Moje VC [ GG - update: 05/07]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
no czysta robota:)
kolory pewnie pod armię więc spełniają założenie tabletopowe, ale metaliki mi się podobają, wybijają sie w tej figurce.
baner troszkę... zbyt szczegółowy i mroczny jak na tak prosty i kolorowy model;) jakby z innej figurki.. ale to tylko moje marudzenie:D
też sposób trzymania baneru, jego kierunek i dynamika pozostawiają trochę do życzenia;)
za to wszelkie szarości (skóra wampira, duszki, kości) supcio wyszły:) zombiak na topie banera też jest czaderski:D
szkoda że podstawki nie widać ale chyba ok jest;)
chętnie zobaczę więcej figurek tego malarza, więc motywuj go tam motywuj:D
kolory pewnie pod armię więc spełniają założenie tabletopowe, ale metaliki mi się podobają, wybijają sie w tej figurce.
baner troszkę... zbyt szczegółowy i mroczny jak na tak prosty i kolorowy model;) jakby z innej figurki.. ale to tylko moje marudzenie:D
też sposób trzymania baneru, jego kierunek i dynamika pozostawiają trochę do życzenia;)
za to wszelkie szarości (skóra wampira, duszki, kości) supcio wyszły:) zombiak na topie banera też jest czaderski:D
szkoda że podstawki nie widać ale chyba ok jest;)
chętnie zobaczę więcej figurek tego malarza, więc motywuj go tam motywuj:D
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria

Vocal, jezeli uzywasz wobec tak zarabiscie pomalowanego modelu okreslen typu "tabletopowe", to ja nie mam pytan... Chcialbym zobaczyc figurke pomalowana Twoim zdaniem na swietnym poziomie. To musialoby chyba byc dzielo jak żywe.vocal pisze:no czysta robota:)

Enyłej... mnie sie bardzo podoba. I ten motyw z Maskarady tez super pasuje.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Vocalowi nie chodziło o poziom malowania tylko o to, że pewnie kolory są dopasowane do reszty armii i co za tym idzie razem tworzą całość na tabletopie
No no no, nie wyskakuj przed dyrygenta. Daj się wypowiedź vocalowi a potem komentuj.
F.
Vocalowi nie chodziło o poziom malowania tylko o to, że pewnie kolory są dopasowane do reszty armii i co za tym idzie razem tworzą całość na tabletopie

No no no, nie wyskakuj przed dyrygenta. Daj się wypowiedź vocalowi a potem komentuj.
F.
Vocal, jezeli uzywasz wobec tak zarabiscie pomalowanego modelu okreslen typu "tabletopowe", to ja nie mam pytan... Chcialbym zobaczyc figurke pomalowana Twoim zdaniem na swietnym poziomie. To musialoby chyba byc dzielo jak żywe.
dokładnie, chodziło mi o to że jakby kolory nie było pod armię to pewnie byłyby bardziej mroczne i stonowane, a tak pasują do armii...Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Wiem, że to może dziwne ale ten BSB będzie troszeczkę inaczej wyglądał niż cala armia. Założyłem sobie, że BSB w mojej armii będzie inny - będzie się wyróżniał kolorystyką - może wpłynie to na punktację ale mam nadzieję, że odpowiednia historia armii pozwoli mi na uniknięcie minusów.
Kolorystyka armii - to klimat mroźny z podstawkami śnieżnymi -- jeden wampir do wglądu - a malowal go Slawol
Kolorystyka armii - to klimat mroźny z podstawkami śnieżnymi -- jeden wampir do wglądu - a malowal go Slawol

- Przemysław Szulc
- Wałkarz
Szczerze mowiac to ten model bedzie wygladal w Twojej armii jakbys go pozyczyl od kolegi.Inna podstawka , kompletnie inne podejscie do kolorystyki.Za takie rzeczy to sie dostaje punkty ,ale ujemne hehe.Aro pisze:Wiem, że to może dziwne ale ten BSB będzie troszeczkę inaczej wyglądał niż cala armia. Założyłem sobie, że BSB w mojej armii będzie inny - będzie się wyróżniał kolorystyką - może wpłynie to na punktację ale mam nadzieję, że odpowiednia historia armii pozwoli mi na uniknięcie minusów.
Mogles spytac wczesniej kogos doswiadczonego w te klocki zeby zweryfikowal Twoj pomysl.
A co do samego modelu to jak dla mnie petarda!Nie mam zastrzezen:)
- GraveDigger
- Chuck Norris
ma ktos moze pomysl jakimi kolorami byla malowana czaszka konia?
Wiesz nawet jeżeli mam dostac minusowe punkty, sorry nie dostać za coś tam 2-3 punktów to dla mnie nie jest traszne.Przemysław Szulc pisze: Szczerze mowiac to ten model bedzie wygladal w Twojej armii jakbys go pozyczyl od kolegi.Inna podstawka , kompletnie inne podejscie do kolorystyki.Za takie rzeczy to sie dostaje punkty ,ale ujemne hehe.
Mogles spytac wczesniej kogos doswiadczonego w te klocki zeby zweryfikowal Twoj pomysl.
A co do samego modelu to jak dla mnie petarda!Nie mam zastrzezen:)
Ja chcę sobie pograć for fan

Natomiast to, że klimat będzie zimowy a model BSB wygląda inaczej niż armia to dla mnie nic strasznego.
Model wygląda tak jak chciałem

To teraz sie pochwal ile zaplaciles , bo jak zobaczylem model i poziom jego wykonania to jedyne co mi przyszlo do glowy " jak zajebiscie duzo musial zaplacic" 

Tak...Ale tak z ciekawości- podaj cenę takiej usługiAro pisze:Malowany po znajomości a czy zajebiście dużo zaplaciłem -- NIEZiemko pisze:To teraz sie pochwal ile zaplaciles , bo jak zobaczylem model i poziom jego wykonania to jedyne co mi przyszlo do glowy " jak zajebiscie duzo musial zaplacic"

Po przerwie mały upgrade moich wampirków do mojej armii...
Pierwszy Vlad --- malowanie takie jakie chciałem i podstawka dokladnie taką jaką zamówilem
Natomiast podstawka manfreda będzie przerobiona

Kolejny jest Winged Vampire -- który chyba najbardziej podoba mi się ze wszystkich wampirów "dokladnie chodzi o ten model"

Jak wam podobają się te dwa Wampiry ?
Pierwszy Vlad --- malowanie takie jakie chciałem i podstawka dokladnie taką jaką zamówilem

Natomiast podstawka manfreda będzie przerobiona

Kolejny jest Winged Vampire -- który chyba najbardziej podoba mi się ze wszystkich wampirów "dokladnie chodzi o ten model"

Jak wam podobają się te dwa Wampiry ?