2250 Pts - Daemons of Chaos Army
1 Bloodthirster @ 550 Pts
General; Heavy Armour
Awesome Strength [75]
Immortal Fury [25]
1 Herald of Khorne @ 240 Pts
Battle Standard
Armour of Khorne [15]
Great Standard of Sundering [50]
1 Juggernaut @ [0] Pts
1 Herald of Tzeentch @ 165 Pts
Magic Level 2
Master of Sorcery [25]
Spell Breaker [25]
1 Herald of Tzeentch @ 165 Pts
Magic Level 2
Master of Sorcery [25]
Spell Breaker [25]
6 Chaos Furies @ 72 Pts
5 Chaos Furies @ 60 Pts
10 Pink Horrors of Tzeentch @ 120 Pts
5 Flesh Hounds of Khorne @ 175 Pts
1 Fiends of Slaanesh @ 55 Pts
1 Fiends of Slaanesh @ 55 Pts
Casting Pool: 9
Dispel Pool: 7
Models in Army: 62
Total Army Cost: 2247
2250 demonów
ale oryginalne ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Obrazek](http://i46.tinypic.com/pq4n7.jpg)
ludzieeeee...
proszę was. to jest tylko gra![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
proszę was. to jest tylko gra
![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
Te dziesiatki horrorów takie sensowne? naprawde?... przecież to tylko i wyłącznie do klepania 1pp/1dd służy, byle szmelc to przepycha.
No a rozpa wyżyłowana wiadomo
. Bym tylko zamiast jednego mastera walnoł płomienie. Co by sobie jakiś pojedynczy śmieć wroga sobie za bardzo nie kozaczył.
ps. Drażniace to użalanie nad DL się powoli robi, poczekajcie ludzie, niech kilka masterów się przewinie zanim z biadoleniem na całego ruszać.
No a rozpa wyżyłowana wiadomo
ps. Drażniace to użalanie nad DL się powoli robi, poczekajcie ludzie, niech kilka masterów się przewinie zanim z biadoleniem na całego ruszać.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
e jeszcze miesiąc i się ludzie przerzucą na nowe dark elfy ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
ja nie narzekam na siłę rozpiski, tylko na jej innowacyjność.Pierun pisze:ps. Drażniace to użalanie nad DL się powoli robi, poczekajcie ludzie, niech kilka masterów się przewinie zanim z biadoleniem na całego ruszać.
![Obrazek](http://i46.tinypic.com/pq4n7.jpg)
raczej ta cała magia jest do usuwania jakiś śmieci z drogi bloodzia i piesków, a jak trzeba to te parę pocisków można puścić w coś mocniejszego.10 horrorów IMO są fajne bo dają ten +1pd/dd i mogą czarować a to wszystko tylko za 120 pkt.Płomienie mnie jakoś nie przekonują, wole master of sorcery bo przynajmniej wiem na czym stoję z magii.
Z magią taka prawda że nigdy nie wiesz na czym stoisz
, szczególnie przy zaledwie 9 pd , z czego 3 MUSZĄ pójsć na horrory i to przy założeniu że pociski będziesz klepał z jednej kosteczki co jest raczej mało wydajne. Natomiast z flejmem masz piarda na który zawsze możesz liczyć
.
No ale jak tam wolisz, ja tu tylko teoretyzuje, po WD będę miał prawo mówić to samo z doswiadczenia![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Był płacz nad bretka - ludzie sobie jakoś radzą, był płacz nad WE - jakoś sobie radzą, płacz nad VC - też da się grać. Niech no szybko te DE wchodza czytać o przegiętości własnej armi trochę smutno ( chociaż docelowo mortali zbieram
) i radość z gry odbiera
.
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
No ale jak tam wolisz, ja tu tylko teoretyzuje, po WD będę miał prawo mówić to samo z doswiadczenia
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Był płacz nad bretka - ludzie sobie jakoś radzą, był płacz nad WE - jakoś sobie radzą, płacz nad VC - też da się grać. Niech no szybko te DE wchodza czytać o przegiętości własnej armi trochę smutno ( chociaż docelowo mortali zbieram
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)