Krakowski trening przed Master Blaster czyli Majowy Jędruś

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

Post autor: Arte »

Oskar pisze:Niestety sobota musi być ;)
Zjem was wszystkich , elfy gotowe do boju:D
elfy = skinki:D ?
ja bede miec proxy, myszy jako milicja, nawet pasuje....

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

ksch pisze:Panowie - to kiedy wreszcie gramy? Sobota czy niedziela?
SOBOTA...
ale i tak na turnieju porozmawiam z dziadkiem i moze uda sie go przekonać zeby jędrusie organizować w niedziele....

Co do samego Jędrusia to zagramy 3 bitwy ze scenariuszami z MasterBlaster...myślę ze bedzie ciekawie a osoby które sie na mastera wybieraja będą miały okazje potrenować....;]

Aha...i oficjalnie zgłosiło sie do turnieju 20 osób( w tym 3 osoby z Rzeszowa...)...no a ile sie pojawi to zobaczymy w sobote...;]

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Jezusie, będę musiał poczytać o tych scenariuszach. Jak się na tym gra?
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Spoko to nawet nie są jakieś scenariusze tylko prędzej dodatkowe zadania...poczytajcie sobie w poście z zasadami MB....;]

Awatar użytkownika
Mućka
Chuck Norris

Post autor: Mućka »

Niestety jednak sie odwolujemy, nie wpadniemy z Rzeszowa choc bardzo bysmy chcieli.
Mnie rozlozyla choroba po juwenaliach a reszta stwierdzila ze we dwoch nie ma co jechac raczej.
Sorki za zamieszanie, mam nadzieje ze chociaz w czerwcu was odwiedzimy.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

no to szkoda...

ja sie moge spóżnić, bo przyjezdzam do krakowa na dworcu glownym o 8,40

wiec o 9,10 pewnie bede okolo, ale znajac zycie... to nie bede ostatni :D

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

no ja sam sie moge spoznić...bo będe na Grubego czekał a znajac jego wigor
spozni sie z 10 min...:P

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

Niestety nie dam rady :? (ale upalimy się innym razem) :lol2:
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

dawac wyniki!, Paraszczak ostatni :D:D

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Wyniki umieszczę juto rano...
Maciek Paraszczak i Dydu wyszli po 1 bitwie wiec mozemy uznać ze poprostu przyszli dla fanu wiec jak sobie nie życzą to nie będę ich brał po uwage podczas wysyłania wyników do klasyfikacji ogólnej wiec jak możecie to napiszcie czy tak czy nie??

Ps:
Ktoś zostawił sobie białą reklamówkę z jakąś koszulką w środku i pudełkiem z kilkunastoma końmi HE...
Obecnie jestem w jej posiadaniu...
Jestem skłonny oddać jea włascicielowi.... :D :D
Ostatnio zmieniony 17 maja 2008, o 23:20 przez Undead, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

A zresztą macie wyniki:

1) Butanowicz 41 VC
2) Artur Wysocki 37 WE
3) Paweł Szczurek 35 O&G
4) Gruby 35 Lizaki
5) Oscar 34 HE
6)Krzysztof Schetel 33 WE
7) Bober 30 TK
8)Rafał Kępa 23 Dwarfs
9)Artur Małecki 21 Empire
10) Ząbek 16 Lizaki
11) Charki 15 O&G
12)Jabłoński 15 O&G
13)Paraszczak - Ogry
14) Dydu - WE

Gratulacje dla zwycięzców i mam nadzieje że nagrody sie podobały(co prawda nagrody były symboliczne ale myśle ze przynajniej orginalne)... :D :D :D

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

To moja reklamówka z końmi i koszulką. Jakoś ja sobie odbiorę.
Bardzo fajny turniej, szkoda, że byłem tak styrany całonocnym grillem, że po pierwszej bitwie poddałem się wszechogarniającemu zmęczeniu.

Jeszcze raz dzięki za fajną organizacje

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Też dzięki za bardzo fajny turniej, co prawda na nazwisko mam Schechtel, a nie Schetel, ale jako że sam nagminnie robię błędy w nazwiskach, podając wyniki, to nie mogę mieć pretensji ;-) Bardzo wyrównane gry i o zwycięstwie przesądziły ostatnie pojedynki. Dość powiedzieć, że w pierwszej rundzie było 5 czy 6 wyników 11-9, tylko Sławek i Dydu wygrali wyżej. W drugiej było podobnie, a Butan miał tylko 21 punktów i był chyba na 6-7 miejscu w tym momencie. No ale trafił wampirkami na orki i tak się skończyło, jak widać w wynikach. Szkoda, że Dydu i Maciek wyszli po pierwszej grze, a Arte i Ząbek po drugiej, ale zważywszy na to, do której graliśmy to trudno się dziwić.
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

PSz
Falubaz

Post autor: PSz »

Dzięki za turniej, był bardzo fajny a nagroda strasznie mi się spodobała. Klimat:)

Zapowiadało się nieciekawie ale cudem a raczej olbrzymiem pechem Charkiego udało mi się wbić na trzecie miejsce możliwe nawet że z pstatniego stołu:)

Dzięki raz jeszcze pozdrawiam

Awatar użytkownika
Miru
Warzywo

Post autor: Miru »

:arrow: Dla osób które nie widziały nagród, oto i one, kolory odpowiednio za 1, 2 oraz 3 miejsce, na przyszły turniej postaram się przygotować coś równie ciekawego :wink:
Obrazek
:arrow: od krasnala dobrej woli pilnie przygarnę 6 kufli krasnoludzkich :roll: kontakt pw

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

no nagrody fajne :) takie Legionowe :D

a ja po 2 bitwach wyszedlem... niby tez dla fanu gralem :D:D powinno sie nie liczc do ligi to moje kiepskie 9 miejsce :D
Maciek Paraszczak pisze: że byłem tak styrany całonocnym grillem, że po pierwszej bitwie poddałem się wszechogarniającemu zmęczeniu.
Macku, kazda wymowka jest dobra, ale musisz przyznac ze to był zbyt wysoki poziom gry jak dla twoich ogrów :)

Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

Post autor: Charki »

nagrody zajebiste :D

przydala by sie na nich tylko adnotacja jakas (np. na kamieniu nagrobkowym) za jaki turniej były .

Awatar użytkownika
Miru
Warzywo

Post autor: Miru »

Charki pisze:przydala by sie na nich tylko adnotacja jakas (np. na kamieniu nagrobkowym) za jaki turniej były .
Na następnych nagrodach postaram się żeby już odpowiednia informacja się znalazła, te były robione w noc poprzedzającą turniej, spać się chciało czas naglił, wiec z napisów trzeba było zrezygnować
:arrow: od krasnala dobrej woli pilnie przygarnę 6 kufli krasnoludzkich :roll: kontakt pw

ODPOWIEDZ