Smród, brud i ustawianie ligi pod ETC.
Moderator: swieta_barbara
dobrze, nawet bardzo dobrze , przynajmniej nie jestem hipokrytą.Christos pisze:No tu już grubo pojechałeś.WOJTASU pisze:
sam jestem mega wałkarzem praktycznie zawsze pływam regimentami zyskując cenne cale, bardo czesto piwotuje potwory i rydwany w turze przeciwnika , ruszam sie bez miarki grubo ponad nominalne wartosci , no i czasem wystawiam dodatkowy regiment nie ujęty w rozpisce!!! to jest dopiero wał - a najlepsze ze nikt nigdy mi niczego nie zarzucił , mało tego dostałem nawet pare razy tyt gracza fair play!!!! to jest kpina ale taka jest prawda.
Dobrze Ci z tym?
Kurwa a głupi człowiek zawsze sie stara być uczciwy w tej grze.
Rzygać się chce.
Ale konkretnie o jakich to wałkach słyszysz od kilku tygodni? Bo ja tu widze w sumie jeden. No chyba że masz na myśli wałek polegający na próbie wmówienia wszystkim istnienia wałka na Mastermindzie?Esco pisze:Marku, zle skonstruowałeś pytanie. Nie "za co karać" tylko "po co karać".Marek Golan pisze: i za co karac mlodego, ktos mi powie?
A po to żeby ktoś inny mógł pojechać zamiast Młodego, bo komuś na tym najwyraźniej bardzo zależy, co widać już od jakiegoś czasu.
Z drugiej strony po tych wszystkich pomorskich wałkach o jakich czytam/słyszę od paru tygodni to w sumie nawet by się może i należało. Nie będe na pewno płakał jak na ETC Młodego zastąpi ktoś inny.
To by było na tyle.Młody pisze:A jak chcecie to się przyznam Smile, wiedziałem dobrze o tym ze będzie dopisane parę osób...
Nie będę przytaczał przerzucania kostek na latarce w Lublinie i innych takich drobnych ściemek, o których słyszałem, bo tego nie widziałem, ale też nie mam podstaw aby w to nie wierzyć. A czy zamiast jednego wałkarza na ETC pojedzie inny wałkarz, to mi to wisi i powiewa.
A może na masterach i tylko na nich wprowadzić pilotażowo system ELO równolegle do tradycyjnego ?? Liczyłyby się wyniki bitew i byłby ranking generalski.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
zawsze byly, zawsze beda, chyba ze wybierac bedzie faktycznie ten 1 osobowy kapitan wybrany przez top iles tam czy cos.. wtedy dobierze tak zeby byli gracze dobzi i zgrani, jak wybieraja 3 os to sa blokady kandydatur, veta i inne, przynajmniej tak bylo rok temu...Kielon pisze: Teraz za to przychodzą mi tylko i wyłącznie na myśl wszelkie animozje, jakie będą towarzyszyć teamowi podczas Euro.
pzdr
Nie znam ani Młodego, ani Heinricha czy też innych wymienionych graczy, ale w pewnym sensie zależy mi na tym, kto pojedzie nas reprezentować.
Lepiej jak na ETC wybierze się drużyna nawet średnich, ale zgranych i uczciwych graczy, niż ludzie którzy krótko mówiąc: wałują.
W tym momencie nie chodzi nawet o zwycięstwo (które jest bardzo ważne) ale godne reprezentowanie naszego środowiska WFB.
A jeszcze się zdarzy wał na ETC ze strony polskiej reprezentacji, chociaż w to wątpie, bo przecież chyba nikt nie jest takim idiotą...
I jeszcze jedno:
Lepiej jak na ETC wybierze się drużyna nawet średnich, ale zgranych i uczciwych graczy, niż ludzie którzy krótko mówiąc: wałują.
W tym momencie nie chodzi nawet o zwycięstwo (które jest bardzo ważne) ale godne reprezentowanie naszego środowiska WFB.
A jeszcze się zdarzy wał na ETC ze strony polskiej reprezentacji, chociaż w to wątpie, bo przecież chyba nikt nie jest takim idiotą...
I jeszcze jedno:
Z tych kar, jakie były proponowane, żadna nie uwzględnia grzywny, ani odsiadki w więzieniu. W większości jest po prostu zakaz reprezentowania w te "małe plastikowo metalowe żołnierzyki"...thurion pisze:jaką krzywde ?? czlowieku, ogarnij sie, to sa male plastikowo metalowe zolnierzyki...adeon pisze:No k***a, ale jak Młody robił krzywdę innym to było ok ?????? Thurion - weź się nie ośmieszaj....thurion pisze:....ale Mlodemu zrobicie krzywde i tyle......
Bum...!
