Galeria Druchii
Moderator: Yudokuno
Bardzo ładnie pomalowane Delfy na styl D&D. Gratuluje też świetnej techniki malunku ognia
Jedyne moje zastrzeżenie to jakość zdjęć. To się chyba na galerię mistrzów nadaje co
?

porady malarskie kilka pięter wyżej:matros pisze:Witam.
Wasnie zaczynam zbieranko DE i chcialbym wlasnie zrobic im skorke w klimacie drowow, moglbym dostac porady jak tego dokonac. Generalnie mi sie bardzo podoba![]()
Pozdrawiam
http://forum.wfb-pol.org/index.php?f=9
http://forum.wfb-pol.org/index.php?f=121
Tu tylko galeria.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

- Corvus Albus
- Kretozord
Te u góry ładnie się prezentująArtein pisze:proszę, w 1000 imion Khaine'a, nie!matros pisze:Witam.
Wasnie zaczynam zbieranko DE i chcialbym wlasnie zrobic im skorke w klimacie drowow

W Warhammerze nie ma Drowów... Czarna skóra to herezja.. kłóci sie z flufemCorvus Albus pisze:Te u góry ładnie się prezentująArtein pisze:proszę, w 1000 imion Khaine'a, nie!matros pisze:Witam.
Wasnie zaczynam zbieranko DE i chcialbym wlasnie zrobic im skorke w klimacie drowowczyżbyś nie lubił drowów?

Nie znaczy to ze figsy nie są super

Nilgar to twoje dzieło? Jak tak to powiedz mi ile bierzesz za pomalowanie hydry?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
GarG: takie rzeczy załatwiamy na prv.Nilgar to twoje dzieło? Jak tak to powiedz mi ile bierzesz za pomalowanie hydry?
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

są cudne, ale mamy taki mały domowo-rodzinny problem: brak dobrej cyfrówki... Trudno jest zrobić zdjęcie tak "z biegu"...max1 pisze:Jankiel, czy mógłbyś wrzucić zdjęcia V edycynych CO?
Tak już dzisiaj nie pierwszy raz przeczytałem jak je wychwalasz, więc bardzo chciałbym je zobaczyć...