Galeria Umarłych
Moderator: misha
Ja już zbieram morskie Vampirki z różnych firm od ponad 10 lat. Jak w ręce trafił mi pierwszy model pirackiego szkieleta dostałem podwodnej szkieletowej imaginacji . A ile to było czasu przed Piratami z Karaibów... hoho.
Do tej pory zebrałem kilkadziesiąt metalowych figurek, w miare nie powtarzających się. Kilka przysposobionych się z Fenrylla. Ale ogólnie opieram się na modelach Reapera. Nowych odbieram lada dzień
Mam na oku jeszcze model okretu w odpowiedniej skali (niestety trudno dostepny - skończy się pewnie na budowie od podstaw) Do tego konwersje ząbi, szkieletów i będzie niesamowicie klimatyczna armia.
Fajnie że i GW po tylu latch zdecydowało się dotknąć tematu
Zobaczymy jak to rozwiną
Do tej pory zebrałem kilkadziesiąt metalowych figurek, w miare nie powtarzających się. Kilka przysposobionych się z Fenrylla. Ale ogólnie opieram się na modelach Reapera. Nowych odbieram lada dzień
Mam na oku jeszcze model okretu w odpowiedniej skali (niestety trudno dostepny - skończy się pewnie na budowie od podstaw) Do tego konwersje ząbi, szkieletów i będzie niesamowicie klimatyczna armia.
Fajnie że i GW po tylu latch zdecydowało się dotknąć tematu
Zobaczymy jak to rozwiną
Mam wiele martwiaczych zabytków . (Malutką część można było zobaczyć w gablocie u Faberów z okazji 25l GW).Kokesz pisze:Musze powiedzieć, że masz fajne zabytki SMOKu. Te szkielety to The Nightmare Legion - Mordini's Doomed Legion? Stary RoR?
Z NL 24 osobowego jest tylko comand - muzyk-sztandar-2x czempion. Reszta NL to byli halabardnicy w 4 wzorach na 1 golemie - gdzieś czekaja w regonach do malowania.
To jest już lepsze, dobre na BK.
Ładne Wraithy, kusząca alternatywa dla GW i cena tansza o 6zl
A to bedzie moj zombie dragon - ofc po malych modyfikacjach
Z tym Dracolichem jest mały problem. Musisz przy klejeniu dobrze ustawić i wypionować skrzydła wyginając je ku górze. Zwłaszcza lewe. Są dość ciężkie i jak będą żle ustawione to się pod swym cieżarem wygną do dołu. Mój dracuś właśnie taki dowcip mi zrobił