PlayMini of The Month 12 - maj
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Silesian_Heretic
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
A czy w drodze wyjatku mogę wystawić do końkursu 5 warriorów z chaosu ale za to z full command group ? Zdążę tylko tylu pomalowac do końca m-ca ;/
Silesian_Heretic pisze:A czy w drodze wyjatku mogę wystawić do końkursu 5 warriorów z chaosu ale za to z full command group ? Zdążę tylko tylu pomalowac do końca m-ca ;/
To jest chyba warunek nie do przebicia.Uściślenia/wyjątki:
Jednostka musi być legalnie wystawialna.
Osobiście sądzę że to nie przejdzie bo każdy by prosił o takie wyjątki...
Ale cóż poczekaj na odpowiedź...
- Silesian_Heretic
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
A termin do 4-go czerwca włącznie ?
Ja się bawię w poniedziałki rano.
A poza tym, to mógłbyś chociaż raz zrozumieć że jak ktoś prosi o coś od paru miesięcy to można się dostosować. Nawet ze znudzenia. Ja wiem że zasady się nie tyczą nieśmiertelnych ale weź proszę się dostosuj i przestań się kłócić. Zamiast przyjąć to do wiadomości, napisać nowy i zapomnieć, drążysz w coś co i tak niczego nie zmieni.
Przy okazji - tak samo jak i Ty - spędzam ten wieczór przy kompie. Chyba że bierzesz laptopa na dyskoteki.
A poza tym, to mógłbyś chociaż raz zrozumieć że jak ktoś prosi o coś od paru miesięcy to można się dostosować. Nawet ze znudzenia. Ja wiem że zasady się nie tyczą nieśmiertelnych ale weź proszę się dostosuj i przestań się kłócić. Zamiast przyjąć to do wiadomości, napisać nowy i zapomnieć, drążysz w coś co i tak niczego nie zmieni.
Przy okazji - tak samo jak i Ty - spędzam ten wieczór przy kompie. Chyba że bierzesz laptopa na dyskoteki.
Chodziło mi o to, że nawet czytanie Kozaczka było by bardziej pożyteczne niż nadgorliwe moderowanie 1 działu forum o figurkach. Jeśli bardzo chcesz się tłumaczyć ze spędzania wieczoru przed kompem to ok.Przy okazji - tak samo jak i Ty - spędzam ten wieczór przy kompie. Chyba że bierzesz laptopa na dyskoteki.