Dni Fantastyki- turniej WFB 2300 pts
Lista zgłoszonych:
1. Tomek Kaczyński
2. Piotr Żerebecki
3. Łukasz Golonka
4. Krzysztof Łukaszewicz
5. Paweł Rudy
6. Andrzej Rodziewicz
7. Piotr Otlewski
8. Maciek Niebudek
9. Mieszko Więckiewicz
10. Jerzy Lukaszewicz
11. Maciej szawica
12. Grzegorz Tartas
13. Jakub Zelig
14. Paweł Grabowski
15. Dominik Łach
16. Sebastian Łach
17. Paweł Koszowski
18. Piotr Koszowski
19. Maciej Janik
20. Mikolaj Kanarkowski
21. Aleksandr Fiedorek
22. Piotr Honsza
1. Tomek Kaczyński
2. Piotr Żerebecki
3. Łukasz Golonka
4. Krzysztof Łukaszewicz
5. Paweł Rudy
6. Andrzej Rodziewicz
7. Piotr Otlewski
8. Maciek Niebudek
9. Mieszko Więckiewicz
10. Jerzy Lukaszewicz
11. Maciej szawica
12. Grzegorz Tartas
13. Jakub Zelig
14. Paweł Grabowski
15. Dominik Łach
16. Sebastian Łach
17. Paweł Koszowski
18. Piotr Koszowski
19. Maciej Janik
20. Mikolaj Kanarkowski
21. Aleksandr Fiedorek
22. Piotr Honsza
Ostatnio zmieniony 27 cze 2008, o 21:41 przez Morrok, łącznie zmieniany 1 raz.
Narazie gramy
Ja na 4tym stole - mega słabiusio ...
1 bitwa: WE jak zwykle nie pamietam i imienia ani nazwiska.Myśle - mam drwala - mam doś mocna rozpe - dam rade. Gdzie tam - Drwal nie wytrzymał 2giej tury walki - plewa, nie gram bretka. 3-17 Dobry plan, ale ...
2) WE again - Młody chłopak, rzuty nieprzecietne !!! jak może drzewiec stać 10 rund walki bez bsb = moze ...
to samo tyczy sie treekinow - gdzie tam breake na 2x1 czy 1+2 zdajemy !!!
czy Lord like treekin nieważne o ile i ile breaków ... 15-5
Po tej bitwie nie liczyłem juz na umiejetnosci Drwala, tyko na jego LD
3) No i nasz biedny Morrok, nie grałem na tym turnieu z twk słaba osobą, kilka ego pomysłów - "zabiję wszystko na tej stronie" gdzie ta strona to cała moja armia , kilka dobrch rzutów na gonienie i zabijam mu elektryków w jedna turę. Lepiej nie pytajcie czym i w jaki sposób moja jednostka Fast cavalery stała 6tur walki z klanbraćmi zabiajac jakies 4x wiecej niż sa warci 15-5
Mam 33 pkt
Jedno mi sie nasuwa po bitwach - Morrok to plewa na końcu gdzies 10 stól
4bitwe gram z Naporowymi Kraśkami !!! o.0
Ja na 4tym stole - mega słabiusio ...
1 bitwa: WE jak zwykle nie pamietam i imienia ani nazwiska.Myśle - mam drwala - mam doś mocna rozpe - dam rade. Gdzie tam - Drwal nie wytrzymał 2giej tury walki - plewa, nie gram bretka. 3-17 Dobry plan, ale ...
2) WE again - Młody chłopak, rzuty nieprzecietne !!! jak może drzewiec stać 10 rund walki bez bsb = moze ...
to samo tyczy sie treekinow - gdzie tam breake na 2x1 czy 1+2 zdajemy !!!
