Warhammer Football Battle 2008

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
czreq
Mudżahedin

Post autor: czreq »

Po prostu nie zajrzeliśmy od tamtej pory na skrzynkę. Zgłoszenia dotarły - potwierdzenia zaraz będą ;]

Bartys
Kradziej

Post autor: Bartys »

mnie niestety możecie wykreślić. Poprostu nie dam rady. Sorry Czarku bo powiedziałem że będę...

Awatar użytkownika
czreq
Mudżahedin

Trudno się mówi - my też mówiliśmy że u was bedziemy a niestety nie wyszło. Shit happens.

Awatar użytkownika
Harry101
Mudżahedin

Post autor: Harry101 »

A ja zaspałem:/

Awatar użytkownika
czreq
Mudżahedin

Dzięki wszystkim za turniej i gratzy dla Mobiego, Tomka i Shino, oraz specjalne podziękowania dla ekipy z Kraka za poświęcenie w imieniu wyższego, battleowego celu :) - zapraszamy ponownie.

Wyniki wkrótce może się w temacie pojawią, tak samo jak jakies zdjęcia (Green wrzuć swoje plz :) ). Oczywiście turniej do ligi zaliczony nie będzie. Format okazał się trochę kupą, jak to frekwencja pokazała, ale następnym razem będzie na pewno lepiej ;]

bawcie się dobrze w wakacje, dużo pijcie wódki i do zobaczenia na jesieni mam nadzieję
pozdr

ad. Harry: Żałuj, ale szkoda że z armią nie przyszedłeś to byś zagrał od drugiej bitwy najwyżej :)

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Post autor: max1 »

Też zaspałem... To można było grać od drugiej bitwy?!?! :cry: ](*,) #-o

Cyel
Oszukista

Post autor: Cyel »

O, szkoda że też nie wiedziałem o takiej możliwości. Ja nie tyle zaspałem ile zabalowałem w sobotę do 3 i stwierdziłem że jak mam potem wstać o 8 to nie będę się już na turniej wybierał...a do drugiej bitwy bym się spokojnie wyspał. Popakowane już wszystko miałem i gotowe... A format ciekawy (tylko szkoda że bez ograniczeń kompozycji). Nie sądzę by to przez niego była niska frekwencja.

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Następnym razem pójdę spać o 19 (przez 2 ostatnie noce spałem 3,5 godziny) i nastawię sobie 5 budzików... Przeze mnie, ktoś inny musiał wygrać :wink:

Awatar użytkownika
Harry101
Mudżahedin

Post autor: Harry101 »

To ilu ludzi było?? I ja nie poszedłem i nie wygrałem:D

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

a ja nie przyszedlem, bo przyatakowalem zyrandol shina dzien wczesniej i ze tak powiem musialem zlozyc ofiare khainowi :P
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

... Ale tak na dłuższą metę, to chyba wiem o co ci chodzi...

To ile osób było?

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Semi »

.
Ostatnio zmieniony 30 cze 2008, o 08:08 przez Semi, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Dzieki za turniej, a walsciwie spotkanie 14 batlowcow :P udalo sie bardzo fajnie... granie na powietrzu jest genialne i do tego piwkiem w reku :D
Obrazek
Highborn Elves Only!

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

dzieki za turniej :D bylo super :) na szczescie tym razem nie padalo i udalo sie zrobic go w ogrodku :)

dzieki dla przeciwnikow za gre (semiemu oskarowi i Assurowi)

pozdro i mam nadzieje, ze nastepne paradoxalia tez beda na duze pkty :)

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

uwaga...

po 2 bitwie zostawilem na 7 stole muzyka od Swordmasterow, znalazl go moze ktos ?? :)
Obrazek
Highborn Elves Only!

Assur
Oszukista

Post autor: Assur »

Bardzo dziękuję za sympatyczny turniej i przeciwnikom za bezstresowe bitwy. Format moim zdaniem był bardzo fajny, pozwalał wystawić rzadziej spotykane jednostki/kombinacje, a jeśli komuś się nie chciało kombinować, to normalną armią też dało radę grać chyba.

Na frekwencji zaważyły raczej inne czynniki, może turniej dzień wcześniej, (chociaż dla mnie czy shina to nie był problem), może godzina ciut za wczesna przez co niektórzy zaspali, może niezaliczenie do ligi, pewnie wszystkie te czynniki razem wzięte.

Ale tak czy inaczej naprawdę nie pogniewam się jeśli zorganizuyjecie za jakiś czas coś podobnego, pomysł był świetny.

Awatar użytkownika
Mobi
Mudżahedin

Post autor: Mobi »

jak zwykle turniej w paradoksie odbyl sie w doskonalej atmosferze. fajna zabawa, znajomi i bro czego wiecej trzeba? ;) dziekuje organizatorom oraz przeciwnikom za przyjemne bezstresowe bitwy. tym razem miala miejsce (moja) tendencja wzrostowa co dalo mi 1sze miejsce :)
Czasami mysle ze Ewa w raju opieprzyla nie tylko jablko ale i weza.

Tommy
Warzywo

Post autor: Tommy »

Bardzo nam miło że wam się podobało. Na następne Paradoxalia z pewnością też przygotujemy jakiś format na duże punkty.

Semi Twój swordmaster jest cały i zdrowy zamknięty w szafie na zapleczu w Paradoxie.

Oczywiście szkoda, że turniej nie będzie zaliczony do ligi ze względu na niedobór dwóch osób, ale mam nadzieję, że możliwośc gry na świeżym powietrzu z piwkiem jakoś wam to zrekompensuje ;)

Jak tylko dostanę foty to się tutaj pojawią.

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

jak nie bedzie zaliczony? moze byc zaliczony nawet jak graja 4 osoby, tyle tylko, ze punktacja bedzie odpowiednio obcieta... jak zabraklo 2 osob, to punkty za wygranie moga sie przydac zwyciezcy(ok 90), szczegolnie jesli nie wygrywa lokali nalogowo...
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Awatar użytkownika
Mobi
Mudżahedin

Post autor: Mobi »

Jerzyn pisze:jak nie bedzie zaliczony? moze byc zaliczony nawet jak graja 4 osoby, tyle tylko, ze punktacja bedzie odpowiednio obcieta... jak zabraklo 2 osob, to punkty za wygranie moga sie przydac zwyciezcy(ok 90), szczegolnie jesli nie wygrywa lokali nalogowo...
dzieki... :P ale coz przydac sie moga ;)
Czasami mysle ze Ewa w raju opieprzyla nie tylko jablko ale i weza.

ODPOWIEDZ