Najwyraźniej w informatyce ktoś wkrótce sformułuje "problem Thuriona", czyli wyłożenie się algorytmów rozpoznawania twarzy przy jakichś ekstremalnych gębach
(bez urazy )
Z drugiej strony nie kojarzę żadnej aktorskiej celebrity z facjatą choć trochę przypominającą Thuriona. Rób karierę men, nisza czeka
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Matko slaaneshowa... to ten chudzielec z "Przed Zachodem Słońca"?
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Kozisyn, Thurion na następny raz spróbujcię chociaż ze da słowa napisać, a nie tylko buźkę wstawić. Muszę coś takiego kasować, bo się zaraz banda spamerów zjawi i temat zamieni się w galerię emotikonek.
ja jestem podobny do jakis typow, co nigdy o nich nie slyszalem...
ale to gowno niby faktycznie dziala, jak wrzucic zdjecie kogos znanego to go rozpoznaje
Wstawilem ok 20 zdjec z 13 nie odnalazlo zadnego odpowiednika W pozostalych powtarzaly sie glownie 3 nazwiska Tom Weiling ( ten co gral supermena w tajmnicach Smallville) , M.Shadows ( nie wiem kto to ) oraz Micheal Owen...
no to macie fajnie, ze Owen, chyba lepiej niz Ronaldo ze szczerba miedzy jedynkami
ja jednak bede sie trzymac wersji kolezanek, co mowia, ze jestem podobny do Martina Schmitta albo Davida Duchovnego;)
21 Gram, Sin City - jak obejrzysz któryś z tych dwóch filmów, będziesz wiedział kto to Benicio Del Toro
o shit! jestem podobny do.... Sharon Stone.potem do hmmm... sandry Bullock, kate bosworth,hideto matsumoto(???),katherine heigl, pffhr, haha jennifer lopez!!!!! no i tam jakieś inne kobiety-wszystko ponad 70%, chyba zacznę szukać związku z lezbijką.....
pora wrzucić inne zdjęcie....
ok. zrobiłem już trochę lepsze. nr.1-75%-Hirthik roshan(???), potem: alec baldwin, johnny cash, gary oldman, michael rosenbaum, (aaaaaaaaa!)- elton john. to już koniec....
Ej czuję się załamany...
zdjęcie nr 1:
- Will Smith (70%)... nie ma co ale jestem czarny
dalej nawet nie pisze, bo nie wiem kto to....
zdjęcie drugie:
- Hugh Grant(73%)- no nie wiem, ogólnie to siostra mnie wybrechctałą jak jej to pokazałem
- David Boreanaz, czy jakoś tak(71%)- chłpoak Buffy... jeee... szkoda że blondynki mnie aż tak nie kręcą
- Sharon Stone(71%)- no i to aię zdenerwowałem...
-Johny Depp (70%)- może byc
a Mnie 2 razy wyszlo ze jestem podobny zupelnie do nikogo a przy trzecim (w miare normalnym zdjeciu) wylazl johny deep i david bovie xD nie zeby ci dwaj byli podobni do siebie :d