Dwarf Armylist by Rakso The Slayer
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- marcus_cheater
- Oszukista
Jako, że bazuka nadal mi jakoś nie pasuje to w padłem na pomysł by dodać pewną możliwość dla działa. Czytając temat o katapultach i działach można zauważyć, że większość graczy jest bardziej skłonna wziąć do rospiski katapę iż cannona. Dlatego pomyślałem, że można by dać za pewną ilość punktów możliwość dokupienia dla obsługi działa amunicję w postaci pocisków odłamkowych. Wystrzelony z działa taki pocisk w miejscu uderzenia o ziemię wybuchałby i zadawałby obrażenia tak jak katapulta, lecz oczywiście z mniejszą siłą. Dzięki temu gracz miałby możliwość wybory między mniej celną ale zadającą większe obrażenia katapą a bardziej celnym, ale zadającym nieco mniejsze obrażenia działem.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Rozumiem, że jestem trochę opóźniony i niektórzy to widzieli ale z drugiej strony nie wszyscy zagłębiaja się w niższe partie naszego forum. Co myślicie o tym niedźwiadku. Niżej są też gnomy. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=5898
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Tak przeglądałem stronkę ze starymi figurkami i zauważyłem, że bazuka krasnoludzka już kiedyś była, lecz w ChDkach.
http://www.solegends.com/citcat912/c202 ... fwms-m.htm na samym dole
http://www.solegends.com/citcat912/c202 ... fwms-m.htm na samym dole
A co z gatlingiem Malakaia Makaissona? Na karcie do WarCry widać to urządzonko a i w książce też tego używał. A może coś mi umknęło?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Pozwolę sobie odświeżyć temat bo wpadł mi do głowy jeden taki pomysł. Jeśli jest głupi to przepraszam
W fazie strzelania każdy krasnoludzki oddział (z wyjątkiem żyrokoptera), o ile nie chce strzelić może się poruszyć o dodatkowy jeden cal. Ruchy i strzały w fazie moga być wykonywane na przemian. Za pomocą tego dodatkowego ruchu można szarżować.
Trochę przyśpieszy to naszą armię i da jej faktycznie 7 cali ruchu nie robiąc przy tym bałaganu w statystykach typu Mv3,5. Dodatkowo jeszcze mocniej (oprócz marszu w 8 calach) odda upór z jakim krasnoludy dążą do celu. Tam gdzie inni zaprzestają marszu krasnoludy ciągle prą naprzód.
Jeśli to już było to niestetu nie zauważyłem, a starałem się śledzić temat uważnie.
W fazie strzelania każdy krasnoludzki oddział (z wyjątkiem żyrokoptera), o ile nie chce strzelić może się poruszyć o dodatkowy jeden cal. Ruchy i strzały w fazie moga być wykonywane na przemian. Za pomocą tego dodatkowego ruchu można szarżować.
Trochę przyśpieszy to naszą armię i da jej faktycznie 7 cali ruchu nie robiąc przy tym bałaganu w statystykach typu Mv3,5. Dodatkowo jeszcze mocniej (oprócz marszu w 8 calach) odda upór z jakim krasnoludy dążą do celu. Tam gdzie inni zaprzestają marszu krasnoludy ciągle prą naprzód.
Jeśli to już było to niestetu nie zauważyłem, a starałem się śledzić temat uważnie.
Ja mam pytanie troche z innej bajki... Czy Slayer Army jest zbanowana? Czy mozna nią grac normalnie?
Sry ale nie chciałem zakładac oddzielnego tematu a interesuje mnie to.
Sry ale nie chciałem zakładac oddzielnego tematu a interesuje mnie to.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...