Blood elves are commin' to war

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Blood elves are commin' to war

Post autor: Ice-T »

Czyli armia kompatybilna do HE i DE.

Ogólnie to mam zamiar dokupić jeszcze co neico DE przedewszystkim wariorów (choc sear elfy będą ladnie wygladac jak sie im zmieni kolor :D) to jednak de jako BE ładniej wygladają.

Do tego mam zamiar jeszcze dokupić GR i będa oni po konwersji jako DR

jedno mnei martwi nei wiem jak zrobic harbie bo te nie pasuja mi do klimatu. Mysle o żywiołakach ognia ale nie wiem jak takie zrobić a jak zrobie jednego to fajnei by było go odbić ale tym już sie zajmę ja (mając na myśli tortury PEPE pozdrawiam ;) )

Co do podstawek to chciałem taka jakby białą kostkę brukową z runami swiecacymi na niebiesko gdzieniegdize.

o to PG narazie zarys nie mają jeszcze podstawek i motywu na sztandarze ale to jakos nadrobie.

Btw już zrobiłem podstawki potem zamieszcze jeszcze raz fotosy
Ogólnie to były robione telefonem to bez rewelki

Jak podoba wam sie pomysł?

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 24 lip 2008, o 14:48 przez Ice-T, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
slonkutno
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: slonkutno »

Czy te oczy moga klamac ? ;P
Nie wiem ale cos musisz z nimi zrobic, zamaluj, przemaluj, wywierc im dziury, cokolwiek ale zeby nie bylo ich widac w takiej postaci jakiej teraz sa
mamo, dostalem dzisiaj trzy szostki z religii ;]

Obrazek

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

Co w nich krwawego? :P Mają czerwone pancerze, ale te płaszcze... taie cukierkowe że.... Zupełniee nei pasuja do ich "krwawości" . No niby niezły kontrast daja itp ale jednak to nie to... Samo malowanie moze byc, tylko kryształy na niebieskie przemaluj bo sie bardzo ze zbroją zlewają. :wink:

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

blood elves nie koniecznie krwawe elfy. Napisze kiedyś fluff ale to nei chodzi o to zeby ociekały krwia i mieli czaszki prz sobie ;D

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

o ile jeszcze zbroję da się zdzierżyć to łuski wyszły fatalnie. to nowe washe czy coś? no i ogólnie te figurki coś mało staranne.
gemy (które są zdecydowanie najlepsze z calych figurek) bym pomalował zdecydowanie na inny kolor. zielony czy coś.. bo tak to za wiele tego czerwonego jednak:) do tego płaszcze czerwone wewnątrz... jakby to były może odcienie czerwieni różne, bordo itp itd to ok ale tak to się zlewa. czarny byłby w miarę neutralny na wnętrza płaszczy.
sama idea HE-DE nie jest nowa. z tym że zaczynają się już pojawiać małe zgrzyty- to co wygląda na znaczki HE pod DE nie pasuje, rydwany będą problematyczne i parę innych jednostek typu kusznicy.. ale może się uda;) ciekaw jestem jak wybrniesz z tego typu problemów.

Awatar użytkownika
Zły_Blondyn
Wałkarz

Post autor: Zły_Blondyn »

Trochę za ostre te kontrasty na płaszczach. Chłopaki mają też takie oczka, że nie wiadomo gdzie się aktualnie patrzą ;p Sprawia to trochę wrażenie upośledzenia umysłowego, więc to chyba priorytet do poprawy. Pancerze są w porządku ale muszę przyznać, że rozbawiła mnie "pałka" muzyka,która wygląda jak ogromny dildos <winked>... Ogólnie spoko ;d , ale parę detali można by poprawić ;] Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

Figsy nawet, nawet, ale te ich twarze... popracuj nad nimi.

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Podoba mi się dobór kolorów (może widziałbym trochę ciemniejsze te płaszczyki :wink: ) ale czerwone pancerze ... :)
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

wiem twarze wyszły mi nadzwyczaj kiepsko bo oni mają jakieś mordy zwieszone kazdy patrzy w ziemie. Moze dlatego ze nei odzywaja sie wogóle ikażdy zna przyszłosć...

Mega dildos hahahah ...

Eclipt
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Eclipt »

Pomysł jest bardzo fajny, ale ja mam kilka drobnych uwag.

Czerwone usta - kolesie na pierwszy rzut oka wyglądają jakby mieli szminkę na ustach. Ponoć na wargi najlepszy jest przyciemniony kolor skóry.
Oczy wglądają nienaturalnie. Przydałoby się im dorobić czarną (albo bardzo przyciemniony kolor skóry) obwódkę. Na necie piszo, że jakby zrobić im tę obwódkę ciemno-czerwoną, oczy będą trochę wyglądać jakby były przekrwione - to byłby fajny dodatek :).
Co to jest to białe zwisające z tyłu głowy w okolicach hełmu? Jeżeli to włosy, to daj im inny kolor niż płaszcz, albo zrób wyraźny blacklining, żeby się odróżniały.

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

to białe zwisające u glowy to czesć chełmu chciałem zeby była podobna do płaszcza.

Ogólnie to wszedzie blood elfy maja zielone oczy i to takie az świecace ale nie wiem czy to sie nie będzie gryzło

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Jak dla mnie to płaszcze się zaje%^$#@! gryzą z tymi zbrojami.

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

a gdzie mają kolce i ciernie wystające z ciała czasami plamiące ich ubranie krwią?
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Murmandamus pisze:a gdzie mają kolce i ciernie wystające z ciała czasami plamiące ich ubranie krwią?
ja miałem wizje BE taka bardziej jak w WOW ;)

Awatar użytkownika
Zły_Blondyn
Wałkarz

Post autor: Zły_Blondyn »

No ja bym podsumował tak - popraw trochę oczy, płaszcze i łuski na pancerzu(te 3 rzeczy się najbardziej rzucają w oczy), no i oczywiście podstawki jakieś ciekawe i będzie fajny oddział ;] Najmocniejszą częścią tych modeli są chyba elementy płytowe. A no i oczywiście turbo dildos jest mega rzeźnicki :D W każdym razie ja nie chciałbym się spotkać z wrogiem uzbrojonym w coś takiego <lol>

Awatar użytkownika
Whydak
Chuck Norris

Post autor: Whydak »

Nie czaicie o co chodzi z BE to pograjcie w Warcrafta :D Poprawisz to co mówili to będzie elegancko

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

michau5300 pisze:Nie czaicie o co chodzi z BE to pograjcie w Warcrafta :D Poprawisz to co mówili to będzie elegancko
jeszcze kminie jak zrobiić takie podłużne tarcze i podwójne miecza tak jaka maja guardzi.

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Nom jak zrobisz ich jak Spell breakerow to rispekcik... :wink: Mi sie podobaja ci Pg, ostrza halabard wygladaja przyjaznie... :) Ja mam tez fajna kmine jak zrobic swoich PG ale wszystko w swoim czasie... :D
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Ish

Post autor: Ish »

moze to ma byc bloody elves:P

Awatar użytkownika
Stach697

Post autor: Stach697 »

moim zdaniem powinny płaszcze być innego odcieniu i by było dobrze

ODPOWIEDZ