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
bez co najmniej rocznych testów nie dowiesz sie czy jest wiarygodny.A może na masterach i tylko na nich wprowadzić pilotażowo system ELO równolegle do tradycyjnego ?? Liczyłyby się wyniki bitew i byłby ranking generalski.
wprowadzenie pilotażowe = roczne testyszafa@poznan pisze:bez co najmniej rocznych testów nie dowiesz sie czy jest wiarygodny.A może na masterach i tylko na nich wprowadzić pilotażowo system ELO równolegle do tradycyjnego ?? Liczyłyby się wyniki bitew i byłby ranking generalski.
Czuję się w tym momencie jak jakiś Książe Myszkin bo ja nie dość, że nie pivotuję modeli w turze przeciwnika to jeszcze rzucam paniki, o których moi przeciwnicy zapomniają i nie wałuję na animozji, a żeby było śmieszniej to jako sędzia na prawie wszystkich turniejach w Łodzi i okolicach dokładnie takie same standardy staram się w Łodzi wymusić. Może to jest jedna z tajemnic słabych wyników łódzkich graczy na masterach. Nie mamy wprawy w przesuwaniu oddziałów łokciami.WOJTASU pisze:dobrze, nawet bardzo dobrze , przynajmniej nie jestem hipokrytą.Christos pisze:No tu już grubo pojechałeś.WOJTASU pisze:
sam jestem mega wałkarzem praktycznie zawsze pływam regimentami zyskując cenne cale, bardo czesto piwotuje potwory i rydwany w turze przeciwnika , ruszam sie bez miarki grubo ponad nominalne wartosci , no i czasem wystawiam dodatkowy regiment nie ujęty w rozpisce!!! to jest dopiero wał - a najlepsze ze nikt nigdy mi niczego nie zarzucił , mało tego dostałem nawet pare razy tyt gracza fair play!!!! to jest kpina ale taka jest prawda.
Dobrze Ci z tym?
Kurwa a głupi człowiek zawsze sie stara być uczciwy w tej grze.
Rzygać się chce.
A licky boom boom down!!!
No miałem na myśli, aby sobie takie coś było - a czy się komuś przyda to ocenimy. Piszę, że tylko na masterach, bo generalnie ich wyniki są traktowane jakoś bardziej prestiżowo.Asassello pisze:wprowadzenie pilotażowe = roczne testyszafa@poznan pisze:bez co najmniej rocznych testów nie dowiesz sie czy jest wiarygodny.A może na masterach i tylko na nich wprowadzić pilotażowo system ELO równolegle do tradycyjnego ?? Liczyłyby się wyniki bitew i byłby ranking generalski.
Draconis - FOR EVER !!!
Mi się wydaje ze tylko ja jestem troche skłócony z Darkiem.Kielon pisze:Teraz za to przychodzą mi tylko i wyłącznie na myśl wszelkie animozje, jakie będą towarzyszyć teamowi podczas Euro.
Wątpie że będą inne animozje . A z resztą, mi już przeszlo, nie wiem jak jemu
Akurat Wojtasa to zna bardzo dużo osób , tylko nie mówcie że będziecie teraz jego ścigać
Bzdura.Kensiorek pisze:a teraz moje 2 zdania
Niegralem 2 lata i czolowka przez ten czas sie raczej nie zmienila. Ludzi ktorzy chca grac w druzynie Polski beda w czolowce i w tym i nastepnym sezonie. Imho zamiast wylaniac druzyne na podstawie gier z maluczkimi lepiej by bylo zeby sprawdzili sie we wlasnym gronie. Przeciez ci wszyscy ludzie spotykaja sie na roznego rodzaju masterach czy innych turniejach. Czy wielkim problemem bylo by gdyby Mlody zagral z Darkiem pierwsza bitwe a Crus np z Robsonem challenge sa dopuszczane.? Jesli jest lepszy to wygra i zasady turnieju tutaj sa niewazne po powienien byl lepszy przy wszystkich formatach i grajac z kazda armia.
Jakich pomorskich walkach?
Ze na MM nie dopisywali osob? Imo bardzo uczciwie , same orgi zadzialaly na wlasna szkode- bo fakt, ze organizowalo sie mastera a do niego nie doszlo, gdy moznaby na sile kombinowac, to ujma dla osrodka, a do dopisywania nie doszlo. Jednym bylo to in + innym in -. Mniejsza z tym. Wejherowo ( tez pomorze) jak inkwizytor pisal- super turnieje. Wejh to byl pierwszy turniej (pare lat temu) z organizacja noclegu i mega wypas ogniska. Fakt, ze mamy swoje wewnetrzne problemy, jak kazdy osrodek, ale szacun dla wejha za super organizacje turnieju i mobilizacje lokalnych wladz do pomocy w organizacji ( nie wiem na ile tylko finansowo a na ile logistycznie) i szacun dla Scimiego i innych klubowiczow z KGB Draconis za organizacje turnieju jedynego na ktorym gralem w ostatnim czasie.
