SM terminator & Genestealer - skonczeni
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Paraszczak
- Falubaz
Wiesz co robic z GSem, ale z aparatem juz gorzej. Termos Imba!
pzdr: JP
pzdr: JP
Genialne!!! Chciałbym mieć taką miniaturkę chociaż nie gram w 40 Gratulacje
widze ze dla niektorych figurki GW są juz za duze... szkoda ze dla innych niektorych sa wciaż za małe...
hehe, fajne. tylko po co? breloczek do kluczy?
pozdrawiam
hehe, fajne. tylko po co? breloczek do kluczy?
pozdrawiam
tatus uczy synka fachu
miniaturka jest swietna ,,, czekam na Genestealer'a
jak juz genek to proponuje by byl mniejszy od miniaturki termosa i byl na smyczy jak maly piesek no i jeszcze przydaloby sie dorobic jakas szalona mamuske sisterke i mamy familie w komplecie ^^"
będziesz robił odlewy?
Ekstra modelik! Bardzo mi się podoba, że też Ci się chciało dłubać takiego kurdupla
Zgadzam się z Żużlem w kwestii barów, ale wydaje mi się, że to nie tylko przez szpary, ale głównie przez zgubione proporcje w pomniejszeniu. Duży terminator ma stosunkowo szeroki "plecak", ten mały ma malutki (a co za tym idzie, hełm też) w porównaniu z resztą elementów - taki płaski i "pudełkowaty" Wydaje m się, że właśnie całe plecy decydują tu o "barczystości" tego modelu
Ale i tak świetna robota, a to tylko detale Ja tam nawet tak nie potrafię
Zgadzam się z Żużlem w kwestii barów, ale wydaje mi się, że to nie tylko przez szpary, ale głównie przez zgubione proporcje w pomniejszeniu. Duży terminator ma stosunkowo szeroki "plecak", ten mały ma malutki (a co za tym idzie, hełm też) w porównaniu z resztą elementów - taki płaski i "pudełkowaty" Wydaje m się, że właśnie całe plecy decydują tu o "barczystości" tego modelu
Ale i tak świetna robota, a to tylko detale Ja tam nawet tak nie potrafię
Ja chce taki breloczek