czy Lord like treekin nieważne o ile i ile breaków ... 15-5
Po tej bitwie nie liczyłem juz na umiejetnosci Drwala, tyko na jego LD
3) No i nasz biedny Morrok, nie grałem na tym turnieu z twk słaba osobą, kilka ego pomysłów - "zabiję wszystko na tej stronie" gdzie ta strona to cała moja armia , kilka dobrch rzutów na gonienie i zabijam mu elektryków w jedna turę. Lepiej nie pytajcie czym i w jaki sposób moja jednostka Fast cavalery stała 6tur walki z klanbraćmi zabiajac jakies 4x wiecej niż sa warci 15-5
Mam 33 pkt
Jedno mi sie nasuwa po bitwach - Morrok to plewa na końcu gdzies 10 stól
4bitwe gram z Naporowymi Kraśkami !!! o.0
Wiem, sam przyznałem, że jestem plewa, to przez te przegięte Dispell Scrolle :D:D, ale te ,,kilka" dobrych rzutow na gonienie rozpieprzylo mi grę... ale fakt 17 cali z gonienia nie przewidzialem (3 razy ;p), fajna gra byla, fajnie czasem dostać wpierdol, miła odmiana :>
Turniej był dobry, dziękuję wszystkim za przyjście, mam nadzieję, że za rok zorganizuję ten turniej lepiej, szkoda że zwycięzcy dostali takie małe nagrody, Zameczek nie przyłożył się, myślę, że za rok wyegzekwuję większe, porównywalne do tych co były na turnieju plewnego LOTR-a
Wyniki wrzucę na dniach i kurde szkoda, że Koszowscy pokazali się z tej swojej słabszej strony...
Turniej był dobry, dziękuję wszystkim za przyjście, mam nadzieję, że za rok zorganizuję ten turniej lepiej, szkoda że zwycięzcy dostali takie małe nagrody, Zameczek nie przyłożył się, myślę, że za rok wyegzekwuję większe, porównywalne do tych co były na turnieju plewnego LOTR-a
Wyniki wrzucę na dniach i kurde szkoda, że Koszowscy pokazali się z tej swojej słabszej strony...
No nie da sie ukryc ze nagrody byly z dupy. Takie to we wrocku sa na lokalach po 12-14 osob. Na konwentowy turniej ze sponsorami to baaaardzo slabo.
Tak czy siak turniej byl fajny, bo ludzie byli fajni. Wielkie dzieki dla przeciwników, bo nie bylo najmniejszego spiecia przez cala impreze. Szkoda ze graczy wiecej nie przybylo bo ledwo sie uzbieralo sensowne minimum. VC potwierdzily ze sa zgiete i rzucam je w kat. Teraz maksuje WE
Tak czy siak turniej byl fajny, bo ludzie byli fajni. Wielkie dzieki dla przeciwników, bo nie bylo najmniejszego spiecia przez cala impreze. Szkoda ze graczy wiecej nie przybylo bo ledwo sie uzbieralo sensowne minimum. VC potwierdzily ze sa zgiete i rzucam je w kat. Teraz maksuje WE
Oto wyniki:
1. Andrzej Rodziewicz
2. Maciej Szawica
3. Jerzy Łukaszewicz
4. Grzegoz Tartas
5. Aleksander Fiedorek
6. Jakub Zelig
7. Piotr Otlewski
8. Maciej Niebudek
9. Piotr Honsza
10. Piotr Żerebecki
11. Lukasz Golonka
12. Janik Maciej
13. Dominik Łach
14. Kaczyński Tomasz
15. Paweł Grabowski
16. Sebastian Łach
17. Jakub Wójcik
18. Mikołaj Kanarkowski
19. Piotr Koszowski
20. Paweł Koszowski
1. Andrzej Rodziewicz
2. Maciej Szawica
3. Jerzy Łukaszewicz
4. Grzegoz Tartas
5. Aleksander Fiedorek
6. Jakub Zelig
7. Piotr Otlewski
8. Maciej Niebudek
9. Piotr Honsza
10. Piotr Żerebecki
11. Lukasz Golonka
12. Janik Maciej
13. Dominik Łach
14. Kaczyński Tomasz
15. Paweł Grabowski
16. Sebastian Łach
17. Jakub Wójcik
18. Mikołaj Kanarkowski
19. Piotr Koszowski
20. Paweł Koszowski
Dzieki Morrok za fajna zabawę.
Pomimo, że sie z siebie nabijaliśmy
i przyhechałeś na 1 dzień turnieju jako ostatni
To zrobiłeś fajny turniej.
sry, że nie pomogłem sprzątać ale poczułem sie słabo. Nic dziwnego, w szpitalu już dowiedziałem się, że jestem chory
zdjęcia rzuce na serwer jak tylko znajde jakis wolny czas
Pomimo, że sie z siebie nabijaliśmy
i przyhechałeś na 1 dzień turnieju jako ostatni
To zrobiłeś fajny turniej.
sry, że nie pomogłem sprzątać ale poczułem sie słabo. Nic dziwnego, w szpitalu już dowiedziałem się, że jestem chory
zdjęcia rzuce na serwer jak tylko znajde jakis wolny czas