dwa krasnale

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
alva
Pseudoklimaciarz

dwa krasnale

Post autor: alva »

Po 6miesiecznej przerwie postanowilem wrocic do malowania, jako ze niewiele mam teraz do roboty ;) Jako pierwsza skonczona figurke chcialem pokazac wam Krasnoludzkiego Lorda - malowany dla przypomnienia, ale przede wszystkim, zeby poprobowac metaliki. Drugi to dosyc stary (ma z 20lat) krasnal na szczudlach - malowany raczej dla zabawy, bo bardzo szczegolowy to on nie jest ;)
Zatem:

-Obrazek
Dwarf Lord

-Obrazek
Dwarf on stilts.

Wszelkie komentarze mile widziane!

pozdrawiam,
-Wojtek

Awatar użytkownika
Fedek
Chuck Norris

Post autor: Fedek »

Ciekawe kolory. Bardzo ładne malowanie, choć chętnie zobaczył bym większe zdjęcia.
Obrazek

Awatar użytkownika
grahnar
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: grahnar »

Lord bardzo ładny naprawdę fajne metaliki chociaż mi osobiście nie podoba się kolor włosów ale to już kwestia gustu :) szczudlarz rewelacja :D świetny model :)

alva
Pseudoklimaciarz

Post autor: alva »

to i tak jest 250% czyli standard, ale spoko - wrzuce wieksze zblizenia pozniejszym wieczorem :)

Awatar użytkownika
maciek_89
Chuck Norris

Post autor: maciek_89 »

Tak jak Fedek pisał. Bardzo ładne czyste malowanie. Płynne przejścia ,dobrze dobrane kolory ,metaliki na thanie są gites 8)
Dobre figsy gratuluję;] No i ważne że dwarfy!

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

krzat z kompleksem wzrostu świetny... lord spoko ale nie rzuca na ziemie... i te włosy... czemu fiolet?
Obrazek

ODPOWIEDZ