Co nam się urodziło? - nowe, cudowne Mroczne Maleństwa :>
Moderator: Yudokuno
-
- Mudżahedin
80+50+25=155 pktMichaelius pisze:Mam pytanie ile teraz wychodzi goly bsb na dark pegazie bez zadnych itemow?
nieeAcha i czy mozna dawac witch elfia bohaterke na jakies wierzchowce ?
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- Paraszczak
- Falubaz
Nie dość, że nie stracił, to jeszcze ma re-roll za hate i kosztuje mniejMike pisze:Skoro pegaz kosztuje 50 punktów to oznacza, że stracił +1S przy szarży?

Nie przesadzaj, ja widzę ogromną różnicę, oczywiście pozytywną. No fakt ten pierwszy od prawej ma taki hełm jak typowy dla HE "torpedziak" ale mi się tam podobają. A te Coldy to coś pięknego, prawie jak wierzchowce Blood KnightówGarG pisze:Ci "najci" śmierdzą mi silver helmsami

Szczerze mówiąc widząc magiczke i bohatera na zimnym na tym zdjęciu uważam że ciężko powiedzieć czy będą fajneMalkavian pisze:Assasyni czy COK są rewelacyjne, ale bohater i czarodziejka mounted nie zapowiadają się ciekawie.

- Paraszczak
- Falubaz
Dla mnie cały range jakiś taki dziwny...ja i tak love 3ed:)
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
3 edycja ist krieg 
nowe coldy i rycerze doskonali dla mnie, korsarze też. Gdyby tylko te egzekutorzy mieli topory jak te modele z 4ed pokazali na jednym GD i potem niewypuścili to byłoby miodzio, mogliby miec tez inne hełmy.

nowe coldy i rycerze doskonali dla mnie, korsarze też. Gdyby tylko te egzekutorzy mieli topory jak te modele z 4ed pokazali na jednym GD i potem niewypuścili to byłoby miodzio, mogliby miec tez inne hełmy.
Te są firmy Black Tree Design, podobne chociaż do tych które wpomniałeś?Murmandamus pisze: Gdyby tylko te egzekutorzy mieli topory jak te modele z 4ed pokazali na jednym GD i potem niewypuścili to byłoby miodzio, mogliby miec tez inne hełmy.

- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Fakt, topory zajebiste, wyglądają z nimi jak prawdziwi kaci 

-
- Mudżahedin
Hmm przy tej cenie kombo duza czarodziejka + mala+ 2 pegazistow (jeden z BSB) moze byc zabawne.
W zasadzie hate czyni cuda dla goscia na pegazie bo bardzo zyskuje na przewidywalnosci w uzyskiwaniu dobrego CRu.
W zasadzie hate czyni cuda dla goscia na pegazie bo bardzo zyskuje na przewidywalnosci w uzyskiwaniu dobrego CRu.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Wkrótce właśnie będę robił mega konwersję na moich starych bg w ten sposób mniej więcej wg mojego prototypu.
http://img367.imageshack.us/my.phpimage ... 019lg7.jpg
-
- Mudżahedin
Link cos nie dzialaMurmandamus pisze:Wkrótce właśnie będę robił mega konwersję na moich starych bg w ten sposób mniej więcej wg mojego prototypu.

- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
mi tam execy z toporami nie podobali by się wcale, a wcale. Topory jakoś do de nie pasują. . . po prostu. Imo. Zwłaszcza dwuręczne.
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Widukind z Korwei, Kronika Saska
- Paraszczak
- Falubaz
To co powiesz na Executioner's Axe...most infamous and notorious DE weapon ever! A to przecież siekierka. Dla mnie Draichy to była jakaś nowomoda obleśna. Axes Rox!
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Ba na to nic nie da się już poradzić. Można jedynie kombinować z długością i nachyleniem toporów.