rospa na ten turniej:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=1430
Twierdziłem, że skoro chcą klimat to pojade bestresowym klimatem;d
commander:koń z bardingiem, SOM, enchanted shield, Ha
2* 20 spearelves: sztandary
17 swordmasterów: czempion, sztandar
2 rydwany
taka mała armia hajów ze szlachcicem i jego gwardią;d
1000 hajów
Moja armia na ten turniej idzie w drugą stronę
Beastmaster na mantikorze
3 rydwany
2 fasty
hydra
w sumie 18 modeli
Beastmaster na mantikorze
3 rydwany
2 fasty
hydra
w sumie 18 modeli
Słabe, HE bez wsparcia nie dadzą radę. Wystarczy niewiele zmian np. wywal jeden klocek i wstaw w miejsce niego 5 silverów i dwa orły. Comamndera bym wypróbował z lion guardem
lucznikow!! dajcie lucznikow - tozto czysty klimat
klocek spearmanow, lucznicy, zmiejszony klocek SM(ok 14), rydwan(y), orzel(orly) i masz roznorodna i calkiem fajna rozpiske
klocek spearmanow, lucznicy, zmiejszony klocek SM(ok 14), rydwan(y), orzel(orly) i masz roznorodna i calkiem fajna rozpiske
to ja bym się pobawił i albgo wywalił SM i dał 2x5 SH najlepiej z czempionami jako dowdócy oddziału, jednemu dać sztandar i jakoś kliamt zostyanie zachowany, cóz corowe jednsotki więc 4 spokojnie by dostał w skali na 5, przynajmmniej tak mi sie wydaje
Ewentualnie isc na full klimat...
Wymienić tych SM na White Lionsów ale w liczbie gdzieś 14\16 z Lion Standarem a jak! Herosowi dać oczywiscie lion guarda . Wywalić jeden klocek SpE, dać za to orzełki i silverów z banner of ellyrion, mysle, że by się spodobała... Mozna jeszcze usunąć rydwany i dać za to jakiś łuczników albo moze kolejnego herosa na orle z reaver bowem, ale to nie polecam, co za duzo herołów na 1k to nie zdrowo
Ewentualnie isc na full klimat...
Wymienić tych SM na White Lionsów ale w liczbie gdzieś 14\16 z Lion Standarem a jak! Herosowi dać oczywiscie lion guarda . Wywalić jeden klocek SpE, dać za to orzełki i silverów z banner of ellyrion, mysle, że by się spodobała... Mozna jeszcze usunąć rydwany i dać za to jakiś łuczników albo moze kolejnego herosa na orle z reaver bowem, ale to nie polecam, co za duzo herołów na 1k to nie zdrowo
to daj przynajmniej tych lucznikow (i tak ze 4 pkt dostaniesz) i orla,
3 klocki bez wsparcia sa slabe nawet jakbys 10 pkt za CS dostal
3 klocki bez wsparcia sa slabe nawet jakbys 10 pkt za CS dostal