Jasne, dobre bloomy nie są złe.Jerzyn pisze:@kielon - zabieramy zestaw do bloomow
MASTER BLASTER 24-25.05.2008 Gorzów Wlkp.
dla przypomnienia, rozpiski do czwartku do godziny 24:00.
bariera 60 zostala juz przekroczona
dopisze jutro kolo 12.. Liga mistrzów + bro, była silniejsza niz wklepywanie zgłosoznych 
bariera 60 zostala juz przekroczona
dopiszmy jeszcze ze 180, to bedzie najwiekszy master w historii 
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
- swieta_barbara
- habydysz
Bardzo wszystkich przepraszam, ale nie uda mi sie pojawic - wzgledy transportowe. Zycze milej zabawy.
proste
@ barbara - no ja bez Ciebie to sobie nie wyobrazam turnieju, a co dopiero karabinier...
@ barbara - no ja bez Ciebie to sobie nie wyobrazam turnieju, a co dopiero karabinier...
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
ej, no common, ludzie, transportowe względy to mogą w Burkina faso powstrzymać od pojechania na turniej
wsiadasz w pociąg i już
Twoja wygrana wóda pojedzie do gorzowa, i co jak Ciebie tam nie będzie?
zgłoszenie poszła, proszę o szybkie sprawdzenie i potwierdzenie bo jutro wyjeżdżamy i mogę nie mieć czasu zmienić jakby co...
wsiadasz w pociąg i już
Twoja wygrana wóda pojedzie do gorzowa, i co jak Ciebie tam nie będzie?
zgłoszenie poszła, proszę o szybkie sprawdzenie i potwierdzenie bo jutro wyjeżdżamy i mogę nie mieć czasu zmienić jakby co...
jadę furą i przygarnę jeszcze jedną lub dwie osoby. inferno wsiadaj rano w pociąg do wawy bez gadania i cie zabieramy.
jak ktoś chętny to gg9631537
lub 601 87 77 87
lub 601 87 77 87
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
szkoda ze nie pwoiedziales wczoraj:( bo z karleem bysmy pojechali.. a tak ja wydalem pienaidze na wyjazdRobson pisze:jadę furą i przygarnę jeszcze jedną lub dwie osoby. inferno wsiadaj rano w pociąg do wawy bez gadania i cie zabieramy.
lub 601 87 77 87
dla zwiedziajacych i grajacych:
w tym roku zamiast szkolnego bufetu bedzie rozlozony gril za szkola.
glownym operatorem tej maszyny bedzie Rajczi aka chocoboy
ceny promocyjne, jakosc najlepsza
w tym roku zamiast szkolnego bufetu bedzie rozlozony gril za szkola.
glownym operatorem tej maszyny bedzie Rajczi aka chocoboy
ceny promocyjne, jakosc najlepsza