Turniej singlowy w Imperium Gier
Turniej singlowy w Imperium Gier
Turniej 1500 punktów
Data:28-06-2008
Zapisy godzina:9:30
Start: 10:00
Wpisowe:10pln
Zwycięzca bierze 50% całości, drugi 30%, trzeci 20% i musi je wykorzystać na zakupy w naszym sklepie.
Regulamin
Nie można korzystać z armii z tyłu podręcznika (dozwolone Sacred Hosts u Lizardmenów)
- Dozwolone DoW
- Nie można korzystać z Regiments of Renown, za wyjątkiem armii Dogs of War
- Punkty za ćwiartki i sztandary – po 50 za każde, za generała - 100
- Rozgrywamy 3 bitwy po 6 tur każda (kiedy kończy się czas dla rundy dogrywamy obecnie trwająca i liczymy punkty).
- Rzucamy raz na rozpoczęcie lub wybór strony, ten kto ma więcej wybiera. Rozpoczynający wystawia pierwszy oddział.
Proszę każdego uczestnika o posiadanie rozpiski do wglądu dla sędziego lub po bitwie dla rywala. Gramy na tajnych rozpiskach, oznacza to, że gracz nie ma obowiązku oznajmiać przed starciem, jakie oddziały wystawi, a podczas jego trwania, jakimi magicznymi przedmiotami dysponuje. Natomiast musi określić czy posiada w oddziale sztandar, muzyka lub championa. No i rzecz jasna co to za oddział.
Lista zgłoszonych:
Cinek -Imperium
Ksch - Lesne Elfy
Oskar - Demony Chaosu
Piotr Gwizdak - Krsnoludy
Skaven - Skaveni
Dydu - Leśne Elfy
Charki - Orki i Gobliny
Butan - Wampiry
Arte - Imperium
Data:28-06-2008
Zapisy godzina:9:30
Start: 10:00
Wpisowe:10pln
Zwycięzca bierze 50% całości, drugi 30%, trzeci 20% i musi je wykorzystać na zakupy w naszym sklepie.
Regulamin
Nie można korzystać z armii z tyłu podręcznika (dozwolone Sacred Hosts u Lizardmenów)
- Dozwolone DoW
- Nie można korzystać z Regiments of Renown, za wyjątkiem armii Dogs of War
- Punkty za ćwiartki i sztandary – po 50 za każde, za generała - 100
- Rozgrywamy 3 bitwy po 6 tur każda (kiedy kończy się czas dla rundy dogrywamy obecnie trwająca i liczymy punkty).
- Rzucamy raz na rozpoczęcie lub wybór strony, ten kto ma więcej wybiera. Rozpoczynający wystawia pierwszy oddział.
Proszę każdego uczestnika o posiadanie rozpiski do wglądu dla sędziego lub po bitwie dla rywala. Gramy na tajnych rozpiskach, oznacza to, że gracz nie ma obowiązku oznajmiać przed starciem, jakie oddziały wystawi, a podczas jego trwania, jakimi magicznymi przedmiotami dysponuje. Natomiast musi określić czy posiada w oddziale sztandar, muzyka lub championa. No i rzecz jasna co to za oddział.
Lista zgłoszonych:
Cinek -Imperium
Ksch - Lesne Elfy
Oskar - Demony Chaosu
Piotr Gwizdak - Krsnoludy
Skaven - Skaveni
Dydu - Leśne Elfy
Charki - Orki i Gobliny
Butan - Wampiry
Arte - Imperium
Ostatnio zmieniony 27 cze 2008, o 09:16 przez MJT, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja też sie zgłaszam
@Charki
Pytałem dzisiaj o jakieś ograniczenia itp, nie ma żadnych, zwykły podręcznikowy układ.
A ja mam taką propozycję a właściwie pytanie aby zrobić jakiegoś singla na powiedzmy 1250pkt na którym bedzie można grać armiami z końca podręcznika, taki fun mały, tylko zależy co na to inni
@Charki
Pytałem dzisiaj o jakieś ograniczenia itp, nie ma żadnych, zwykły podręcznikowy układ.
A ja mam taką propozycję a właściwie pytanie aby zrobić jakiegoś singla na powiedzmy 1250pkt na którym bedzie można grać armiami z końca podręcznika, taki fun mały, tylko zależy co na to inni

