Najpierw byś zebrał impact hity od wpadnięcia rydwanem w czołg...Kołata pisze:W Łodzi na masterze wystawiłem savage orc Warbossa z runfangiem na rydwanie (5 ataków) m.in. do kasowania czołgówNiestety na żaden czołg nie trafiłem

Moderator: #helion#
At the start of your turn, declare [...] All unused SP are lost at the end of the turn, so use as many as you can!
A może chodzi o turę kolegi grającego na sąsiednim stole? Albo end of turn w znaczeniu "koniec obrotu"?Toni pisze:Wybacz, ale to nie określa kiedy tracimy SP jednoznacznie. Napisane jest tam wyraźnie jak sam zacytowałeś "at the end of turn", i chodzi jednoznacznie o turę jako całość, a nie jako tylko twoją część tury
mam dobra opcje.. .skunuluj sobie 20 sp przez 1 4 tury potem wyszarzuj na 60" i wyplac 21 d3 s6 malo co to przezyje...Toni pisze:Dlaczego?
W zapisie jest wyraźnie napisane że SP są tracone pod koniec tury, nie znaczy to mojej tury
Chyba że jest to jak z hate'em
Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.