Play Mini of the Month 13 - czerwiec
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
ta... samice w armii O&G
wg mnie róbta co chceta jest słabym pomysłem, fajnie że jest dowolność, ale później może być problem przy ocenianiu, bo jak porównywać u jednej osoby czołg, u drugiej rydwan a u trzeciej herosa na smoku,
proponuję coś w stylu na max'a luźne skojarzenia np, coś co posiada kółka (fizycznie) albo jak ktoś już napisał "śmiech to zdrowie"
wg mnie róbta co chceta jest słabym pomysłem, fajnie że jest dowolność, ale później może być problem przy ocenianiu, bo jak porównywać u jednej osoby czołg, u drugiej rydwan a u trzeciej herosa na smoku,
proponuję coś w stylu na max'a luźne skojarzenia np, coś co posiada kółka (fizycznie) albo jak ktoś już napisał "śmiech to zdrowie"
13 temat, wiec propozycja sama się nasuwa:
Pechowiec/pechowcy.
Duże pole do popisu (głównie modelarskiego, ale nie tylko), myślę, że każdy będzie mógł znaleźć coś dla siebie i przy okazji wykazać się pomysłowością
pzd
Pechowiec/pechowcy.
Duże pole do popisu (głównie modelarskiego, ale nie tylko), myślę, że każdy będzie mógł znaleźć coś dla siebie i przy okazji wykazać się pomysłowością
pzd
pomysl z pechowcem doskonaly ... no i ciezki orzech do zgryzienia zeby wymyslec cos super ... pdoba mi sie
czepiasz sie pomyslow mam juz kilka tylko trzeba wybrac a pozniej zrealizowac ten najlepszy ... no i ten temat musi najpierw wygrac
I nie każdy by mógł coś pomalować, chyba że szczurom to rakietę w tyłek ktoś wsadziNijlor pisze:niedawno odbył się pierwszy lot człowieka na odrzutowym plecaku ze skrzydłami mozna by tak "flyerów" ...
Ten pomysł z pechowcami jest na prawdę ciekawy.
- Corvus Albus
- Kretozord
łatwe weź zrób diorame z missfire działa jak wysadziło obsługę xD albo maga który wyleciał w powietrze lub orka przygniecionego kulą fanatyka xD pomysłów masaTreevill pisze:pomysl z pechowcem doskonaly ... no i ciezki orzech do zgryzienia zeby wymyslec cos super ... pdoba mi sie
Corvus Albus - nastepny sie uczepil ... to byla taka przenosnia ... i nie musisz wypisywac pomyslow ... mam kilka lepszych
wcale nie jest to zaprzeczenie samemu sobieoczopek pisze:zaprzeczasz sam sobie... najpierw piszesz ze "róbta co chceta jest słabe" a potem piszesz ze dobre jest "śmiech to zdrowie" w podanym przez Ciebie temacie są te same wady jak w temacie który krytykujesz czyli moze być czołg, rydwan, albo snotlingi
róbta co chceta to jest totalna dowolność a przy temacie coś śmiesznego już masz swego rodzaju ograniczenie i późniejsze kryterium do oceny
a swoją drogą temat pechowcy faktycznie jest niezły i równie dobrze można go połączyć z tematem coś śmiesznego, bo w sumie pech przedstawiony na miniaturce będzie powodował uśmiech
- Kedziorson
- Masakrator
Moczul z całym szacunkiem ale nie powinno być "Make love not war?:D:D
temat dobry
tak tak..napiszcie do mnie że to nie ankieta
temat dobry
tak tak..napiszcie do mnie że to nie ankieta
Znajdź mi maszynę w demonach
co do maszyny to heroldzi maja mozliwosc wystawienia rydwanu (jesli rydwan zaliczymy do maszyn)
hella to maja hordy a nie demony