Dark Elfy [WIP]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Dark Elfy [WIP]
Zacząłem sobię armię delfów, trochę pokleiłem i zacząłem malować harpie.
Oto pierwsze dwie:
Niewdzięczne modele Gamezone'a, trudne w sklejeniu i takie same w malowaniu. To białe na podstawce to water effect, tyle, że jeszcze nie zasechł. To drugie to śnieg
Oto pegaz, lekka konwersja (skrzydła są dalej niż w oryginale - podyktowane miejscem jeźdzca), ten dół podstawki wycięty ze względu na zamarznięte jeziorko w przyszłości.
Fotki słabe, będą lepsze jak zacznie świecić słońce.
Oto pierwsze dwie:
Niewdzięczne modele Gamezone'a, trudne w sklejeniu i takie same w malowaniu. To białe na podstawce to water effect, tyle, że jeszcze nie zasechł. To drugie to śnieg
Oto pegaz, lekka konwersja (skrzydła są dalej niż w oryginale - podyktowane miejscem jeźdzca), ten dół podstawki wycięty ze względu na zamarznięte jeziorko w przyszłości.
Fotki słabe, będą lepsze jak zacznie świecić słońce.
nie wiedzialem ze Game zone wydaje takie fajne babeczki ... juz wiem gdzie kupic fajne figsy na Furie
Pierwsza moja myśl Ten konik też z Game Zona ??Treevill pisze:... juz wiem gdzie kupic fajne figsy na Furie
- Corvus Albus
- Kretozord
Patrzę się na te harpie i mocno zastanawiam nad zakupem ich zamiast tych z GW. W jakiej one są cenie i za ile sztuk?
zrob cos z przednim kopytkiem pegaza...
powiem tak: wyglada jakby stal twardo na ziemi...
a przeciez ma przednie kopyta w powietrzu...
powiem tak: wyglada jakby stal twardo na ziemi...
a przeciez ma przednie kopyta w powietrzu...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
figurki ladne.. ale malowanie juz troche takie sobie.. ja bym widział bardziej wyciagniete kolory na tych figurkach..
pozdrawiam
pozdrawiam
No, na dzisiaj koniec. Ma po prostu się fajnie prezentować na stole
Skóra jeszcze wymaga wielu poprawek, podobnie metaliki. W sumie to nic nie jest jeszcze skończone . Na tarczę może pójdzie jakiś freehand, to się jeszcze zobaczy
Dokładniejsze foty jak skończę figurkę. Macie jakiś pomysł na kolor grzywy i ogona?
Skóra jeszcze wymaga wielu poprawek, podobnie metaliki. W sumie to nic nie jest jeszcze skończone . Na tarczę może pójdzie jakiś freehand, to się jeszcze zobaczy
Dokładniejsze foty jak skończę figurkę. Macie jakiś pomysł na kolor grzywy i ogona?
dalej nic z kopytkiem nie zrobiles...
ciagle wyglada jak zlamane...
ciagle wyglada jak zlamane...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned