Mecz Polska-Austria ME 2008
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Nie to żebym wybrzydzał ale ja preferował bym Dead.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
łoo ależ z was krwiożerczy mon-keigh w sam raz na nadacie się na akolitów khaina.
Krwiożerczy jak krwiożerczy, ale przede wszystkim wk...wieni
.

Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

"Żeby na swojej drodze Mengila spotkał."
"Żeby zaczął w Blood Bowl sędziować."
"Żeby mu drużyna Black Orków animozji nie zadała."
No cóż... nie wiem co mu strzeliło do głowy. Jednak wierze, że Austriakom będą nadal pomagać "ściany" i z Niemcami wygrają. My Chorwatów pokonamy 4-0 i przejdziemy dalej. Trzeba myśleć pozytywnie
"Żeby zaczął w Blood Bowl sędziować."
"Żeby mu drużyna Black Orków animozji nie zadała."
No cóż... nie wiem co mu strzeliło do głowy. Jednak wierze, że Austriakom będą nadal pomagać "ściany" i z Niemcami wygrają. My Chorwatów pokonamy 4-0 i przejdziemy dalej. Trzeba myśleć pozytywnie

Sorry, ale w moim przypadku chyba nie da rady. zły jestem na maxa
, idę na trening, jak potłukę trochę w worek to mi może trochę przejdzie, ale wątpię.
A co do dalszej gry to zgadzam się z Kokeszem, zapominamy o tym co było i walczymy do końca.

A co do dalszej gry to zgadzam się z Kokeszem, zapominamy o tym co było i walczymy do końca.
Niech go tam ochraniają, ale jak będzie jakiś mecz sędziował w lidze angielskiej, to żeby z trybun nie dostał czymś ciężkim przypadkiem :/
co Ci Max zrobił, że musisz aż tak odreagowywaćTullaris pisze:Sorry, ale w moim przypadku chyba nie da rady. zły jestem na maxa

Oby został gigantem który wylądował w samym środku Karak-Kadrin...
Żeby mu troll vomita do zupy puścił...
Życzę mu wylądowania w ogrzym kiblu jako gnoblar podcieracz...
Niech trafi w tym swoim sędziowskim mundurku do Błękitnej Ostrygi
Oby mu Steamtank na stopę najechał a warpfirethrower depilację nóg robił...
a może:
zróbmy zrzutkę i kupmy p. Howardowi Webbowi bilet na wakacje do Polski?
PS. Koleś zapomniał że w UK z milion Polaków siedzi z których co najmniej 500tyś. chce go kopnąć w dupę...zresztą co mu policyjna ochrona pomoże jak zaczną w niego monetami rzucać ?
Żeby mu troll vomita do zupy puścił...
Życzę mu wylądowania w ogrzym kiblu jako gnoblar podcieracz...
Niech trafi w tym swoim sędziowskim mundurku do Błękitnej Ostrygi
Oby mu Steamtank na stopę najechał a warpfirethrower depilację nóg robił...
a może:
zróbmy zrzutkę i kupmy p. Howardowi Webbowi bilet na wakacje do Polski?
PS. Koleś zapomniał że w UK z milion Polaków siedzi z których co najmniej 500tyś. chce go kopnąć w dupę...zresztą co mu policyjna ochrona pomoże jak zaczną w niego monetami rzucać ?
Kod: Zaznacz cały
http://www.gdynia.mm.pl/~chudygdy/howard/(18).jpg
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Na alledrogo wpiszcie sobie w wyszukiwarce "howard webb".
Szybko zareagowali rodaki... No ale jak mówi nowy dowcip - szczyt niemożliwości - jednym gwizdkiem wzbudzić nienawiść u 40 mln ludzi.
Howard Webb - super sprzedawca.
Szybko zareagowali rodaki... No ale jak mówi nowy dowcip - szczyt niemożliwości - jednym gwizdkiem wzbudzić nienawiść u 40 mln ludzi.

Howard Webb - super sprzedawca.
- Dead_Guard
- "Nie jestem powergamerem"
o cholera, jednak Polacy potrafią być zawistni do stopnia fanatyzmu, dobrze że Howard i jego rodzina mają teraz ochronę, bo mógłby już leżeć w szpitalu
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ano, dobrze. Sędzią powinien już więcej nie być, bo widać że zwyczajnie się do sędziowania nie nadaje, ale wszelkie groźby to zdecydowanie przesada - oczywiście, wątpliwe by ktokolwiek z kozaków w koszulkach "wanted dead not alive" odważył się zrobić mu cokolwiek, ale a nuż znajdzie się jakiś narwaniec w Sheffield, gdzie Polaków jest troszeczkę.
- Dead_Guard
- "Nie jestem powergamerem"
hmmm bądź co bądź, pozostało we mnie jeszcze trochę miłosierdzia, którym darzę ludzi takich jak Howard Webb, kiedy wielu innych chce jego krwi.loler pisze:Dead_Guard pisze:o cholera, jednak Polacy potrafią być zawistni do stopnia fanatyzmu, dobrze że Howard i jego rodzina mają teraz ochronę, bo mógłby już leżeć w szpitaluo lol
W sam raz, bo pozostała mi ostatnia dawka tego miłosierdzia i na więcej nie starczy.