A ze ktos z pomorza walowal? Zal i tyle, przykro mi. Nie wiem na ile to prawda a na ile nie. Jesli to prawda to wstyd mi za kolegow. Ale to nie powod by rzucac haslami ala pomorskie walki. Znajdzie sie oszust z kazdego osrodka. Kazdy popelnia bledy. O ile sie nie myle Pasiak jakis czas temu sam sie przyznal do takiego bledu, a wiekszosc osob ( o ile nie 99%) potwierdzi to ze to gracz fair play, ja rowniez, bo mialem z nim przyjemnosc grac na ktoryms draconisie. Fakt faktem ze Euro to extra cisnienie i sprawa honoru dla nas, kto nas reprezentuje, ale dajmy wszystkim szanse, nawet na rehabilitacje.
Stad szacun dla Heinricha (spelling?) za to, ze sie przyznal. Jakas kara powinna byc, nie ma przebacz, ale mniejsza za to ze uczciwie sie przyznal do bledu.
Takze, nie zapominajmy,ale dajmy innym szanse na rehabilitacje i szanse do poprawy. A wiekszosc z nas zna sie nie tylko z gier ale rowniez z imprez towarzyszacych konwentom!
pozdro
Ze na MM nie dopisywali osob? Imo bardzo uczciwie , same orgi zadzialaly na wlasna szkode- bo fakt, ze organizowalo sie mastera a do niego nie doszlo, gdy moznaby na sile kombinowac, to ujma dla osrodka, a do dopisywania nie doszlo. Jednym bylo to in + innym in -. Mniejsza z tym. Wejherowo ( tez pomorze) jak inkwizytor pisal- super turnieje. Wejh to byl pierwszy turniej (pare lat temu) z organizacja noclegu i mega wypas ogniska. Fakt, ze mamy swoje wewnetrzne problemy, jak kazdy osrodek, ale szacun dla wejha za super organizacje turnieju i mobilizacje lokalnych wladz do pomocy w organizacji ( nie wiem na ile tylko finansowo a na ile logistycznie) i szacun dla Scimiego i innych klubowiczow z KGB Draconis za organizacje turnieju jedynego na ktorym gralem w ostatnim czasie.
A ze ktos z pomorza walowal? Zal i tyle, przykro mi. Nie wiem na ile to prawda a na ile nie. Jesli to prawda to wstyd mi za kolegow. Ale to nie powod by rzucac haslami ala pomorskie walki. Znajdzie sie oszust z kazdego osrodka. Kazdy popelnia bledy. O ile sie nie myle Pasiak jakis czas temu sam sie przyznal do takiego bledu, a wiekszosc osob ( o ile nie 99%) potwierdzi to ze to gracz fair play, ja rowniez, bo mialem z nim przyjemnosc grac na ktoryms draconisie. Fakt faktem ze Euro to extra cisnienie i sprawa honoru dla nas, kto nas reprezentuje, ale dajmy wszystkim szanse, nawet na rehabilitacje.
Stad szacun dla Heinricha (spelling?) za to, ze sie przyznal. Jakas kara powinna byc, nie ma przebacz, ale mniejsza za to ze uczciwie sie przyznal do bledu.
Takze, nie zapominajmy,ale dajmy innym szanse na rehabilitacje i szanse do poprawy. A wiekszosc z nas zna sie nie tylko z gier ale rowniez z imprez towarzyszacych konwentom!
pozdro
Ostatnio zmieniony 10 maja 2008, o 09:00 przez wrogu, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- "Nie jestem powergamerem"
u wojtasa tez zabraklo emotikonki na koncu - kto go zna to wie
kazdy taki madry i szczery ze az sie wzruszam...
szczegolnie jak mowicie wszyscy ukarac ja nigdy bym tak nie zrobil...
zastanowcie sie zanim to napiszecie bo zawsze sie ktos sie znajdzie kto Was widzial...
bo nikt mi nie wmowi ze nie zrobil chociazby drobnego walka...
teraz czy wczesniej, tak wiec prosze nie byc hipokrytami i sie zastanowic co sie robi i pisze...
szczegolnie jak mowicie wszyscy ukarac ja nigdy bym tak nie zrobil...
zastanowcie sie zanim to napiszecie bo zawsze sie ktos sie znajdzie kto Was widzial...
bo nikt mi nie wmowi ze nie zrobil chociazby drobnego walka...
teraz czy wczesniej, tak wiec prosze nie byc hipokrytami i sie zastanowic co sie robi i pisze...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned