Robin z Sherwood
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Robin z Sherwood
pewnie wielu z Was pamięta ten kultowy serial (z Michaelem Preadem, a potem z Jasonem Conerym), ja jak przez mgle i dlatego może jakaś mala dyskusja o nim, no i co najważniejsze, jeśli ktoś go ma na dvd czy w jakiejkolwiek innej formie odczytu to prosze niech się odezwie do mnie na priva, po prostu chce wiecej podyskutować o tym kultowym serialu
to chyba nie to,
a to Twoje to serial czy normalny film?
a to Twoje to serial czy normalny film?
-
- Mudżahedin
Prawda Najlepszy serial oczywiscie wyposazylem sie w serie na DVD - az milo sie oglada
Paraszczak pisze:Wszyscy sapią na wymaxowane rozpiski, wszyscy się zarzekają, że ich to nie dotyczy, wszyscy walą na turnieje z jakimś syfem. A potem się okazuje, że g... prawda i na 30 VC, 29 ma BSB z Regeneracją, a ten ostatni to też miał, tylko nie dojechał.
Hipokryzja!
To i ja rzeknę słówko . To najlepszy Robin Hood ever - świetne lokacje, scenografia, aktorzy oraz boska muzyka Clannad (używana na sesjach Warhammera):) Serial jest dostępny w sieci torrent oraz w dobrych sklepach z DVD
P.S. Aktor grający Szkarłatnego Willa (Stan Winston) gra teraz w najnowszym Indiana Jones (super film! byłem na przedpremierze) i grał także w "Król Artur".
P.S. Aktor grający Szkarłatnego Willa (Stan Winston) gra teraz w najnowszym Indiana Jones (super film! byłem na przedpremierze) i grał także w "Król Artur".
ścieżka dzwiękowa jest miażdząca to fakt
no cóz, ten serial zabijal klimatem po prostu a nie efektami i jakimiś sztucznymi zagadakami i glupotami, szkoda, ze w obecnych czasach jest troszke na odwrót
no cóz, ten serial zabijal klimatem po prostu a nie efektami i jakimiś sztucznymi zagadakami i glupotami, szkoda, ze w obecnych czasach jest troszke na odwrót
Masz racje kosa ten serial byl o tyle siwietny, ze pewne sprawy,motywy i watki byly nie dopowiedziane i pozostawialy wiecej dla widza.
heh Ale mi sie zebralo.
Taka prawda,ze muzyka Clannad tworzy klimat w sam raz do battla w szczegolnosci ta sciezka dzwiekowa.
Nie wiem czy wiecie ale ponoc sama Enya byla wokalistka Clannad.
Taaak bodre stare czasy gdy wszysyko bylo w tej tak zwanej 'mist'
Warhammerowskiej;)
Ztego co pamietam to byla 5 edycja???
Pamietacie moze Black Gem of Gnarr????
tzw Banke?
heh Ale mi sie zebralo.
Taka prawda,ze muzyka Clannad tworzy klimat w sam raz do battla w szczegolnosci ta sciezka dzwiekowa.
Nie wiem czy wiecie ale ponoc sama Enya byla wokalistka Clannad.
Taaak bodre stare czasy gdy wszysyko bylo w tej tak zwanej 'mist'
Warhammerowskiej;)
Ztego co pamietam to byla 5 edycja???
Pamietacie moze Black Gem of Gnarr????
tzw Banke?
niet
jak lecial Robin z Sherwod mialem niezbyt dużo lat, ale chyba już naście, chociaż mogę się mylić, wydaje mi się, zę to dawno bylo, ale na bank na dwojce, albo w telewizji reginalnej w moim wypadku byla to TV kraków, teraz chyba jest to tvp info czy jakoś tak...
no wlaśnie, kiedy ostatnio lecial tern serial? 10 lat temu czy jakoś inaczej?
jak lecial Robin z Sherwod mialem niezbyt dużo lat, ale chyba już naście, chociaż mogę się mylić, wydaje mi się, zę to dawno bylo, ale na bank na dwojce, albo w telewizji reginalnej w moim wypadku byla to TV kraków, teraz chyba jest to tvp info czy jakoś tak...
no wlaśnie, kiedy ostatnio lecial tern serial? 10 lat temu czy jakoś inaczej?
to inna liga
a byla też bardzo fajna planszówka Robin Hooda, ze sfery bodajze, na heksowej mapce.
a byla też bardzo fajna planszówka Robin Hooda, ze sfery bodajze, na heksowej mapce.
http://rapidshare.com/files/99764735/1984_-_Legend.rar
OST
01-Robin The Hooded Man.mp3
02-Now Is Here.mp3
03-Herne.mp3
04-Together We.mp3
05-Darkmere.mp3
06-Strange Land.mp3
07-Scarlet Inside.mp3
08-Lady Marian.mp3
09-Battles.mp3
10-Ancient Forest.mp3
OST
01-Robin The Hooded Man.mp3
02-Now Is Here.mp3
03-Herne.mp3
04-Together We.mp3
05-Darkmere.mp3
06-Strange Land.mp3
07-Scarlet Inside.mp3
08-Lady Marian.mp3
09-Battles.mp3
10-Ancient Forest.mp3
Shinue myśle, ze się mylisz...
wymiótlby wszystkie inne obecne seriale, zna ktoś coś lepszego?
wymiótlby wszystkie inne obecne seriale, zna ktoś coś lepszego?