Powiedz mi, że to była ironiaRah pisze:A co nie jest?

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Powiedz mi, że to była ironiaRah pisze:A co nie jest?
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Dobre aryjskie suczeRah pisze:Jak już jesteśmy w temacie
http://www.nacjonalista.pl/filmy.php?v= ... KMRA&sort=
Klip anty Che Guevara
SupcioNie była to ironia. Zgodzę się z tym że w MW nie zawsze się działo dobrze oraz niektórzy ludzie nie powinni byli być w tej organizacji. Nie zmienia to jednak faktu iż jest to organizacja patriotyczna.
Tak to właśnie działa. Jeżeli ktoś jest patriotą i ma prawicowe poglądy to przez największe media nazywany jest faszystą lub nazistą.
Fensir pisze:Tu się zgodzę w 100% z Rahem. Niestety UE część tych rzeczy ma plan osłabić. Ciekawe są niby programy o indywidualności krajów, ale mimo wszystko to nie będzie to dalej. UE może być, gdyby się zmieniło kilka rzeczy:
- Ochrona życia od poczęcia aż do śmierci (wyjątek, kiedy chory jest np. sparaliżowany i świadom podjętej decyzji, ma wtedy prawo do śmierci)
- Kara śmierci dla pedofili, morderców
- Kastracja gwałcicieli
- Objęcie homoseksualistów programem leczenia
Dupa cycki.Swoją droga na portalu jest bardzo wiele dobrych rzeczy, a na forum nie ma tylko skinów, ale jest też wielu patriotów.
Zayebystebigpasiak pisze:skini w sumie tez...
fajne chlopaki...?
OMG.Fensir pisze:Tu się zgodzę w 100% z Rahem. Niestety UE część tych rzeczy ma plan osłabić. Ciekawe są niby programy o indywidualności krajów, ale mimo wszystko to nie będzie to dalej. UE może być, gdyby się zmieniło kilka rzeczy:
- Ochrona życia od poczęcia aż do śmierci (wyjątek, kiedy chory jest np. sparaliżowany i świadom podjętej decyzji, ma wtedy prawo do śmierci)
- Kara śmierci dla pedofili, morderców
- Kastracja gwałcicieli
- Objęcie homoseksualistów programem leczenia
Już poprawiłem.Rah pisze:Nie przypominam sobie abym pisał to co jest zawarte w 2 cytacie.
czy ja napisalem ze jestes faszystą lub nazistą ??? do swojego posta dodales emota wiec wnoskuje ze nie pisales tego na serio ... a te dwa obrazki zostaly dodane dla beki ... wiec nie wiem o co sie obrazasz ... wszystkie tematy w plotach i mlotach nie nalezy brac na serio ... taki to dzial wiec sie nie spinajRah pisze:Do Pana 2x up
,,(...)Jeżeli stwierdza się, że jakiś Polak jest antysemitą, natychmiast go zlikwidować przy pomocy władz bezpieczeństwa lub bojówek PPR jako faszystę, nie wyjaśniając organom wykonawczym sedna sprawy.(...)"- fragment przemówienia Jakuba Bermana nadzorującego aparat represji stalinowskich w Polsce
Tak to właśnie działa. Jeżeli ktoś jest patriotą i ma prawicowe poglądy to przez największe media nazywany jest faszystą lub nazistą.
Dziękuję za uznanie bo to mój twór.Skavenblight pisze:Rwamać, nienawidzę Was za ten temat