Niepoprawne Rozluźnianie Pośladów
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Hej urwisy! Przywitajmy Śnieżynkę! Witaj Śnieżynko, popatrz, to są już duże dzieci, wiedzą co jest bajką a co nie, zdradź im proszę nieco sekretów dotyczących Świętego Mikołaja. Kto pierwszy zada pytanie? Stasiu, może ty...
- Jak Mikołaj wchodzi?
Śnieżynka zarumieniła się
- Noo... mocno, gwałtownie, brutalnie nawet...
- Jak Mikołaj wchodzi?
Śnieżynka zarumieniła się
- Noo... mocno, gwałtownie, brutalnie nawet...
And the ground did tremble as the king marched to war...
Dziecko jest idealnym przykładem rządów mniejszości!
Tomash pewnie zna ale ja dopiero teraz to przeczytałem:
Nie rozumiem, co się dzieje w tym kraju. Mamy dziewczynki w podstawówce poubierane jak ku*wy, ku*wy poubierane jak dziewczynki ze szkoły podstawowej...
Już nie wiem czy mam nosić pieniądze, czy słodycze...
W pewnym małym królestwie pojawił się smok i bardzo rozrabiał. Król postanowił poszukać pomocy u najlepszych rycerzy.
- Duży Rycerzu - zwraca się do pierwszego - ratuj, bo smok zabija. Codziennie, by go przebłagać, musimy rzucać mu piękną dziewicę na pożarcie! Inaczej pożre wszystkich od razu!
- Dobrze - mówi Duży Rycerz - ale potrzebuję dwu miesięcy na przygotowanie planu.
- No co ty! Przez dwa miesiące to się skończą dziewice wśród chłopek, mieszczek... Będziemy musieli poświęcić dwórki i może nawet królewnę, a i tak nie starczy i smok zniszczy wszystko.
Poszli do Średniego Rycerza.
- W porządku - mówi ten. - Ale dajcie mi miesiąc na przygotowania.
- Ależ rycerzu! Miesiąc to strasznie długo, a my musimy codziennie poświęcać nieskalaną białogłowę.
Poszli do Małego rycerza.
- Dobrze - rzekł rycerz. - Dajcie mi trzy dni.
To już było do przyjęcia. Po trzech dniach smok nadal żył i delegacja z królem na czele zjawia się ponownie u Małego Rycerza.
- Rycerzu! Jak tam? Miałeś trzy dni i co?
- Jak to co? W tym czasie uratowałem trzy wieśniaczki, sześć mieszczanek, cztery dwórki i królewnę!
Nie rozumiem, co się dzieje w tym kraju. Mamy dziewczynki w podstawówce poubierane jak ku*wy, ku*wy poubierane jak dziewczynki ze szkoły podstawowej...
Już nie wiem czy mam nosić pieniądze, czy słodycze...
W pewnym małym królestwie pojawił się smok i bardzo rozrabiał. Król postanowił poszukać pomocy u najlepszych rycerzy.
- Duży Rycerzu - zwraca się do pierwszego - ratuj, bo smok zabija. Codziennie, by go przebłagać, musimy rzucać mu piękną dziewicę na pożarcie! Inaczej pożre wszystkich od razu!
- Dobrze - mówi Duży Rycerz - ale potrzebuję dwu miesięcy na przygotowanie planu.
- No co ty! Przez dwa miesiące to się skończą dziewice wśród chłopek, mieszczek... Będziemy musieli poświęcić dwórki i może nawet królewnę, a i tak nie starczy i smok zniszczy wszystko.
Poszli do Średniego Rycerza.
- W porządku - mówi ten. - Ale dajcie mi miesiąc na przygotowania.
- Ależ rycerzu! Miesiąc to strasznie długo, a my musimy codziennie poświęcać nieskalaną białogłowę.
Poszli do Małego rycerza.
- Dobrze - rzekł rycerz. - Dajcie mi trzy dni.
To już było do przyjęcia. Po trzech dniach smok nadal żył i delegacja z królem na czele zjawia się ponownie u Małego Rycerza.
- Rycerzu! Jak tam? Miałeś trzy dni i co?
- Jak to co? W tym czasie uratowałem trzy wieśniaczki, sześć mieszczanek, cztery dwórki i królewnę!
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
A moglibyście nie przeklejać kawałów żywcem z joemonster.org?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Worst Fcuk - piosenka o tym czego zaden mezczyzna nie chcialby uslyszec Zbanowali kobicie to video na myspace, sami ocencie czy slusznie.
- swieta_barbara
- habydysz
Bottled water is for pussies:
http://tiny.pl/gdkw
I przyszla pora na hardkora:
http://www.boners.com/grub/805606.html
http://tiny.pl/gdkw
I przyszla pora na hardkora:
http://www.boners.com/grub/805606.html
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
błeee
a ja dopiero co obiad skończyłem
a ja dopiero co obiad skończyłem
putoa alasti avantoon!
Trzy ostatnie linki kopią zad
Bruenor, jeśli nie kumasz kulturowego kontekstu tego tatuażu, to jesteś bardzo szczęśliwym człowiekiem
Bruenor, jeśli nie kumasz kulturowego kontekstu tego tatuażu, to jesteś bardzo szczęśliwym człowiekiem
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
@ Tomash - kontekst rozumiem i właśnie wspomnienie tego filmiku wzbudziło moje obrzydzenie
putoa alasti avantoon!
Po Legionie Kraków można się spodziewać nawet tak specyficznej reklamy:
Cz, 2008-06-26 19:06
Kraków: Bakterie legionelli w trzech szpitalach
Żółte kartki dla trzech krakowskich szpitali. Sanepid wykrył tam w czasie kontroli podwyższone stężenie bakterii legionelli. Te drobnoustroje mogą doprowadzić nawet do ciężkiego zapalenia płuc.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
http://www.youtube.com/watch?v=vPKvwd9v ... re=related
Fajne mają ludzie pomysły
Fajne mają ludzie pomysły
http://www.maxior.pl/film/106307/Telegra_Jakie_haslo
Od tekstu kolesia lepsza tylko riposta panny prowadzącej
Od tekstu kolesia lepsza tylko riposta panny prowadzącej
Zajebistee!
Obrazek Fanatyka 10x lepszy od starocia Mukera
Ostrzegałem No i w formie obrazkowej go nie widziałem.MUKER pisze:Hehe nieźle
Stary ale jary kawał w formie obrazkowej:
And the ground did tremble as the king marched to war...