Mortale chaos'u

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Pasiaczun pisze:no chyba ktos zartuje...
bedziecie sobie wybierac?
to moze zakwestionujmy AB do demonow bo za mocny jest?
jest to oficjalny Army List do hord i sorry ale nic nie poradzisz.
nowymi w ciagu tygodnia nie mozna juz grac i tyle.
malo mnie interere ze komus to nie pasi.
ja gralem chyba prawie 2 lata na podobnym czyms i dalo sie...

qrde zapomnialem ze na koncie braciaka pisze...
Bigpasiak
ja nie widze problemu byz robic turniej z obowiazujacym DL .. i wywaleniem z obowiazujacych nowego booka do Demonów.. jesli to by miało mi zwiekszyc liczbe graczy.. albo bysmy uznali ze tak bedzie fajniej
..

wolnoć Tomku w swoim domku :D

kłotnie na forum tego nie zmienią

pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
Pasiaczun
Mudżahedin

Post autor: Pasiaczun »

Asassello pisze:
Pasiaczun pisze:no chyba ktos zartuje...
bedziecie sobie wybierac?
to moze zakwestionujmy AB do demonow bo za mocny jest?
jest to oficjalny Army List do hord i sorry ale nic nie poradzisz.
nowymi w ciagu tygodnia nie mozna juz grac i tyle.
malo mnie interere ze komus to nie pasi.
ja gralem chyba prawie 2 lata na podobnym czyms i dalo sie...

qrde zapomnialem ze na koncie braciaka pisze...
Bigpasiak
ja nie widze problemu byz robic turniej z obowiazujacym DL .. i wywaleniem z obowiazujacych nowego booka do Demonów.. jesli to by miało mi zwiekszyc liczbe graczy.. albo bysmy uznali ze tak bedzie fajniej
..

wolnoć Tomku w swoim domku :D

kłotnie na forum tego nie zmienią

pozdrawiam
to moze zaczniemy wybierac co dopuszczac z AB a co nie? w sumie "fajnie" bedzie... ktos na nowych VC zagra ale nie dopuscimy nowego imperium ani demonow bo tak i jazda...
albo wszystko traktujemy rowno albo sorry...
GW wypuszcza FAQ i sa przyjmowane chocby nie wiem jak glupie tak samo jest z AL i tyle. komus sie nie podoba bo trzeba zmieniac rozpiski/ figsy kupic? takie zycie i taka gra. bedzie sie zmienialo i tyle.

znowu ja
"Stopień głupoty twojego postępowania, jest wprost proporcjonalny do liczby przyglądających ci się osób."

Jason
Mudżahedin

Post autor: Jason »

Ludziska podważają army lista z WD a modlą się do pełnego kału FAQa - a myślałem że już nic mnie w polhammerze nie zaskoczy :D.
The most important rule!
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.

Lizardmen, Bretonnia, High Elves

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Jason pisze:Ludziska podważają army lista z WD a modlą się do pełnego kału FAQa - a myślałem że już nic mnie w polhammerze nie zaskoczy :D.
ja jestem za całkowitym polhammerem..
ta gra zostala stworzona po to bysmy mogli się w nia dobrze bawić.
dla mnie zmienianie nawet podstawowych zasad z RB nie jest niczym strasznym.. jelsi bedzie sie grało w to lepiej to czemu tego ne zrobic?

osobiscie nie gram chaosem, a HE.. ale jesli mam sie z kims spotkac a on mnie poprosi czy mogłby wziac stare hordy bo na nowych to nie ma prawie zadnych szans (widzicie te heroiczne pojedynki piechoty HE z piechota i kawaleria chaosu?) to bym mu pozwolił - rozgrywka by byla ciekwsza..

a co do turnieju.. to organizator decyduje w co sie gra.. ludziom ktorym zasady odpowiadaja to przyjda... nikt nikogo nie zmusza..
obecnie tez wielu graczy siedzi po domach bo nie podobaja im sie zasady obowiazujace na turniejach.

pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
Fedek
Chuck Norris

Post autor: Fedek »

Ludzie, proszę was.

Nie można porównywać tego army lista do FAQ. FAQ to coś co poprawia (wyjaśnia) błędy i niejasności i ma to do siebie, że w założeniach trwa do nowej edycji.

Ten army list to tylko zbabolona, po chamsku ścięta wersja przejściowa kodeksu, który za kilka miesięcy doczeka się normalnej wersji. Zupełnie różne rzeczy.

Co wam szkodzi, że kilkaset osób, będzie mogło grać jak ludzie na turniejach przez 5 miesięcy? Naprawdę tak was to boli?

I nie, nie chodzi tu o zasady, TO NIE JEST FAQ.

ps. gram VC, nie lobbuje pod siebie ;)
Obrazek

Jason
Mudżahedin

Post autor: Jason »

FAQ to kał.

A z army listem chodzi o to, że teraz płacz bo ktoś się skumał, że zbierał jakieś poboczne figurki i teraz nie ma armii, a jak tylko wyjdzie książka z przegięciami, to ci sami ludzie będą udowadniać, że już była dostępna od tygodnia i już można tym grać na najbliższym turnieju. Hipokryzja i tyle.
The most important rule!
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.

Lizardmen, Bretonnia, High Elves

ODPOWIEDZ