Gallery by Chodak :)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Gallery by Chodak :)
Witam wszystkich. Będę tutaj zamieszczał zdjęcia swoich figurek, oraz figurek które malowałem innym Część prac zapewne już widzieliście w innych tematach, ale teraz zbiorę to wszystko do kupy i wbije tutaj. Pozdro
Na pierwszy ogień lecą Drzewoduchy, które malowałem w ekspresowym (4h) tępie koledze. Na podstawkach miał być jeszcze śnieg, ale tak jakoś wyszło że nie zrobiłem. Zapraszam do oceniania.
Ostatnio zmieniony 6 gru 2008, o 19:26 przez Chodak, łącznie zmieniany 1 raz.
Nareszcie zrobiłeś swój temat. Dobra to zaczynamy oceniać.
Podstawki dlaczego brzegi są takie jakieś kremowe? Jak włożysz je do treya to kiepsko wyglądają. Lepiej jak by brzegi były po prostu czarne albo szare.
A czy zawsze WE muszą mieć las na podstawkach? Elegancko te wyglądają, może tylko jakiś mały zielony akcent na każdej ?
Same malowanie to tak na drzewa to niezłe . Nie wiem w jakim standardzie miał obyć to malowanie ale nie wygląda źle.
Podstawki dlaczego brzegi są takie jakieś kremowe? Jak włożysz je do treya to kiepsko wyglądają. Lepiej jak by brzegi były po prostu czarne albo szare.
A czy zawsze WE muszą mieć las na podstawkach? Elegancko te wyglądają, może tylko jakiś mały zielony akcent na każdej ?
Same malowanie to tak na drzewa to niezłe . Nie wiem w jakim standardzie miał obyć to malowanie ale nie wygląda źle.
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
- monsterstar
- Chuck Norris
Fajne fajne. bardzo fajne podstaweczki ale dodaj trawki i będzie gites.
No to troszke nowości Zdjecia robione na szybko
Najpierw Swordmasterzy - ich juz widzieliscie wczesniej
Elf Hero z łukiem - żadna rewelacja
I na koniec Ar-Urlic
Mam nadzieje ze wszystko dziala Pozdro & komentujcie.
Najpierw Swordmasterzy - ich juz widzieliscie wczesniej
Elf Hero z łukiem - żadna rewelacja
I na koniec Ar-Urlic
Mam nadzieje ze wszystko dziala Pozdro & komentujcie.
Ostatnio zmieniony 6 gru 2008, o 19:24 przez Chodak, łącznie zmieniany 1 raz.
SM bardzo fajnie, Hero TT założenia spełnia. Natomiast o ile Ar-Ulric jest fajny technicznie, to dobór kolorów jest kiepski strasznie. Wszystko się ze sobą zlewa, a do tego same kolory żadnego uzasadnienia nie mają. Primo, Ulrik jest nazywany Białym Wilkiem. Secundo - tak jednolicie brązowe wilki to rzadkość, a dla Ulrykan są mniej cenne, niż białe.
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
No no SM tak jak kiedyś mówiłem bardzo elegancko. Tylko dlaczego taki słaby sztandar mają. Chodzi o to ,że taki mały i plastikowy, ale ładnie wykonany.
Urlyk też spoko choć trochę niektóre zdjęcia za ciemne. Ale ogólnie wszystko ładnie. wszystko zrobione na dość wysokim poziomie No i tyle o i juz .
Urlyk też spoko choć trochę niektóre zdjęcia za ciemne. Ale ogólnie wszystko ładnie. wszystko zrobione na dość wysokim poziomie No i tyle o i juz .
Dla mnie są ezgotyczne... kolorki... ale świetnie pomalowane i ładnie się prezentują te papugi xD
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
http://klubfenix.vip.interia.pl
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
http://klubfenix.vip.interia.pl
Cud miód malina , kolor pomarańczowy albo żółty nie gra z czerwonym? hmm to jest dopiero dziwna sprawa. Bardzo mi sie podobają. Czy ja tam widzę 2 kolorków na zbroi? Chyba tak ten niebieski dobrze cieniuje. Wszystko świetnie wygląda. Zauważyłem ez kilka niedociągnięć. Np
przy robieniu skrzydełek na hełmach i tych takich szmatek .
Inne kolory dlatego bo chyba prześwietliłeś zdjęcia tak jak ja ostatnio gdze jedynym źródłem światła była słaba lampa w sali i mojego aparatu, dlatego konie wyglądały na białe.
Ale ogólnie wszytko rewelacja.
Tylko ten sztandar trochę gorzej wyszedł bo dopiero teraz spojrzałem, ale runy elegancko.
przy robieniu skrzydełek na hełmach i tych takich szmatek .
Inne kolory dlatego bo chyba prześwietliłeś zdjęcia tak jak ja ostatnio gdze jedynym źródłem światła była słaba lampa w sali i mojego aparatu, dlatego konie wyglądały na białe.
Ale ogólnie wszytko rewelacja.
Tylko ten sztandar trochę gorzej wyszedł bo dopiero teraz spojrzałem, ale runy elegancko.