ja ja nawet zebralem... tylko nie skonczylem konwertowac i nie pomalowalem, ale w pudeleczkach od dawna lezyWosho pisze:Wiesz ja od dawna planowałem taka armię na zasadach z WD
Empire VII ed.
Moderator: #helion#
Masz na stronie GW Nazywa się toto "Mordheim Middenheimer accessory sprue" czy, dawniej, "bearded head sprue". Mam toto - chyba ze 4 główki, dwa futrzane płaszcza, kilka rączek z młotami. Bierz w ciemno, na pewno Ci się przydaWosho pisze:A btw możecie mi powiedziec jak wygląda ramka od white wolfów?
Ile jest łapek z młotami a ile głów brodatych?
Myśle co by ich uzyc do konwersji swordsmenow
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Tylko jesli chcesz to nazywać armią jedynego godnego wyznawania boga-Ulryka, to czołgu nie dawaj . Najlepiej nie dawaj żadnej broni palnej, ale to już jest wersja dla hardcorowców. Ja chyba będę musiał zrobić dwa warianty swojego Kultu - na turnieje, gdzie dopuszczą CoU i na te, na których będzie zbanowany...
bron palna bedzie - wszak to middenheim, a nie dzikie stepy... ale oczywiscie z umiarem: jedna armata, jeden oddzial handgunnerow, pistoliers (highway mani ) i outriders (posilki z Kislevu). z reszta moja piechota bedzie bazowala na kossarach.
"I fart in your general direction"
Co do nowego imperium to zgadzam się ze wszytkimi co mówili że mechaniczny koń to już przesada ale strasznie mnie rozsmieszył pomysł z gołębiami dla Inzyniera
co do ST mi się podoba pomysł Rzymka z wystawianiem 2 na 2k ale nowa maszynka Hellstorm jest też wesoła i dotego nawed fajny model!!
1 post na forum
co do ST mi się podoba pomysł Rzymka z wystawianiem 2 na 2k ale nowa maszynka Hellstorm jest też wesoła i dotego nawed fajny model!!
1 post na forum
Odnośnie walki ze szczurami.
Z tego co mozna wywnioskowac to steam tankowi nie robi obecnie dzwonienie.
1.Nie ma T7
2. Nie ma juz hull pointów tylko woundy
A takie dwa efekty wystepowały przy dzwonieniu.
Co nie zmienia faktu ze moje szczury przejezdzają imperium bez wiekszego problemu
Z tego co mozna wywnioskowac to steam tankowi nie robi obecnie dzwonienie.
1.Nie ma T7
2. Nie ma juz hull pointów tylko woundy
A takie dwa efekty wystepowały przy dzwonieniu.
Co nie zmienia faktu ze moje szczury przejezdzają imperium bez wiekszego problemu
SMOK DLA KAŻDEGO!!
HE mają smoka,gryfa,rydwany,konie i orły.
WE mają Smoka,drzewka,orły,jelonki,konie
Chaos ma smoka,demoniczne poczwary i inne paskudztwa
O&G maja wywerne,dziki, duże pająki,duże paszczaki(sorki ale ta nazwa mi się podoba),wilki
Imperium ma pegazy,gryfa i konie- smok by się przydał.
HE mają smoka,gryfa,rydwany,konie i orły.
WE mają Smoka,drzewka,orły,jelonki,konie
Chaos ma smoka,demoniczne poczwary i inne paskudztwa
O&G maja wywerne,dziki, duże pająki,duże paszczaki(sorki ale ta nazwa mi się podoba),wilki
Imperium ma pegazy,gryfa i konie- smok by się przydał.
hmmm..... tak jak byśmy popatrzyli na WFB nod kątem RPG (oczywiście Warhammera) to tam przy smokach jest napisane że SMOKI to tak pradawna rasa ze pamiętaja narodziny Elfów. A teraz smoków jest tylko paredzieśąt nascie... bo reszta albo zapadła w "Magiczny Sen" albo porostu zgineła gdy rycerze Bratonni i Imperjum wpadli na pomysł ze można z nim powalczyć.... dla tego reszta smoków nie ufa ludzią!! i własnie dla tego Tylko Elfy i Chaos mają smoki...... no i oczywiście FRANCISZEK bo czemu nie
- Waldek-Mat
- Pseudoklimaciarz
Karol Franciszek może go jako jedyny dosiadać gdyż jak to napisano w nowym AB Imperium jest jedyną osobą posiadającą wystarczająco silną wolą by zdominować smoka.
wg mnie smok w imperium to śmiechu warte... ale dopóki nie będzie speciali w turniejach limited to jakoś to przełknę... inna sprawa: jak oni go wychodowali? konwent magów ognia podgrzewał bez przerwy jajko? inna sprawa jak człowiek jako pomniejsza rasa może zdominować smoka? ehh... dobra, marudzę... reszta nowego imperium w sumie mi nie przeszkadza... gołębie beczne, wyrzutnia rakiet ciekawa(pytanie jak będzie wyglądać w grze), ST zmieniony-pytanie czy na lepsze... outridersi wydają mi się nieprzydatni... ale to się zobaczy...