Turniej Jelenia Góra byłby ktoś chętny?

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
grahnar
Chuck Norris
Kontakt:

Turniej Jelenia Góra byłby ktoś chętny?

Post autor: grahnar »

Hej

Muszę się Wam do czegoś przyznać ;) mianowicie pracuję w domu kultury i dostałem dofinansowanie na zorganizowanie imprezy związanej z fantastyką jakiś mini kon turniej etc. Pomyślałem że skoro sam już gram w wfb to może zrobić coś w tą stronę. Wiem że Jelenia Góra jest nie po drodze do nikąd ale może skusił bym uczestników jakimiś nagrodami? :) Czy byli by jacyś chętni na takie wydarzenie? Czy są jacyś sędziowie, którzy za niewielkie ;) honorarium chcieli by posędziować na takim turnieju? Może jest jakiś klub albo ktoś kto chciałby pomóc przy organizacji? Termin ustalilibyśmy taki jaki pasował by większości grających.

Co Wy na to? :) liczę na jakiś odzew ;)

Koszu
Chuck Norris

Post autor: Koszu »

a ilu jest tam u was graczy?

bo w razie czego to chyba my, czyli Wrocław mamy najbliżej, więc można cos podziałać.

Awatar użytkownika
Pamela
Wodzirej

Post autor: Pamela »

Oczywiście na mnie KFF może zawsze liczyć. ;D

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

Jak by termin bardzo nie kolidował z sesją od nas może też ktoś by się skusił :)
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
grahnar
Chuck Norris
Kontakt:

Graczy spokojnie znajdzie się z 10 - 15 z tym że większość z nas nie gra na wysokim poziomie jeśli chodzi o zasady a co do terminu to ustalamy taki jaki nam wszystkim najbardziej odpowiada :)

Awatar użytkownika
grahnar
Chuck Norris
Kontakt:

Ustaliliśmy termin turnieju na 14 września 2008. Pomaga na sklep z Wrocławia S-Fan. W ramach turnieju będą też inne atrakcje. Taki mini konwent jednodniowy.

ODPOWIEDZ