imperialny TT
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
imperialny TT
Heja,
na razie tylko 1 ziomek ale pozostałych 9 skończyłem w 50%:)
Co o nim sądzicie?? nie bijcie za bardzo bo to tylko TT
na razie tylko 1 ziomek ale pozostałych 9 skończyłem w 50%:)
Co o nim sądzicie?? nie bijcie za bardzo bo to tylko TT
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2008, o 17:57 przez loler, łącznie zmieniany 4 razy.
Z tyłu jest bardzo fajny, ale rekawy to skiepściłeś Jak na TT to może być. W grupie bedzie się to lepiej prezentowało
Wyciągnij jeszcze trochę czerwone pióro i drewno na strzelbie, zwashuj metal i będzie gites-majonez.
pzd
pzd
fajny bo nie za czysty ten biały, tylko taki z lekka przybrudzony , rękaw faktycznie do poprawy, reszta naprawde spoko, długo Ci zajęło malowanie go, ja bym poświęcił max 20 min na table top
Pozdro
PS - jaka to będzie prowincja? czy raczej żadna, bo kolorystyki tej nie moge nigdzie dopasować
Pozdro
PS - jaka to będzie prowincja? czy raczej żadna, bo kolorystyki tej nie moge nigdzie dopasować
No i ładnie jako że table top to nie ma co się przyczepiać, biały średnio mi pasuje ale skoro taki miałeś malować to spoko, fajne modele pozatym, jakoś bardziej podobają mi się od state troopsów walczących i czaszek nei za dużo także cieszę się że niedługo mi przyjdą to jak wymaluje to też może pokażę
Pozdro Jacek
Pozdro Jacek
Haha dokladnie:D Z drugiej strony troche jak legia cudzoziemska, bo co jak co, ale te ubrania nie sa bialeSMOK pisze:Fajne malowanko;) Nie wiem czemu, ale mi osobiście kolesie podchodzą pod grupę która właśnie uciekła z psychiatryka. Normalnie banda w piżamkach
Nie mam pojęcia czemu mi tak foty nie wychodzą. Robiłem go wpierw na białym tle to wyszedł okropnie. Zrobiłem na takim to troszkę lepiej i już nawet nie chce mi się robić ładniejszych... póki co zdjęcie jakie jest takie jest, może zrobię nowe jak skończę resztę zamówienia
w rzeczywistości wygląda o wiele lepiej
i jak?
w rzeczywistości wygląda o wiele lepiej
i jak?
no bardzo ładnie. tą krew bym zrobil tak bardziej hm... od sporo ciemniejszego do prawie rozowego. tak jak np. maluje sie soczewki (zobacz w moim logo) a potem na ciemnym bym dodał bliki. ale i tak fajnie wyglada. no i biały. wyglada super czysto podoba mi sie ale ja jestem zwolennikiem glebszych cieni
ogolnem bardzo ladna praca, fajna twarz, ale staraj sie bardziej wyciagac kolorki
ogolnem bardzo ladna praca, fajna twarz, ale staraj sie bardziej wyciagac kolorki
Nice. Tak właśnie wygląda porządny TT. Przydałoby się jeszcze zdjęcie z przodu.
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim
- likwidator
- "Nie jestem powergamerem"
orkowie maja czarną krew , to jedyna rzecz do której bym się bardziej przyczepił.
Jakiś blady ten ziomuś.
A tak to super .
Ps : ja bym lepiej nie pomalował
Jakiś blady ten ziomuś.
A tak to super .
Ps : ja bym lepiej nie pomalował
Jasne, przecież wszyscy wiemy, że prawdziwe pegazy są białe...likwidator pisze:orkowie maja czarną krew , to jedyna rzecz do której bym się bardziej przyczepił.
Co do samej figurki - bardzo przyzwoity ten TT, więcej takich na stołach!
Zdjęcia faktycznie mogą nieco psuć wygląd, czekam na nowe
Pozdrawiam