Warsztat Romana [ update: Noble]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
ale on własnei zszedł ze statku i wlazł w błoto. pokazuje jakiemus służącemu, które buty ma mu przynieść na zmianę.
EDIT:
Podstawka juz prawie zrobiona, nowa:bez fajerwerków ale elegancka z kamyczkami itp.
jutro pokażę....
EDIT:
Podstawka juz prawie zrobiona, nowa:bez fajerwerków ale elegancka z kamyczkami itp.
jutro pokażę....
Ostatnio zmieniony 6 lut 2007, o 21:23 przez Roman Lord of the Druchii, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hashmallum
- Mudżahedin
Jak zawsze klasa ludek - super nmm i swietnie pomalowane piorko , niestety ma cere jakby byl chory na gruzlice, ale zakladam ze wlasnie takim go chciales uczynic, poza tym wspaniala podstawka dopelnia caloksztalt genialnego malowania!
A tak na serio - mdle to , bez koloru i zycia, podstawka rtotalnie z dupy, nawet trrawka nie stoi jak powinna, do tego skora, ktora chyba malowales jakims mrocznym patentem, no i chlopak ma ciuchy jakby sie ubieral w szmateksie, albo nie pral ich w Perle, czy innym lenorze- wyblakle i poszarzale, jednak to pewnie efekt ktory chciales uzyskac
Nie jest az tak z dupy, ale pewnie to wina zdjec.
Mimo tego to nawet na ztak maluym zdjeciu widac ze jego palec jest bialy
wole nie wiedziec co on nim robil 
A tak na serio - mdle to , bez koloru i zycia, podstawka rtotalnie z dupy, nawet trrawka nie stoi jak powinna, do tego skora, ktora chyba malowales jakims mrocznym patentem, no i chlopak ma ciuchy jakby sie ubieral w szmateksie, albo nie pral ich w Perle, czy innym lenorze- wyblakle i poszarzale, jednak to pewnie efekt ktory chciales uzyskac

Nie jest az tak z dupy, ale pewnie to wina zdjec.
Mimo tego to nawet na ztak maluym zdjeciu widac ze jego palec jest bialy

- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
bardzo fajny komentarz, dzięki. Na pewno zmobilizuje mnie on do dalszej pracy.
Romek sorry ale podobnie oceniles bolec
A co do figurki to jezeli to zamowienie to ok. (wiadomo ,ze dla kogos sie mniej chce niz dla siebie
)
Skora troche dziwna (taka bardzie do DE pasuje niz czlowieka) ,NMM mi sie akurat podoba (prosty ,schludny) .
Podstawka ........
Podo mi sie natomiast rekaw (nbiebieski i bialawy
)
Jako calosc ok. (patrzac co widujemy na stolach to wiecej niz polski tabletop
)

A co do figurki to jezeli to zamowienie to ok. (wiadomo ,ze dla kogos sie mniej chce niz dla siebie

Skora troche dziwna (taka bardzie do DE pasuje niz czlowieka) ,NMM mi sie akurat podoba (prosty ,schludny) .
Podstawka ........

Podo mi sie natomiast rekaw (nbiebieski i bialawy

Jako calosc ok. (patrzac co widujemy na stolach to wiecej niz polski tabletop

- Hashmallum
- Mudżahedin
No taka mam nadzieje. Komentuje jak sedzia na turnieju malarskim - chyba tego oczekujesz? Pokaz wieksze zdjecie a nie jaja sobie z ludzi robisz - Roman, naprawde nie mam do Ciebie zadnego urazu, poprostu komentuje to co widze.
Pokaz wieksze zdjecia, moze cos ten ludek zyska.
Do boju z dark elfami!
Pokaz wieksze zdjecia, moze cos ten ludek zyska.
Do boju z dark elfami!
Ciężko pracowałeś i pracujesz na taki stosunek innych malarzy - vide chukki. Sobie podziękuj.Roman Lord of the Druchii pisze:bardzo fajny komentarz, dzięki. Na pewno zmobilizuje mnie on do dalszej pracy.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Chuck Norris

co sądzicie o zbroi tego priesta?
IMO jest taka inna

Widać, że próbujesz czegoś nowego, ale postaraj się o lepsze fotki (ostrość), masz takie tutaj na forum
Ten brąz to będzie złoty NMM, jak mniemam ?
Zbroja może być niezła 
Ogólnie podobają mi się Twoje prace, więc czekam na ciąg dalszy

Ogólnie podobają mi się Twoje prace, więc czekam na ciąg dalszy

no rzeczywiście inna
właściwie podoba mi się ale rozumiem ze jest jeszcze wip?
ps.zmien temat ->update

ps.zmien temat ->update
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

- Chuck Norris
chyab zrobie metaliki :/
Wlasnie zakupilem takiego samego pana
Bedzie mozna porownac jak skonczymy ......
:D

Pierwsze duze zdjecie - brawo
nie pierwsze niewyrazne zdjecie - brawo
Zaczynam sie zastanawiac, czy nie robisz przypadkiem tego specjalnie.
Stary jedziesz 10-20 zdjec jak nie umiesz - napewno jakis bedzie dobre.
Nastepnie nie zmiejszaj tak zdjecia, bo nie wierze, ze aparat takie robi.
To nie 19wiek.
Troszke samokrytyki, tez jestem w stanie dawac miniaturki, ale po co skoro to nic nie daje, beda po mnie jezdzic, wstyd mi bedzie itd, itp.
(nie mam zdjec fig, bo ost prawie nic nie pomalowalem i nie mam aparatu
)
nie pierwsze niewyrazne zdjecie - brawo
Zaczynam sie zastanawiac, czy nie robisz przypadkiem tego specjalnie.
Stary jedziesz 10-20 zdjec jak nie umiesz - napewno jakis bedzie dobre.
Nastepnie nie zmiejszaj tak zdjecia, bo nie wierze, ze aparat takie robi.
To nie 19wiek.
Troszke samokrytyki, tez jestem w stanie dawac miniaturki, ale po co skoro to nic nie daje, beda po mnie jezdzic, wstyd mi bedzie itd, itp.
(nie mam zdjec fig, bo ost prawie nic nie pomalowalem i nie mam aparatu

Rany, Roman, gdybym nie znał Twojej wcześniejszej działalności, byłbym gotów pomyśleć, że jesteś kompletnym żółtodziobem w temacie robienia i wrzucania na forum zdjęć 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny