WFB we wrocku

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robak
Chuck Norris

WFB we wrocku

Post autor: Robak »

Jako ze na trzy miesiace przeprowadzam sie ze stolicy polskiego battla ;) do wrocka mam pytanie do graczy wroclawskich ;) Jest u was jakis sklep gdzie mozna sobie pograc z kims w battla, generalnie czy oplaca mi sie brac figsy ze soba :)

Awatar użytkownika
Holgin
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Holgin »

napewno bard, są tam stoły, czasem turnieje, można spokojnie pograć, ew w ogrynie, figurki brać się chyba opłaca :)

DolmiR
Falubaz

Post autor: DolmiR »

jest sporo ludzi z ktorymi mozna sie umowic na bitwe.
zdarza sie ze turnieje sa z tygodnia na tydzien ;)

Janiszek
Masakrator

Post autor: Janiszek »

Cześć ! Polecam sklep BARD ! UL. RUSKA 46C , koło heliosa . Opłaca sie tam chodzić , fajne turnieje , duzo miejsca do grania . A czym grasz ? Moglibyśmy sobie kiedyś zagrać właśnie w bardzie :D .Ja gram empire.

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Stary Wroclaw to battlowa czarna dziura! Praktycznie nikt tam nie gra , sklepow nie ma wogole padaka. Jak juz kogos znajdziesz to z biletami i zetonami a nie armiami :roll: Szkoda czasu brac figurki!!
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
Robak
Chuck Norris

Lol Malal wiem ze sa gracze, ale nie wiem gdzie gracie ;> Nigdy nie interesowalem sie zyciem batlowcow we wroclawiu, gdzie gracie itd :> dlatego pytam

Awatar użytkownika
Korin
Pseudoklimaciarz

Post autor: Korin »

Malal pisze:Stary Wroclaw to battlowa czarna dziura! Praktycznie nikt tam nie gra , sklepow nie ma wogole padaka. Jak juz kogos znajdziesz to z biletami i zetonami a nie armiami :roll: Szkoda czasu brac figurki!!
Malal , ty to normalnie w jakiejś firmie reklamującej miasta powinieneś pracowac :wink: :lol2: "czarna dziura" bez przesady , jest tam paru graczy z którymi da sie coś pograć . Ale muszę powiedziec , że dużo osób gra tam na proxach .

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

jak się umówisz to nawet ktoś z legnicy przyjedzie :D

Awatar użytkownika
Robak
Chuck Norris

Ok jak jest sklep to biore figsy :) Mam nadzieje ze jakis turniej zalicze ;) Szkoda ze strategicon jest akurat w pazdzirniku a nie we wrzesniu ;)

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Jeszcze jest Pracownia/Sfan, pięć minut piechotą od Barda. Ale miejsca w nim mniej.
A Skavenblade jeszcze działa? Już strasznie dawno nie byłem i nawet nie wiem czy jeszcze jest tam sklep (na Ładnej bodajże)?

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

No i mnie mozesz spotkać :P
Wreszcie zagram ze sławnym Robakiem :)

Przeprowadziłem sie do Wrocławia z centrum wszechświata niestety faktycznie Malal ma racje - tu nikogo nie ma :P ;)

Awatar użytkownika
szogun
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: szogun »

Będą DFy od jutra, jakiś turniej duży chyba się szykuje.

Awatar użytkownika
Robak
Chuck Norris

No wlasnie szkoda bo wprowadzam sie dopiero we wtorek;) Ale licze ze jeszcze nie jeden turniej bedzie to wpadne :)

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

Nie bierz drzewek ze soba - sa takie delikatne :roll:

Awatar użytkownika
Robak
Chuck Norris

Biore dwa ]:->

ODPOWIEDZ