Play Mini of the Month 13 - czerwiec
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
konwertujemy i malujemy poj figurke lub caly oddzial... taki byl moj zamysl ... ale zobaczymy jaka bedzie ostateczna wersja jak wygra ten temat ... wszystko na koncu zalezy od Fanatyka i Tomasha [ekhm...tylko od tego pierwszego już F.] ... to oni ukladaja regulaminKol0 pisze:Treevill pisze:proponuje temat "konwersja" ( model pojedynczy lub caly oddzial ) ... calkowita dowolnosc wyboru jednostki zadowoli kazdego
Podoba mi się ten temat i już na niego zagłosowałem Ale zastanawiam się nad tym co dokładnie robimy (jeśli ten temat wygra głosowanie)
1) Robimy konwersję
2) Malujemy skonwertowaną figurkę
3) Robimy i malujemy konwersję
Czy po prostu dowolność i interpretacja własna
Hmmm...mi się zdaję że będziemy [jeśli pozostaniemy prz demokracji ] głosować co miesiąc, bo przecież na następne miesiące mogą się pojawić nowe [lepsze ] pomysły!Raptaparat pisze:No to zanim oddam glos pytanie: w kazdym miesiacu bedziemny glosowac czy moze tematy po tych wyborach beda automatycznie wybrane na kolejne miesiace wg otrzymanej teraz liczby glosow?
W tym miesiącu są te propozycje.Raptaparat pisze:No to zanim oddam glos pytanie: w kazdym miesiacu bedziemny glosowac czy moze tematy po tych wyborach beda automatycznie wybrane na kolejne miesiace wg otrzymanej teraz liczby glosow?
W następnym dajecie inne. Mogą być te same poza tymi które już wybraliście jako temat PMOTM.
To chyba nawet wystartuje , bo mialem malowac biegacya ze Slomka
- likwidator
- "Nie jestem powergamerem"
to co w końcu wygrało?