wałem.
to ja się przyznam że byłem dopisany do listy uczestników na zeszłorocznym PGA, choć na nim nie grałem (ale byłem)
To ja niestety musze tutaj posypać głowę popiołemBłażej, ciekawe co na to osoba której ID zostało podmienione na Twoje... Smile
mi sie zawsze z Mlodym gralo dobrze, bez walów, fakt ze momentami lapie chlopak za duze cisnienie (np nasza bitwa na MB) ale to prawo wieku, tak pozatym nigdy nie widzialem zeby walowal... a mysle ze troche wiecej bitew od was z nim zagralemShino pisze:tak przyplapalem... w lublinie podczas bitwy z fiszem a czemu sie pytasz?Chory pisze: Jezeli nie masz dowodów to wtedy Twoje posty są oszczerstwem i pomówieniem.Przyłapałes kiedys Mlodego jak wałuje przy stole?Mlody czasami ma parcie na szkloale "troszke" sie zagalopowales.Bo to ze Mlody nie dopisal 2 osob na master mindzie nie jest wałem.
no, dokladnie, piekno WFB, porozumienie ponad podzialamiChristos pisze:
To Adrian jest aż tak zagorzałym kibolem Arki?
To dlaczego go lubimy?
My wierni kibice Lechii!
Ha, a jednak WFB łączy ponad podziałami
LS nie ma nic wspólnego z przynależnością klubową.adeon pisze: -utrata miejsca na LS na rzecz innej osoby z klubu
Jedy Knight pisze:LS nie ma nic wspólnego z przynależnością klubową.adeon pisze: -utrata miejsca na LS na rzecz innej osoby z klubu
Po prostu - bez dopisku - "z klubu".adeon pisze:
A reszta propozycji ? Do zaakceptowania ?Jedy Knight pisze:Po prostu - bez dopisku - "z klubu".adeon pisze:
Członek "Najświętszej Listy Sędziowskiej" oszustem?
To niemożliwe. Po zdemaskowaniu - precz.
Let's have more "free reform" practice, shall we?Shino pisze:must........... resist.......... urge........... to be........ caught....... cheatingadeon pisze:-utrata miejsca na LS na rzecz innej osoby z klubu