Witajcie
Jestem w trakcie malowania swoich pierwszych Plague Marines i powolutku zblizam sie do etapu podstawki.Z racji tego zastanawiam sie jaki typ pasowal by do moich Marinow i jakos nic specjalnego nie przyszlo mi do glowy. Tymbardziej ze zawsze robilem "klasyczne podstawki z piasku i sztucznej trawki. Przegladalem troszke rozne stronki ale poki co nic mnie nie urzeklo. Postanowilem zrobic na probe podstawke z korka , coprawda zdawalem sobie sprawe ze skalna podstawka raczej srednio pasuje do nich ale chcialem powiedzmy przecwiczyc cos nowego.Dlatego zglaszam sie z prosba o jakies propozycje , fajnie jezeli beda takze foty z przykladem. Oczywiscie wrzucam zdjatko podgladowe wszelkie uwagi na temat malowania , kolorow i bledow mile widziane Prosze pamietac ze spluwy i pare rzeczy nadal sa WIP. Zdjecie jest nieco ciemniejsze i Marini w rzeczywistosci sa troszke jasniejsi. Pozdrawiam i dziekuje z gory.
Podstawki pod Death Guard i takie tam
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
-
- Kretozord
Dość zaawansowane ale efektowne podstawki bagienne: http://www.brushthralls.com/basing/swamp-basing-5.html
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- monsterstar
- Chuck Norris
Stronka zajebista, dodana do ulubionych
Tam nie tylko są podstawki, ale takze fajne tricki z gs i malowaniem.