Offtop
Moderator: Gremlin
tia... to gazeta gdzie obok jest artykul o czlowieku skazanym za seks z rowerem...
Witam.
Nie za bardzo wiedziałem, gdzie umieścić to pytanie ale stwierdziłem, że ten temat będzie najodpowiedniejszy .
Otóż nie raz się spotkałem z opiniami, że WE to samograj i że to przegięta armia. Na opinie o przegiętej armii jestem w stanie przymknąć oko ale drażni mnie jak słyszę samograj, wszak większość ,,Naszych" jednostek nie jest w stanie samodzielnie połamać jakiegoś klocka, wszędzie wymagane jest współdziałanie większej liczby oddziałów ...
Dzięki skirmiszowi <że tak z Polska ujmę> nie ściągamy szeregów nawet atakując na flankę... więc często na wstępie przegrywamy o jakieś 2-3 CR < no chyba, że przeciwnik się zagapi i wpuści nań WR czy też GR> ...
Druga sprawa iż wydaje mi się, że nie doświadczony gracz miałby mieć spory problem wyjściem zwycięsko z bitwy z armią mającą więcej rankowych jednostek – więc co to za samograj ?
Chciałbym się dowiedzieć jakie jest Wasze zdanie na ten temat ??
Pozdrawiam.
Nie za bardzo wiedziałem, gdzie umieścić to pytanie ale stwierdziłem, że ten temat będzie najodpowiedniejszy .
Otóż nie raz się spotkałem z opiniami, że WE to samograj i że to przegięta armia. Na opinie o przegiętej armii jestem w stanie przymknąć oko ale drażni mnie jak słyszę samograj, wszak większość ,,Naszych" jednostek nie jest w stanie samodzielnie połamać jakiegoś klocka, wszędzie wymagane jest współdziałanie większej liczby oddziałów ...
Dzięki skirmiszowi <że tak z Polska ujmę> nie ściągamy szeregów nawet atakując na flankę... więc często na wstępie przegrywamy o jakieś 2-3 CR < no chyba, że przeciwnik się zagapi i wpuści nań WR czy też GR> ...
Druga sprawa iż wydaje mi się, że nie doświadczony gracz miałby mieć spory problem wyjściem zwycięsko z bitwy z armią mającą więcej rankowych jednostek – więc co to za samograj ?
Chciałbym się dowiedzieć jakie jest Wasze zdanie na ten temat ??
Pozdrawiam.
,, ... I zesłał ich Pan by siali zamęt i zniszczenie ... "
E tam samograj.Nie ma w wfb czegos takiego jak samograj.Wiadomo,ze inaczej sie gra elektrownia czy RAFem,niz DE czy Ogrami.:]
Zgadzam sie,ze sa plewne i mocne armie.Ale to czy ktos umie pociskac tym samograjem na 100% to juz inna sprawa.Jankiel(DE) przyczynil sie do wygrania DMP przez Rogatego,wiec slabszymi tez mozna...ciezko sie ma co prawda.
Zgadzam sie,ze sa plewne i mocne armie.Ale to czy ktos umie pociskac tym samograjem na 100% to juz inna sprawa.Jankiel(DE) przyczynil sie do wygrania DMP przez Rogatego,wiec slabszymi tez mozna...ciezko sie ma co prawda.
narzekasz... z mojej perspektywy (empire- samograj?) ciężko się do was strzela, zwłaszcza z armaty :p Początkującemu imperialiście też nie jest łatwo. Zwłaszcza z takim partyzanckim tałatajstwem jak WE, z którym wciąż mam spore problemy.Anioł pisze: Dzięki skirmiszowi <że tak z Polska ujmę> nie ściągamy szeregów nawet atakując na flankę... więc często na wstępie przegrywamy o jakieś 2-3 CR <
Pozdrawiam
To ja mam wielką prośbę...
Czy ktoś mieszkający w Warszawie lub jadąy na Warhammer Football Battle byłby skłonny mi porzyczyć jednego Warhawka, 6 wayów i 5 wildów? Ewentualnie wynająć?
Byłbym naprawdę wdzięczny, bo troszkę głupio mi proxować na tym turnieju...
Czy ktoś mieszkający w Warszawie lub jadąy na Warhammer Football Battle byłby skłonny mi porzyczyć jednego Warhawka, 6 wayów i 5 wildów? Ewentualnie wynająć?
Byłbym naprawdę wdzięczny, bo troszkę głupio mi proxować na tym turnieju...
- Michał Archanioł
- Mudżahedin
chaos .... ludzie zmieniają się w driady .... czas chwycić za łuk!!
A tak na poważnie to jest jakiś niedobór czegoś ..... nie pamiętam oglądałem o tym dokument na BBC.... doczytam w wolnej chwili to ......
Aha i jedno pytanie. Dlaczego treekiny nie są w skirmiszu ???!!!
A tak na poważnie to jest jakiś niedobór czegoś ..... nie pamiętam oglądałem o tym dokument na BBC.... doczytam w wolnej chwili to ......
Aha i jedno pytanie. Dlaczego treekiny nie są w skirmiszu ???!!!
To ja powiem tak... Wyobrażasz sobie duże (bo drzewiec jest wielki) drzewa, ktore biegaja gdzie chcą, widzą non stop dookoła siebie, chociaż obrót dla nich jest ciężki... Tak to sobie wyobrażam.
co do niusa, dawno temu widzialem
Pozdro
co do niusa, dawno temu widzialem
Pozdro
- Michał Archanioł
- Mudżahedin
bardziej to tak to traktowałem, że treekiny po prostu nie są szkolone, no wiecie musztra itd....
Co do tematu to tez juz dawno widzialem tego kolesia i nawet czytalem jakis artykuł na jakims polskim portalu. Z tego co pamiętam koleś zrobil sobie gdzies rane, do rany sie dostaly jakies bakterie, zrobił mu sie strup ktory zaczal sobie rozdrapywac, kolejne tez sobie rozdrapywal a to sie powiekszało i powiekszalo i zaczelo na calym ciele rosnac. Na rękach to juz ma chyba z 20 warstw. Pozdro