żal mnie złapał reyki... nie podejrzewałbym Cie o toReyki pisze:mojej nie zobaczysz.nie chce bys robił rozpiske specjalnie pod moja armię
Tumskie Wzgórze 5 - Płock
ja wyśle 13 o 23.59.... jak skończe. xD
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY

http://klubfenix.vip.interia.pl
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY

http://klubfenix.vip.interia.pl
dowiedziałem się że ma być na turnieju 40k w Wawie testować rozpę przed masterem a jak to wkoncu wyglada sam już niewiemGobo pisze:to ja nie czaje juz sprawy...reyki sie do mnie spina, a na koniec okazuje sie ze wcale nie przyjedzie...ktos tu chyba jest nie powazny...
-
ZgnilyChlopiec
- Mudżahedin
Ludzie sie wykruszaja szkoda 
Paraszczak pisze:Wszyscy sapią na wymaxowane rozpiski, wszyscy się zarzekają, że ich to nie dotyczy, wszyscy walą na turnieje z jakimś syfem. A potem się okazuje, że g... prawda i na 30 VC, 29 ma BSB z Regeneracją, a ten ostatni to też miał, tylko nie dojechał.
Hipokryzja!
Jak sie wystawia poslancow? Jednoczesnie czy osobno. Kiedy chce czy razem z bohaterami?

Turniej zaczyna się o 9.00 czy będą jakieś poślizgi czasowe? Proponowabym jednak wyznaczyć w miarę solidne ramy czasowe, bo niestety często wasze turnieje rozjeżdżają się w planach. Może jestem upierdliwy, ale lekko irytujący jest fakt, gdy wyjeżdzamy z Torunia o 7.00, jesteśmy na miejscu o 8.30, a turniej rozpoczyna się w okolicach 10.00. Lepiej od razu napisać, że zapisy prowadzone są do 9.30, a o 9,45 zaczynamy grać, to oczywiście dla przykladu.
poki co nikt nie zglaszal ze sie spozni na turniej a nauczeni doswiadczeniem z poprzedniego turnieju na najblizszy przynosimy wlasny laptop na ktorym nasza sedziowka bedzie napewno dzialala (niezgodnosc z vista spowodowala ostatnia obsowe) takze jestesmy dobrej mysli ze o 9 zaczniemy
- Corvus Albus
- Kretozord
Gobo mogę rozpiske wysłać jutro? bo jestem w Poznaniu za pracą a chce się wyrobić póki za nią pkt są xD w końcu 0 głupio wygląda na koniec, a tak będą 2 xD

- Corvus Albus
- Kretozord
Nie mam czasu przeglądać forum dobra zmykam jutro drugi etap rozmowy kwalifikacyjnej jak się uda mam robote w Poznaniu
modle się oto
dobra ide czytać ustawe o rachunkowości xD

proszę mnie skreślić z listy uczestników ... niestety siła wyższa ...