moze troche greenow
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Na razie nie ma ich w planie ,ale myślę bardzo nad tym. Nieumarli są zajefajni i jak tylko przekonam szefów to na pewno się tym zajmęmuirfin pisze:a czy będą zombie piraci? przydałoby mi się kilkudziesięciu...

Hero_Lord pisze:To na stronie wszystko samemu? Ten kRansal jeden jest zarąbisty, kiedy będą w sprzedaży i czy tylko w necie?
http://www.blacktreedesign.com/pl/home.php?cat=2340
PINKNE!
Nie, nie wszystko ja zrobiłem. Jest tam mnóstwo figurek innych rzeźbiarzy nawet tych z czołówki jak np. Kevin White - obecnie "Hasslefree"
W sprzedaży już jest wszystko a przynajmniej większość, ale zaczekajcie tydzień bo szykuje sie jakaś promocja. I tak tylko przez net. Chyba że zgłoszą się do mnie sklepy

czy dwarfy pasuja skalą do tych z GW?
Bardzo fajna alternatywa dla GW, fajne modele w przystepnej cenie 

chyba sobie kupie super oldschoolowych longbeardów 

Pasuja Pasuja. BTD to firma podazajaca sladami GW. Mam nadzieje to zmienic wprowadzajac nowe pomysly.mrnngstr pisze:czy dwarfy pasuja skalą do tych z GW?
http://www.blacktreedesign.com/pl/produ ... 590&page=1
Świetna sprawa, 300 Spartan!! Całą armia pikinierów DOW
Świetna sprawa, 300 Spartan!! Całą armia pikinierów DOW
Fojtek, odrazu sie przynaj, ze m.in. dla reklamy zapostowales
Nie sadze zeby ktos sie za to obrazil 
Piraci sa naprawde ekstra, zarowno technicznie jak i designersko. Jedynie u kucharza proporcje mi sie nie zgadzaja. Natomiast tego goscia z dzialem w reku musze miec koniecznie

Piraci sa naprawde ekstra, zarowno technicznie jak i designersko. Jedynie u kucharza proporcje mi sie nie zgadzaja. Natomiast tego goscia z dzialem w reku musze miec koniecznie

To Alicja w krainie czarów. Zrobiłem ją dla koleżanki kilka lat temu i dodam że nie jest w sprzedażyr0m pisze:dziewczynka z króliczkiem świetna

HeHeHe... Nie przyznam się, bo naprawdę chcę pogadać o ulepkach, cóż jest to jakaś promocja naszej firmy i wyrobów, ale naprawdę ciekawi mnie co mówicie, pokazujecie co was interesuje i ja to przyswajam.Raptaparat pisze:Fojtek, odrazu sie przynaj, ze m.in. dla reklamy zapostowalesNie sadze zeby ktos sie za to obrazil
Myślę sobie tak: jeśli ktoś wpadnie na fajny pomysł spotkania się i polepienia razem to od razu się zgadzam.
Nie Nie.... wszystko należy do Black Tree Design Ltd. Część z tych broni ulepiłem sam. Polega to na tym że np. pistolet jest dość skomplikowany więc robić go za każdym razem to strata czasu i pieniędzy. Więc wysyłam oryginał i dostaje 20 gotowych odlanychLunn pisze:nie znaliście BTD?
Fojtek, w Twoich figurkach nie ma czasem części z innych figurek (te metalowe w greenach)? Bo jeśli są, to ktoś może się o to przyczepić

Tak jestem z wa-wy 
i hey ludziska trzymajmy sie tematu "ulepkow" oki. Chetnie czytam o sugestich. Im wiecej tym lepiej.

i hey ludziska trzymajmy sie tematu "ulepkow" oki. Chetnie czytam o sugestich. Im wiecej tym lepiej.
No to teraz troszke krytyki, bo sie dokladniej przyjzalem figurkom
Niktore maja przerosniete przedramiona, szczegolnie jesli chodzi o stawy przy nadgarstkach. Kucharz tak jak wspomnialem ma zle proporcje wg mnie. Za krotkie nozki i prawe przed ramie. Wiecej uwag do twoich rzezb nie mam