Warhammer Football Battle 2008
- Paraszczak
 - Falubaz

Marny pomysł. Zrób sobie rozpe na 2300 a potem dokładaj wymienniki za 700pts...Jak trafisz na Dwarfy, to po co ci Dispel Scrolle...i tak dalej...Kielon pisze:Skoro mamy grać na 2300, to czy mogę nie tworzyć różnych rozpisek na 3k, tylko przyjść z jedną na 2,3?![]()
oszust... to ja powinienem ostatnio stac na podium...Green Knight pisze:Dopiszcie, mnie. Trzeba bronić podium z ostatnich 2 paradoxów!!!
Oficjalne zgłoszenie wyśle na dniach.
Czasami mysle ze Ewa w raju opieprzyla nie tylko jablko ale i weza.
						Mnie też dopiszcie...
I'm back...
Resztę dośle później. Jak wymyśle czy rozstrzelam przeciwników moimi krasnoludami czy raczej rzucę ich na pożarcie moim ogrom. A tak przy okazji: w armii ogrów na 3k mogę wystawic ogrzego maga lorda czego nie mogę zrobi w armii na 2,3k. Czy w związku z dowolnością wymienności bohaterów (w związku z ławką rezerwowych) w armii ogrów na 2,3k mogę obejśc zasadę tyran przed magiem lordem? Wg zasad turnieju tak. Ale wolę zapytac... żeby nie było...

I'm back...
Resztę dośle później. Jak wymyśle czy rozstrzelam przeciwników moimi krasnoludami czy raczej rzucę ich na pożarcie moim ogrom. A tak przy okazji: w armii ogrów na 3k mogę wystawic ogrzego maga lorda czego nie mogę zrobi w armii na 2,3k. Czy w związku z dowolnością wymienności bohaterów (w związku z ławką rezerwowych) w armii ogrów na 2,3k mogę obejśc zasadę tyran przed magiem lordem? Wg zasad turnieju tak. Ale wolę zapytac... żeby nie było...
Niestety... armia na 2300 musi być w pełni wystawialna na normalnych zasadach. Nie możesz wystawić Slaughtermastera. Tzn. w rozpisce na 3k może być, ale nie wystawisz go do żadnej bitwy... ;]
Kiedyś może zrobimy tura na 3k, bo ogry zostały ewidentnie pokrzywdzone tą durną zasadą dot. slaughtmastera.... tak jakby nie były dość plewną armią...

Kiedyś może zrobimy tura na 3k, bo ogry zostały ewidentnie pokrzywdzone tą durną zasadą dot. slaughtmastera.... tak jakby nie były dość plewną armią...
Każdy z graczy zobowiązany jest do przygotowania rozpiski na 3000 pkt. z uwzględnieniem wynikających z tej ilości punktowej ograniczeń w kompozycji armii. ( 6 – sloty Hero w tym może być 2 lordów, min 4 unity core, max 5 unitów special, max 3 unity rare )
- Murmandamus
 - Niszczyciel Światów

Nie będzie mnie , proszę o wypisanie z listy.