ZMIANY W REGULAMINIE LL

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Golan: dobry pomysl, obysmy o tym pamietali za rok :)

Czarny&Zulus: dajcie na wstrzymanie chlopaki. Glosowanie jakie wyszlo kazdy widzi. Ten lokal od niedoszlego challangera byl dla nas krokiem milowym, jesli za rok wykonamy kolejny, to nasze lokale beda przyciagac wiecej osob niz przecietny master, nawet na takim "Żubrowym zadupiu" jak nasze :) Moze wyjdzie nam to tylko na dobre :]

Co do glosowania na jeden nowy osrodek, tez zrozumialem ze jeden zposrod nowych ma dostac z automatu, ale jak widac nie tylko ja tak myslalem. Hmm, na przyszly rok trzeba dokladniej czytac glosowania...

A teraz co do wlasciwego tematu:
IMO LL dziala wystarczajaco sprawnie. Wszystkie wazne kwestie sa przeglosowywane na czas, i nie bylo chyba jeszcze zadnego problemu wynikajacego z tego, iz LL nie ustalila czegos na czas, prawda ? Obecne zasady wstapienia w szeregi LL sa bardzo demokratyczne i zmiana ich na takie jakie zaproponowal Furion sprawilaby ze wiekszosc osrodkow w Polsce dostalaby bariere nie do przebicia. Wg mnie dobrze jest jak jest. Moze tez nie podoba mi sie fakt, ze ktos kto na mastery nei jezdzi wcale o nich decyduje, i jego glos tak samo sie liczy jak glos osoby co byla na ponad polowie z nich, to jednak takie sa wady i zalety demokracji (u nas w panstwie tez mi sie nie podoba ze menel z pod budki z piwem ma taka sama sile glosu jak dr politologii).
Ostatnio zmieniony 15 maja 2008, o 06:27 przez Karli, łącznie zmieniany 1 raz.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

Swoją drogą wolałbym by nawet któryś z innych nowych osrodkow dostal mastera.. niz jest jak teraz.. ;/

DolmiR
Falubaz

Post autor: DolmiR »

Panowie powiedzcie szczerze czy to co jest teraz na LL nie daje rady?
Frekwencja glosowan jest zachowana, wszytsko idzie w miare sprawnie.
Mozna zredukowac liczbe osob degradujac tych ktorzy nie glosuja i wystarczy.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Jankielku, a z dopisywaniem ludzi do turniejow to tez bylo ze to jest absolutnie niemozliwe?? czyte teorie spiskowe!! absurd!! a zobacz co wyszlo...:> na dodatek czolowy gracz ktory sie takim faktem nie pochwalil wczesniej tylko przyznal kiedy i tak bylo wiadomo kto tam byl zachowa miejsce w lidze i wlasciwie nie bedzie zadnych dalszych konsekwencji :> reka reke myje co??
?

Jeśli dobrze pamiętam, o byłem za ujawnieniem całej sprawy Młodego i nie udawałem, że nic się nie stało. Tu tak samo jestem za ujawnieniem domniemanego "ustawienia". Tylko że brakuje jednego człowieka z jajami, który by napisał, jakie ma dowody na takie ustawianie masterów.
O Młodym napisał JJ, bo całą resztę stać było tylko na stwierdzenia "wały były, ale nic więcej nie powiem". W sprawie ustawiania masterów tak samo komplet tchórzy "cos tam wiem, ale nie powiem". Nie macie odwagi ujawnić jakiś przekręów, to siedźcie cicho.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Koszu
Chuck Norris

Post autor: Koszu »

Zulus pisze:Pytanie do was: kto zaglosowalby za tym, ze wprzyszlym sezonie nowy osrodek musi dostac mastera? Ciekaw jestem odpowiedzi Szmai czy np Paffua.
jestem absolutnie przeciwny. głosujemy 10 z wszystkich zgłoszonych, żadnych parytetów. naprzykład w tym roku skutkiem takiego rozwiązania byłoby to, że jeden z 4 masterów z 32 głosami musi wypaść, a w zamian wchodzi master z 23 głosami. czyli według głosujących mniej zasługujący na wejście do 10-tki.
Czarny pisze:@Morrok - w ktorym poscie ja albo Zulus uzylismy zestawienia Wro-GW-Krk? Bo mam wrazenie, ze przypisujesz nam jakies cudze wypowiedzi.
o tutaj chociażby:
Zulus pisze:Widocznie koledzy z Gorzowa wraz z kolegami z wroclawia i krakowa i innymi zaprzyjoznianymi juz dawno postanowili ze master u nas nie bedzie i konsekwentnie to realizuja.
potem cały czas do tego nawiązywaliście.
Czarny pisze:Jak wroce z uniwerku, to napisze cos o "przypadkach" w dotychczasowych glosowaniach.
Nocujesz na tym uniwerku, czy po prostu uznałeś że wolisz krzyczeć o tajemniczych przypadkach i spiskach, niż podzielić się swoją wiedzą?

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

Paffeu pisze:Nocujesz na tym uniwerku, czy po prostu uznałeś że wolisz krzyczeć o tajemniczych przypadkach i spiskach, niż podzielić się swoją wiedzą?
Wczoraj po powrocie stwierdzilem, ze Zulus i Scimi napisali juz o tym na 4 stronie tego tematu. Lubisz nabijac posty?

EDIT: mialem w planach "wyliczanke" tego, o czym oni napisali.

ODPOWIEDZ