WE 2350 na MB

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Mysza_ pisze:Na Stardragona? Dwa drzewce i smok ;-)
Na star dragona najlepsi są WW i WD. Tak, tak wiem co mówie. :) Jeździec schodzi od KB, a smoczek przegrywa combata (fajnie jest jeszcze wbiec np. drzewkiem od flanki). Osobiście ubiłem tak parę smoków i to na turniejach. ;)

Mysza_
Pseudoklimaciarz

Post autor: Mysza_ »

Nie chce nic mowic, ale sie wzruszylem... Bo to pierwszy raz na tym forum gdy ktos mowi cos tak pieknego :D Az chce sie grac :D

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Piotras pisze:
Mysza_ pisze:Na Stardragona? Dwa drzewce i smok ;-)
Na star dragona najlepsi są WW i WD. Tak, tak wiem co mówie. :) Jeździec schodzi od KB, a smoczek przegrywa combata (fajnie jest jeszcze wbiec np. drzewkiem od flanki). Osobiście ubiłem tak parę smoków i to na turniejach. ;)
jestem ciekaw jakim cudem to Ty szarzujesz zeby tego KB zrobic...
ale rozni sa przeciwnicy w koncu nie?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

quas
Niszczyciel Światów

Post autor: quas »

no wlasnie taki drzewiec przy magicznych atakach ze smoka nawet nie pierdnie
KB fajna rzecz ale zwykl nie wychodzic wtedy kiedy potrzeba

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Panowie, grałem z różnymi graczami, na prawdę. Z lepszymi, z słabszymi ode mnie, ale ilekroć ktoś miał smoka, to cała bitwa opierała się na tym, żeby smok znalazł się jak najbliżej WD...
A co do KB, ja zazwyczaj z tych 14 ataków rzucam 1-2 KB, jest przynajmniej zabawa. ;) A drzewiec generalnie ma wejść na flankę i przywalić smokowi, nie jeźdźcowi.

No, ale oki, wierzcie mi lub nie. ;)

ODPOWIEDZ