Play Mini of the Month 13 - czerwiec
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
a moze latwiej temat nazwijcie "rage against the machine" i interpretacja jego dowolnaChodak pisze:A gdyby tak tematem były "maszyny i maszynki" - wszystkie maszyny typu balisty, działa, katapulty itp. Każdy chyba posiada cos takiego w swojej armii.
Dobry temat Shino Ale interpretacja była by chyba zbyt dowolna, chociaż to może lepiej
- Szrederator
- Chuck Norris
a lizaki jakie maszyny mają?Chodak pisze:A gdyby tak tematem były "maszyny i maszynki" - wszystkie maszyny typu balisty, działa, katapulty itp. Każdy chyba posiada cos takiego w swojej armii.
- Silesian_Heretic
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
To kiedy bedzie wiadomo co będzie ?
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=225898#225898
Głosowanie zrobione.
Głosujcie, wybierajcie.
Tutaj o tym gadajcie.
Tam jaja urywam za rozmowy.
Głosowanie zrobione.
Głosujcie, wybierajcie.
Tutaj o tym gadajcie.
Tam jaja urywam za rozmowy.
Treevill pisze:proponuje temat "konwersja" ( model pojedynczy lub caly oddzial ) ... calkowita dowolnosc wyboru jednostki zadowoli kazdego
Podoba mi się ten temat i już na niego zagłosowałem Ale zastanawiam się nad tym co dokładnie robimy (jeśli ten temat wygra głosowanie)
1) Robimy konwersję
2) Malujemy skonwertowaną figurkę
3) Robimy i malujemy konwersję
Czy po prostu dowolność i interpretacja własna
Albo zdjęcie skonwertowanych i później pomalowanych. Takie przed i po żeby było wiadome co zostało skonwertowane.
Trochę się tego nazbierało. Czy bierzesz pod uwagę dwie tury głosowania? Przy tak dużej liczbie propozycji na każdą koncepcję może zagłosować dosyć mało ludzi. Wydaje mi się, że wybranie 2, 3 propozycji, które wygrają te głosowanie i zagłosowanie na nie jeszcze raz nie byłoby takie złe. Uzyskalibyśmy koncepcję popartą przez znaczącą część głosujących, a nie np. 10%. Oczywiście na wprowadzenie 2 tur głosowania może być za późno, ale może w przyszłości...