Stare edycje
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Stare edycje
Ma ktoś może jakieś zdjęcia figurek z tych starszych edycji? (1,2,3,4)
Jak tak to byłbym bardzo wdzięczny jakby je wrzucił w tym temacie. Jestem bardzo ciekaw jak to się zmieniło przez tyle lat.
Jak tak to byłbym bardzo wdzięczny jakby je wrzucił w tym temacie. Jestem bardzo ciekaw jak to się zmieniło przez tyle lat.
Dzięki, fajne figsy tam są.
Wypasione krasie Niektóre figurki na prawdę wymiatają.
A ma ktoś foty z innych armii?
Rasko ma armię zrobioną z staroedycyjnych krasi. Te stare krasnale nie tylko mają duszę, ale także... nogi Nie podoba mi się to, że nowe figurki wyglądają jakby im stopy z pośladków wyrastały. Poza tym ich kolczugi wglądają raczej jak spódnice, a nie zbroje.
- Paraszczak
- Falubaz
Mi brakuje z 15 modeli zeby miec wszystkie dark elfy, jakie kiedykolwiek ujzaly swiatlo dzienne:)ANtY pisze:A ma ktoś foty z innych armii?
- Jacek_Azael
- Masakrator
http://www.solegends.com/citcat912/index.htm
Może to będzie dobra stronka do tego tematu?
Pozdrawiam.
Może to będzie dobra stronka do tego tematu?
Pozdrawiam.
Mi osobiście brak 8 undeads nippon i 2 preslottowców by mieć wszystkie wzory wypuszczone kiedykolwiek przez GW. A jest tego Bardzo dużo.
Najbardziej przerabane mają zbieracze kurdupli ich wzorów GW wypuściło najwięcej. Widziałem 12 wrorów na jednym golemie różniących się tylko hełmami i sakiewkami
[quote="Paraszczak"]Mi brakuje z 15 modeli zeby miec wszystkie dark elfy, jakie kiedykolwiek ujzaly swiatlo dzienne:)[quote]
- lacznie z presolottami?
Najbardziej przerabane mają zbieracze kurdupli ich wzorów GW wypuściło najwięcej. Widziałem 12 wrorów na jednym golemie różniących się tylko hełmami i sakiewkami
[quote="Paraszczak"]Mi brakuje z 15 modeli zeby miec wszystkie dark elfy, jakie kiedykolwiek ujzaly swiatlo dzienne:)[quote]
- lacznie z presolottami?
Szkoda tylko, że starsze niż VI edycyjne delfy (może wyłączając WE i coldy bo te figsy jeszcze dawały radę ) pięknością nie grzeszą - w przeciwieństwie do dwarfówParaszczak pisze:Mi brakuje z 15 modeli zeby miec wszystkie dark elfy, jakie kiedykolwiek ujzaly swiatlo dzienne:)ANtY pisze:A ma ktoś foty z innych armii?
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Widukind z Korwei, Kronika Saska
- Paraszczak
- Falubaz
Taa...Preslotty brak sztuk 1 z Night Patrol Special Set, reszte mam.SMOK pisze: - lacznie z presolottami?
Preslotta Cold One Knights, Preslotta wszystko w zasadzie.
Do tego każdy wzór z 3ed i 4ed. Włączając Unreleased Hydry, Charioty, Wiedźmy czy Bohaterów. Unreleased Malekhit on foot, Malus Darkblade z Black Library z Certyfikatem i inne. No generalnie wszystko, co wydało GW.
Brakuje mi 2 unreleased Sorceress z 3 ed., 8 wzorów kuszników z Maraudera (w zasadzie codziennie na e-baju, tylko w obstawie 15 innych niepotrzebnych figsów), 2 załogantów ver. B od unreleased Chariotu (charioty mam 2, ale oba z załogą ver. A), chyba 1 maga on foot 3 ed.
A noo i nie liczę regimentu 20 unreleased Dark Elf Executioners 5ed. Jak znajdę 2000pln wolnych środków - to nabędę. Pojedynczo nie skupuję.
P.S. Sądząc po brakach w Twojej kolekcji, to dam se głowę uciąć, że jesteś niejaki DragonFrancja:) Pewne sprawy się nie uchowają pośród kolekcjonerów.
Ostatnio zmieniony 21 cze 2008, o 12:36 przez Paraszczak, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
stare krasnoludy rulezzz... i nie ma co ukrywac. chociaż 6 edycja też miała niektóre bardzo ładne wzory. Kiedy usłyszałem że w 7 ed longbeardzi są plasikowi i zrobieni z warriorsów z inaczej pomalowanymi brodami pomyślałem "no to pojeb...ńcy pozamiatali... kończy sie najfajniejsza armia warhammera" ale w sumie daje się przeżyc tą 7 ed... głównie dzięki starym wzorom
a ja mam takie starsze zabawki z pomalowanych:
i jeszcze 2 ale w robocie są wciąż:) strasznie fajne modele.
ze skavów mam więcej jako że to moja armia;] praktycznie prawie wszystkie archiwalne modele:) moimi faworytami są:
ten po prawej.. prawdziwy GIANT rat;]
jeden z fajniejszych championów chyba
a tych będzie klocuszek 30szt pomalowany kiedyś:) na razie marnych 6.. potem drugi klocek z dzidami 25 i trzeci archiwalnych slavów 25;) niektórzy się powtarzają ale tak to 3 mi brakuje do kompletu slavów/clansów archiwalnych.
mam jeszcze sporo staroci ale czekają na malowanie zanim zostaną pstryknięte aparatem;]
i jeszcze 2 ale w robocie są wciąż:) strasznie fajne modele.
ze skavów mam więcej jako że to moja armia;] praktycznie prawie wszystkie archiwalne modele:) moimi faworytami są:
ten po prawej.. prawdziwy GIANT rat;]
jeden z fajniejszych championów chyba
a tych będzie klocuszek 30szt pomalowany kiedyś:) na razie marnych 6.. potem drugi klocek z dzidami 25 i trzeci archiwalnych slavów 25;) niektórzy się powtarzają ale tak to 3 mi brakuje do kompletu slavów/clansów archiwalnych.
mam jeszcze sporo staroci ale czekają na malowanie zanim zostaną pstryknięte aparatem;]
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria