Play Mini of the Month 13 - czerwiec
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Play Mini of the Month 13 - czerwiec
Witajcie,
W tym miesiącu, zgodnie z wynikami głosowania: 13 dla Rakso, 12 dla Marko, wygrywa Rakso z Dzień Dziecka Czyli Róbta Co Chceta
Nie trzeba wyjaśniać o co chodzi
Wszystko dozwolone
Gud lak
Fanatyk
W tym miesiącu, zgodnie z wynikami głosowania: 13 dla Rakso, 12 dla Marko, wygrywa Rakso z Dzień Dziecka Czyli Róbta Co Chceta
Nie trzeba wyjaśniać o co chodzi
Wszystko dozwolone
Gud lak
Fanatyk
Ostatnio zmieniony 3 lip 2008, o 07:48 przez Fanatyk, łącznie zmieniany 6 razy.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
A ja proponuje jeszcze wkleić listę tego co już było
- likwidator
- "Nie jestem powergamerem"
pomysł z dniem dziecka jest super, popieram
@SexRocket czyli u demonów mogli by to być jedynie bloodcrusherzy ? Jedyne coś co ma normalnego save-a na jakimś przyzwoitym poziomie ;p
- Corvus Albus
- Kretozord
Hmm to ja proponuję temat na czerwiec: STRACH MA WIELKIE OCZY :>. Można tu wykorzystać figurki które wyglądają strasznie, groźnie, jakby miały spustoszyć niewiadomo ile, a tak naprawdę są kiepskimi jednostkami w porównaniu z resztą armii i wiele nie robią. Coś w tym stylu. Wyolbrzymiony strach.
proponuje temat "konwersja" ( model pojedynczy lub caly oddzial ) ... calkowita dowolnosc wyboru jednostki zadowoli kazdego
0 asv i wsv? ciekawe ile jest takich jednostek w battlu :]Arte pisze:jak czerwiec, to lato, a jak lato to zdejmujemy zbroje i naparzamy sie bez opancerzenia. jednoska nie moze miec asv i ward save
Na PMOTM gloria victis jest teraz temat "samica". Mozemy go powtorzyc tutaj. Niekoniecznie w przyszlym miesiacu, ale moze w ktoryms kolejnym.
DemonetkiRaptaparat pisze: Na PMOTM gloria victis jest teraz temat "samica". Mozemy go powtorzyc tutaj. Niekoniecznie w przyszlym miesiacu, ale moze w ktoryms kolejnym.