Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- likwidator
- "Nie jestem powergamerem"
najbardziej mi się podoba odział slayerów
Rokso powiedz mi , czemu ładnie wyglądaja jak stoją na tej gablotce niż na zdjęciu później ?
Rokso powiedz mi , czemu ładnie wyglądaja jak stoją na tej gablotce niż na zdjęciu później ?
no mnie rozwaliły ogry-Obeliksy:PSzczegolnie podobaja mi sie portki w roznych wariantach kolorystycznych dla kazdego oddzialu.
ogry się ciekawie zpaowiadają jako armia cała.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Dzięki
@likwidator - zdjęcia slayerów wyszły kiepsko ale zrobie lepsze jak dokończe ten oddział (bo w sumie jeszcze nie jest skończony).
a co czap to juz życzenie klienta
Zgadzam sie w pełni. To ostatnie zamówienie w którym wziałem nmm na TT, więcej już tego nie powtórze.Raptaparat pisze:NMM to taka technika, ze albo sie ja robi dobrze, albo wcale. Krasnoludy wygladaja fajnie, bo maja dobrze rozlozone odblaski i z daleka wszystko ladnie sie swieci, ale ogry... NMM jest zrobiony na odwal, byle jak. I nie ma tlumaczenia, ze to nmm na tt. Mocno infantylne podejscie. Jak nie ma czasu na nmm to sie robi metaliki - dwa razy szybciej i kilkakrotnie ladniej.
Pomijajac to nieszczescie w doborze techniki, ogry sa ladnie pomalowane. Szczegolnie podobaja mi sie portki w roznych wariantach kolorystycznych dla kazdego oddzialu.
@likwidator - zdjęcia slayerów wyszły kiepsko ale zrobie lepsze jak dokończe ten oddział (bo w sumie jeszcze nie jest skończony).
a co czap to juz życzenie klienta
Klient sam zrobił czapy i wszytskie dodatki więc prosze nie krzyczeć na biednego Raksa . Poczekajcie jak zobaczycie bsb i rhinoxy, które obiecał mi do końca przyszłego tygodnia . Armia miała trzymać sie razem kupy kolorystycznie i być porządnym TT. Moim zdaniem Rakso zrobil to świetnie (stwierdzam po obejrzeniu moich grubasków z bliska). Współczuje mu tylko teraz 120 gnoblarów, które na niego czekają .
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
ok... witam po długiej przerwie. Ponieważ problemy z aparatem zażegnane mogę znów wrzucac fotki
Na początek nie moja praca a halfling malowany przez moją dziewczynę. Już myślałem, że jej się znudziło malowanie a tu nagle wczoraj usiadła i zmalowała takiego jegomościa
Mam nadzieję, że się podoba.
jeśli chodzi o moje mazaje to jak znajde troche czasu to zamieszcze kolejne zdjęcia ogrów + troche DoW
Pozdrawiam
Na początek nie moja praca a halfling malowany przez moją dziewczynę. Już myślałem, że jej się znudziło malowanie a tu nagle wczoraj usiadła i zmalowała takiego jegomościa
Mam nadzieję, że się podoba.
jeśli chodzi o moje mazaje to jak znajde troche czasu to zamieszcze kolejne zdjęcia ogrów + troche DoW
Pozdrawiam
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
no i tak zawsze sobie wyobrażałem halflingi będę się miał na czym wzorować przy malowaniu swoich. Można prosić przepis na skórę?
putoa alasti avantoon!
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Czapki z głów panowie... Wampir mojej Lady
A dla tych, którzy czekali na powrót wielkich grubasów...
Wielki Zły Ogr
I grubasy na Rhinoxach...
A dla tych, którzy czekali na powrót wielkich grubasów...
Wielki Zły Ogr
I grubasy na Rhinoxach...
Ostatnio zmieniony 19 cze 2008, o 23:07 przez Rakso_The_Slayer, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: