Nowa kadencja LS - kandydaci na LS 2008/2009
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Nowa kadencja LS - kandydaci na LS 2008/2009
Po co spamować i tematy mnożyć - można zgłaszać tutaj: najlepiej sami zainteresowani, a jeśli zgłaszacie kogoś to zapytać się tej osoby czy na pewno chce i niech najlepiej potwierdzi jakoś kandydaturę, coby nie było jak rok temu, że kandydują osoby, które tego nie chciały.
Malal
Scimitar
JJ
Jankiel
Barbarossa
Shino
Szafa Poznańska
Robson
Gajowy
Jerzyn
Co do systemu głosowania, to myślę, że każdy bedzie wskazywał 5 kandydatów - ni mniej ni więcej.
Malal
Scimitar
JJ
Jankiel
Barbarossa
Shino
Szafa Poznańska
Robson
Gajowy
Jerzyn
Co do systemu głosowania, to myślę, że każdy bedzie wskazywał 5 kandydatów - ni mniej ni więcej.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2008, o 07:59 przez Scimitar, łącznie zmieniany 3 razy.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
a dam wiecej, ja bym chcial byc na LS ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Wklejam ważne słowa od JJa:
Jedy Knight pisze: „Od zawsze” było tak, że LL wybierała na LS osoby charakteryzujące się następującymi przymiotami;
- Znane ( tzw „nazwiska”)
- Lubiane (lubiące się bawić)
- Ambitne (aj, ten prestiż, ta władza, to uznanie środowiska, to wyróżnienie… aż chce się być na tej elitarnej LS)
Rzeczą zupełnie pomijaną były natomiast;
1 - Kompetencje.
( No toż po prostu widać kiedy członek LS postanawia w końcu przeczytać RB. Aż serce w człowieku rośnie…Niektórzy nawet zaczynają w porywie entuzjazmu DW przeglądać… ale to już overkill… )
2 – Umiejętność myślenia – zupełnie odrębna kwestia.
Niektórzy z gorzej przygotowanych kompetencyjnie sędziów LS nadrabiali braki w wiedzy umiejętnością analizy logicznej zagadnienia i szukaniem informacji ad hoc.
3 – Ilość czasu który realnie byli gotowi poświęcić na LS.
Choć każdemu zdarzają się „zaniki” część z członków LS jest na niej „dożywotnio i od zawsze” nieobecna.
4 – Angielski na poziomie zrozumienia intuicyjnego, a nie jakiejś rozpaczliwej walki ze słownikiem w ręku, bo przecież RB jest po polsku.
5 – Nałogowe czytanie Kwestii Zasad for wszelakich.
6 – Wypowiadanie się w sposób względnie racjonalny.
Draconis - FOR EVER !!!
mysle ze dam rade ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ja sie zglaszam ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Po co tak długo ?? bez sensu; natomiast obecnej ekipie już pisałem, by przedstawili te uściślenia jak się tylko da najszybciej i się nie martwili co zrobi nowa LS. Nie ma co sztucznie przeciągać głosowań. A obecna LS niech spokojnie wyda te uściślenia - i tak powinna to ogłosić najlepiej na tydzień przed, aby każdy się zapoznał z nimi.Szmajson pisze:zalozylem glosowanie ale do poneidizalku po masterze blasterze.
Niech obecna ekipa przedstawi uscislenia przed MB w takim teame w jakim jest.
Draconis - FOR EVER !!!