male klocki nicnikow
Moderator: Kołata
male klocki nicnikow
Czy ktos z was uzywa 20 osobowych klockow nocnikow z muzykiem i wymienionymi tarczami na krotkie luki za 64 punkty??
Czy wolicie jednak brac snotlingi?? W sumie to mamy 3 ranki i czesto przewage i za te 64 punkty moge spokojnie przeciwstawic sie wilkom, pieskom czy innym furiom. Mam luki z ktorych moge ustrzlic jakiegos fasta. Glownie moznaby bylo ich wykorzystywac do odginania szarz i ucieczek. Marne 64 punkty a widze w nich potencjal. Co o tym myslicie?? Chodzi mi oczywiscie o male punkty tak do 1500. Jak narazie nie zauwazylem zeby ludzie wykorzystywali nocniki za tak male punkty, a wydaja mi sie naprawde przydatne. Mowie o nocnikach a nie zwyklakach bo za darmo mamy krotkie luki no ale gorszy ld do ewentualnego zbierania.
Czy wolicie jednak brac snotlingi?? W sumie to mamy 3 ranki i czesto przewage i za te 64 punkty moge spokojnie przeciwstawic sie wilkom, pieskom czy innym furiom. Mam luki z ktorych moge ustrzlic jakiegos fasta. Glownie moznaby bylo ich wykorzystywac do odginania szarz i ucieczek. Marne 64 punkty a widze w nich potencjal. Co o tym myslicie?? Chodzi mi oczywiscie o male punkty tak do 1500. Jak narazie nie zauwazylem zeby ludzie wykorzystywali nocniki za tak male punkty, a wydaja mi sie naprawde przydatne. Mowie o nocnikach a nie zwyklakach bo za darmo mamy krotkie luki no ale gorszy ld do ewentualnego zbierania.
to ja juz wole dolozyc 1pkt i wziasc fasta wilkow ze spear/luk .... bo jest lepszy do 1)odginania szarz 2) klockiem tych gobosow fatsa nie wystrzelasz bo masz tylko 5 strzalow jak masz wiecej to nie masz 3 szeregoww etc ... 3) jest bardziej mobilny i moze dojechac do wrogich maszyn ew. zajac cwiartke ;]
no i taki fast pojedzie te gobliny od przodu...
ajpinus ... prosze Cie statystyka to lipa ... w normalnych rzutach cie zjedza ... po za tym zazwyczaj sie pakujem fastem od boku nie od przodu ;] a jesli nie chcesz mi na to pozwolic to staniesz bokiem do czegos o wiele silnmiejszego ;]
reaper: leszczu napisal ze taki fast pojedzie te gobliny od przodu.
sharoon: wlasnie testowalem, rzucalem koscmi na programie alea.
14/20 razy wygraly mi nocniki. Od przodu oczywiscie, zawsze przy zarzy wolf riderow.
Fast ma swoje zastosowanie, a taki klocek mysle ze moze miec swoje.
sharoon: wlasnie testowalem, rzucalem koscmi na programie alea.
14/20 razy wygraly mi nocniki. Od przodu oczywiscie, zawsze przy zarzy wolf riderow.
Fast ma swoje zastosowanie, a taki klocek mysle ze moze miec swoje.
reaper: ale nie wolf ridersami. Na 20 testow 14 razy nocniki wygrywaja, 3 remisy, 3 zwyciestwa wolf ridersow. Teraz wy pokulajcie jak nie wierzycie. Z tych 10 atakow zadko co wchodzi, a nie bralem pod uwagi stand and shoot a w ten sposob czesto mozna jednego kawalerzyste skosic i juz sa 2 ataki mniej. Ale nie o to sie pytalem. Przecierz dobrze wiadomo ze fasty i tak i tak sie wystawi, ale 64 punkty duza nie zajmuja, mozna sie pokusic o taki klocek.
powiedz mi po jakie licho taki klocek? kiedys wystawialem go ale w 2 rankach po 10 i mieli 3 fanoli i stali dla jaj zeby ktos poprostu w to szarzowal... a zreszta o czym my to rozmawiamy? upierasz sie ze wilki tego klocka nie zjada... ok zgoda... ale zjedzie to cokolwiek innego i potem z pogoni ten oddzial wpada znowu w cos innego a ten klocek ng wzbudza panike, która w naszej armii nie za dobrze się kończy i nie wspominając już tego, ze ten klocek bez generała się praktycznie już nie zbierze...
leszczu: wiem, wiem, czego sie spodziewac, ale to tylko 64 punkty, zaczely mi sie podobac takie wynalazki. jestem milosnikiem spear chuck czy snotling pum wagonow. Za 35 lub 40 puntow mamy cos co moze nam sie splacic kilkukrotnie, a jak nic nie zrobi i zgnie to przyjmuje to z usmiechem na ustach. Stad to pytanie czy ktos uzywa takiego taniego syfu za 64 punkty, ktory w sumie jakas szarza z boku moze nie jedno zlamac, prawda ?? Pamietam w 5 edycji sporo ludzi uzywalo czegos takiego i mozna sie bylo zdziwic, jak taki klocek moze zaskoczyc.