Goblin Market
Moderator: Kołata
oczopek pisze:ile waszym zdaniem jest warta taka armia
??
HERO
1 black ork na piechocie
1 black ork na dziku
2 szefów goblinów na piechocie
3 szamanów goblinów na piechocie
1 szaman orków na dziku
1 wurzug (rzadki mag orków)
1 skarsnik i gobla
CORE
120 goblinów
10 spider raidersów
10 wolf ridersów
35 orków z 2 brońmi (3 komandy)
10 orków z łukami
5 savage orków
7 fanatyków
3 siatkarzy
specjal
4 chuki
2 katapulty (jedna własno ręcznie zrobiona)
20 black orków
14 orków na dzikach
2 orcze rydwany (jeden świetnie skonwertowany)
1 gobliński rydwan własno ręcznie zrobiony
6 hop gobinów
1 grupa poganiaczy squigów
RARE
2 trole
2 doom divery (jeden włąsno ręcznie zrobiony)
wszystko pomalowane
wszystko zależy od tego jak pomalowane i z której edycji...
jeżeli byś sprzedawał osobno to daj znać ja jestem chętny na chucki savage orków i ewentualnie wurrzag'a...
SPRZEDAM:
Grimgor (black orc warboss) - 25zł
savage orc shaman na dziku (5 edycja) - 25zł
2 Goblinskich szamanow (6 ed.) - 20zł (10zł sztuka)
2 Black Orc with Great weapon (5 ed.) - 20zł (10zł sztuka)
Wszystko sprzedam za 70zł - tak też wolałbym to sprzedać. Oczywiście do wszystkich modeli są podstawki. Oferty na priva. Ceny podlegają lekkim negocjacjom.
Grimgor (black orc warboss) - 25zł
savage orc shaman na dziku (5 edycja) - 25zł
2 Goblinskich szamanow (6 ed.) - 20zł (10zł sztuka)
2 Black Orc with Great weapon (5 ed.) - 20zł (10zł sztuka)
Wszystko sprzedam za 70zł - tak też wolałbym to sprzedać. Oczywiście do wszystkich modeli są podstawki. Oferty na priva. Ceny podlegają lekkim negocjacjom.
nadal aktualne, ale zamiast dzikich mogą być też zwykłe orki (nie koniecznie 30 mogę kupić w mniejszych ilościach)sharkoon pisze:sprzedam:
30x NG (w tym command) 30zł
20x NG z lukami (w tym command) 20zł
3x Fanatic 25zł
Wszystko niemalowane w idealnym stanie (mogę wysłać zdjęcia na mail)
kupię:
30x svage orcs
Mój numer gg:10331815
w żaden sposób nie osiągalne, sam próbowałem...Nerull pisze:co tu dużo mówić - wiadomo o co chodzi, wiadomo ile warte, po prostu kupię (najlepiej dziewicę - jeszcze w blisterku)
ALE JAK ZNAJDZIESZ frajera skorego do pozbycia się tego cudeńka to zapytaj czy nie ma 2...
jak to po to? przecież to limieted, a takiego trzeba mieć i już, zresztą ja podchodzę do armii bardzo kolekcjonersko i już dawno stwierdziłem, że muszę mieć wszystkie zielone łby jakie są
jeżeli ktoś ma coś starego to piszcie do mnie hehe jeszcze mi kilka modeli z 4ed i kilka z 3ed brakuje
btw: orka ze snotem limited też kupię chętnie (nówkę)
jeżeli ktoś ma coś starego to piszcie do mnie hehe jeszcze mi kilka modeli z 4ed i kilka z 3ed brakuje
btw: orka ze snotem limited też kupię chętnie (nówkę)
trochę się wstydzę, bo 95% nie widziało farby (kończę magisterkę)
5ed akurat jakoś ominęła zielonych - u końca wyszły plastikowe boxy z metal bitsami, większość metal gobów i orków chodzących po allego to 4ed, niedawno kupiłem wuchtę metalowych świń i wilków... słabo widać masz czujnością skoro przegapiłeś
5ed akurat jakoś ominęła zielonych - u końca wyszły plastikowe boxy z metal bitsami, większość metal gobów i orków chodzących po allego to 4ed, niedawno kupiłem wuchtę metalowych świń i wilków... słabo widać masz czujnością skoro przegapiłeś
Czy w polsce jest jakis dostep dp tego modelu:)
A moze ktos ma niepotrzebny na zbyciu......Pieszy warboss taki by mi sie przydal;)
http://www.dragonrune.com/DRHome/urg.swf
A moze ktos ma niepotrzebny na zbyciu......Pieszy warboss taki by mi sie przydal;)
http://www.dragonrune.com/DRHome/urg.swf
- swieta_barbara
- habydysz
Kolata ma chyba ze trzech.Nerull pisze:btw: orka ze snotem limited też kupię chętnie (nówkę)
Dokładnie. Jednego pomalowałem (na PMotM ), a 2 sztuki mam jeszcze zafoliowane. Jakby ktoś bardzo chciał, to mogę sprzedać.swieta_barbara pisze:Kolata ma chyba ze trzech.Nerull pisze:btw: orka ze snotem limited też kupię chętnie (nówkę)