Ja sie z tobą już nie kłócę bo i tak cię jadę w kakało, od jakiś 10 bitew ze mną wygrałeś ostatnio jedna bo grałem pierwszy raz z demonami a teraz ci je rozp....
A poza tym słuchajcie wszyscy Oskara bo on zawsze ma rację jako nasz król backflipa przez śmietnik
Rispekt oskarku za to

A poza tym słuchajcie wszyscy Oskara bo on zawsze ma rację jako nasz król backflipa przez śmietnik

Rispekt oskarku za to

No ok lepiej mieć farta w kościach niz być taką łajzą jak ty i nie mieć go ani w grani ani kulaniu
Btw coś mnie ujęło wczoraj o 2:00 w nocy i zrobiłem z tym ogonem smoka a dzisiaj to domaluję

Btw coś mnie ujęło wczoraj o 2:00 w nocy i zrobiłem z tym ogonem smoka a dzisiaj to domaluję

O, Butan.
Kurde bez ograniczeń słabo, chociaż Cinek jest głównym orgiem, więc on decyduje.
Kurde bez ograniczeń słabo, chociaż Cinek jest głównym orgiem, więc on decyduje.
Wiem ze to głupio zabrzmi z mojej strony ale zróbmy ograniczenia magi do 4lvl
. Mówię serio i świadomie, nie wkręcam nikogo 

Jasne że coś kombinuje a wy teraz się głowicie co to może być, ale na prawdę jestem za ograniczeniami magii
W piatek/sobotę moze będę miał juz aparat to podeślę ci jakieś foto

W piatek/sobotę moze będę miał juz aparat to podeślę ci jakieś foto

Jednak Skaven nie jest za obcięciem magii bo przychodzi myszami, lizakami test mu dzisiaj...nie wyszedł. Plewne leśniaki nieco pogoniły jaszczurki, prawda Skavenku? 
Cinek jest przeciw ograniczeniom, więc możecie spokojnie robić dowolne rozpy na 1500. Aha, od razu mówię, że w lipcu będą na 90% trzy single WFB u nas.

Cinek jest przeciw ograniczeniom, więc możecie spokojnie robić dowolne rozpy na 1500. Aha, od razu mówię, że w lipcu będą na 90% trzy single WFB u nas.
@Ksch
Dałem ci wygrać żebys za bardzo nie płakał jak pojadę cię w sobotę
@Arte
No ja nie chcę grać PG ale środowisko które gra PG mnie do tego zmusza i czuje się strasznie zniesmaczony grając na 3 elektro.
Dałem ci wygrać żebys za bardzo nie płakał jak pojadę cię w sobotę

@Arte
No ja nie chcę grać PG ale środowisko które gra PG mnie do tego zmusza i czuje się strasznie zniesmaczony grając na 3 elektro.

Jasne Skaven, tylko czemu aż 0-20 mi się podłożyłeś a nie 9-11?
A w sobotę zobaczymy, dwa razy wygrywałeś minimalnie, chociaż i tak nie mam najmniejszej ochoty na Ciebie wpadać z tymi 2D6 s5 obesranymi 

@Ksch
Elektryków mam obesranych skinki mam obrzygane, to co wg cienie powinienem wystawiać?
Taki mały raport z wczorajszego turnieju barda
1.Kedzior-48pkt
2.Cosmo-47pkt
3.Ja-46pkt
4.Oskar ok 42 pkt
Wiec jak widzać poszło naszej ekipie całkiem nieźle.
Elektryków mam obesranych skinki mam obrzygane, to co wg cienie powinienem wystawiać?

Taki mały raport z wczorajszego turnieju barda
1.Kedzior-48pkt
2.Cosmo-47pkt
3.Ja-46pkt
4.Oskar ok 42 pkt
Wiec jak widzać poszło naszej ekipie całkiem nieźle.